Scrie Gărzii de Mediu Vâlcea

Garda de Mediu Vâlcea


Tel: 0250 733492; Fax: 0250 734693
Str. Preda Buzescu Nr. 3 , Râmnicu Vâlcea
[email protected], [email protected]

15708
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Vâlcea

Judeţul Vâlcea

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Vâlcea. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Vâlcea la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Vâlcea. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

90 persoane au scris Gărzii de Mediu Vâlcea
 • Buna ziua, va rog frumos sa dispuneti deplasarea la fata locului a inspectorilor zonali in vedera verificarii si luori de masuri a vecinului Patrulescu Adrian care locuieste pe aceasi strada la nr. 30 si care de 4 ani deverseaza materii fecale din hazna in santul public, iar acestea trec prin curtea mea si a vecinului Citeşte mai departe…

  Com. Pausesti-Maglasi,
 • Gheorghe a scris cu 3 saptamani în urmă: Deversare din fosa pe drum și pe terenul meu

  Bună ziua, Sunt din rm. Vâlcea, eftimestilor 34, și vecinul meu deversează apele și resturile din fosa direct pe drum și pe in curtea mea. Va rog sa va deplasați și sa constatați. Aștept răspunsul dumneavoastră.

  Râmnicu Vâlcea,
 • Buna ziua . Ma numesc Lupu Daniel George si as dori sa fac o reclamație in legatura cu arderea de deșeuri menajere( plastic si carton) a unei societăți comerciale ( bar- magazin mixt). Arderea are loc zilnic , chiar si noaptea .Fumul care este emis(TOXIC) ma deranjeaza foarte mult deoarece imi intra in casa si Citeşte mai departe…

  Comuna Voicesti,
 • Oana a scris cu 1 luna în urmă: Stana de capre langa casele oamenilor

  Buna ziua, va informam că o femeie Codoi Elena și fiul ei Codoi Marius dețin o stana de capre, vreo 50, pe o suprafață de teren de 10 m 2 chiar lângă casele oamenilor, la o distanta de 0 m pătrați de o casa, respectiv 20 de m 2 de cealaltă. Mirosul pe care îl Citeşte mai departe…

  Vâlcea,
 • Denisa a scris cu 1 luna în urmă: Foc ilegal

  Buna ziua, As dori sa raportez un foc ilegal la intrarea in Olanesti care producea un fum oribil si intins pe o suprafata mare in jurul orei 16:30, Sambata 5 Iunie.

  Olanesti,
Sari la bara de unelte