Alătură-te iniţiativei


în toată ţara


Iniţiator: Nemeth Ioan Sovata, Mures 0752653402

S-au alăturat 1

Construiește fără să poluezi

Iniţiativă lansată marți, 20 ianuarie 2015, în toată ţara / Vezi toate iniţiativele

Prin inițiativa noastră dorim să sensibilizăm publicul larg despre impactul negativ asupra mediului înconjurător a materialelor de construcții prefabricate, cu technologii moderne, poluante și totodată dorim să informăm pe cei interesați asupra faptului că acum pot să-și construiască case foarte eficiente, sănătoase și chiar ieftine folosindu-se de resursele naturale, materiale precum argila, varul, paiele, nisipul, piatra și nu în ultimul rând lemnul! Natura a creat omul și tot natura ne oferă toate soluțiile de a avea o viață liniștită, sănătoasă, o casă trainică și la fel de modernă ca cele cu care suntem obișnuiți!
Dorim să organizăm seminarii, reuniuni prin toate orașele mari ale României, pentru a informa oamenii despre aceste posibilități. Pentru astfel de evenimente, căutăm susținători în toată țara, oameni care să se implice în organizarea acestor evenimente, oameni care să distribuie activitatea noastră!

Alătură-te iniţiativei

  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane s-au alăturat iniţiativei "Construiește fără să poluezi"
  • Gabi Domide a răspuns apelului cu 5 ani în urmă: Cnstructia unui combinat de vinificatie in localitate

    Este admisa de legile in vigoare, aprobarea de constructii de industrializare a vinului in interiorul satului? Este vorba despre inceperea cosntruirii unui combinat de vinificatie, pe str.Iuliu Maniu , in vecinatatea unor case locuite permanent.

    Chitorani, Prahova