Scrie Gărzii de Mediu Vaslui

Garda de Mediu Vaslui


Tel: 0235 317254; Fax: 0235 317254
Str. Călugareni Nr.16, Vaslui
cjvaslui@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15237
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Vaslui

Judeţul Vaslui

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Vaslui. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Vaslui la adresa de email cjvaslui@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Vaslui. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

80 persoane au scris Gărzii de Mediu Vaslui
 • CAMELIA a scris cu 1 saptamana în urmă: POLUARE CU MATERIAL PLASTIC !

  Bună ziua! Aș dori să vă aduc la cunoștință următorul lucru : în localitatea noastră sunt cultivatori de pepeni care folosesc folie de polietilenă la plantarea acestora. În anul 2020 cetățeanul NEAGU IONUȚ din localitatea Pogana a plantat pe o suprafață de aproximativ 2 hectare, în vecinătatea satului ( Țarnă) pepeni, acoperind toată această suprafață Citeşte mai departe…

  Loc. Pogana, jud . Vaslui, Vaslui
 • Malachia a scris cu 2 luni în urmă: Gunoaie aruncate.

  Vreau să fac o reclamație cu referire la gunoaiele care se aruncă în capătul satului Protopopești, i-ar primăria comunei Tacuta nu ia nici o măsură. Mulțumesc.

  Protopopești, Vaslui
 • Elena a scris cu 5 luni în urmă: RECLAMAȚIE

  Mă numesc Juverdeanu Elena,din Munteni de Jos str.Avicola nr.858,vizavi de fostul” poligon”. Vreau să fac o sesizare la d-stră împotriva Vanbet.Munteni de Jos în legătură cu deversarea apei murdare pe fosta canalizare care este veche de peste 40 de ani și care practic nu mai este funcțională,mizeria infiltrindu-se în pămînt degajînd un miros ințepator.Țin să Citeşte mai departe…

  Munteni de jos, Vaslui
 • Elena a scris cu 6 luni în urmă: RECLAMAȚIE

  Locuiesc pe strada Avicola Munteni de jos ,vizavi de fostul poligon,teren pe care s-a instalat un cioban care crește oi,vaci,capre,porci.Stîna se află la aproximativ 100 de m de casa mea,iar putoarea care vine din gunoiul acestora este insuportabilă.Nu pot deschide geamul să aerisesc nu pot sta la o masă în curte să beau o cafea Citeşte mai departe…

  Munteni de jos, Alba
 • mihai a scris cu 6 luni în urmă: Deversare materii fecale in spatiul public

  Dupa curatirea unui sant si a unui tub ce subtranverseaza drumul principal, din acesta curge diferite dejectii cu un miros irespirabil, ce sa mai zic de deschiderea geamurilor. Acestea provin din scurgerea de la diferite locuinta care dunt deversate direct in santul respectiv

  vaslui, Vaslui
Sari la bara de unelte