Scrie Gărzii de Mediu Vaslui

Garda de Mediu Vaslui


Tel: 0235 317254; Fax: 0235 317254
Str. Călugareni Nr.16, Vaslui
[email protected], [email protected]

15706
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Vaslui

Judeţul Vaslui

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Vaslui. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Vaslui la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Vaslui. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

86 persoane au scris Gărzii de Mediu Vaslui
 • Elena Daniela a scris cu 2 saptamani în urmă: Reclamație

  Buna ziua,unde pot face o sesizare , deoarece vecinul din fața dă foc la gunoaie, tot fumul îmi vine mie in curte și nu pot ieși afară cu bebelușul de 2 luni. I am zis că nu are voie să facă asta și nu a interesat o.

  Silistea (Todiresti), Vaslui
 • Buna dimineata, Am fost ieri la parinti pentru ai ajuta la lucrul in gospodaria care o detin in Satu Nou Com Cretesti. In timp ce copileam rosiile in gradina a venit o pala de vint care a adus un miros de WC. Acest lucru se intimpla de mai mult timp. Marcica Apostol a afost nevoita Citeşte mai departe…

  Vaslui, Vaslui
 • Vasilache a scris cu 2 saptamani în urmă: Miros insuportabil de la porcii

  Stau pe strada Islaz nr. 86 din Bârlad. Vecini de lângă mine au început sa crească porci în niște condiții infecte. Toata mizeria o arunca lângă gardul care ne desparte. I-am rugat frumos sa facă curățenie și să mute porcii în alta parte dar nu înțeleg iei fiind și de etnie romi. Pur și simplu Citeşte mai departe…

  Barlad, Vaslui
 • Buna ziua! Sunt proprietarul unei case de locuit situata in intravilanul UAT Muntenii de Sus, jud Vaslui si anume, pe partea stanga a DN 24 A pe relatia Vaslui-Iasi la o distanta de aproximativ 300 m de limita teritoriala a mun Vaslui. In fata locuintei mele sunt doua loturi de teren care au front stradal Citeşte mai departe…

  Vaslui, Vaslui
 • Buna dimineata! As dori sa stiu daca se poate si care ar fi procedura pentru a obtine autorizatie de transport moloz din demolari.

  Vaslui, Vaslui
Sari la bara de unelte