Scrie Gărzii de Mediu Vâlcea

Garda de Mediu Vâlcea


Tel: 0250 733492; Fax: 0250 734693
Str. Preda Buzescu Nr. 3 , Râmnicu Vâlcea
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14239
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Vâlcea

Judeţul Vâlcea

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Vâlcea. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

72 persoane au scris Gărzii de Mediu Vâlcea
 • Această mesaj este un strigăt de ajutor al locuitorilor din Berbesti jud Vâlcea, datorită faptului că anul aceasta consiliul județean, și CET Govora au hotărât fără a ține seama de consiliu local Berbesti, părerea locuitorilor si de dezastrul pe care o sa-l producapa prin aducerea și depozitarea cenușii rezultată din arderea carbunelui în termocentrala Govora, Citeşte mai departe…

  Berbesti,
 • Bogdan a scris cu 1 saptamana în urmă: Ardere cauciucuri/anvelope

  Buna ziua, Aproape in fiecare zi se ard anvelope. Locatia unde se ard este pe strada Dobrogeanu Gherea in intervalul orar de 7:10 si seara.

  Calimanesti/ Jiblea veche,
 • Buna ziua, Subsemnatul ,Dinica Robert Vasile, proprietar al unui imobil situat in Oras Berbesti , jud. Valcea, pe str. Amzulesti , nr.1, legitimat cu CI VX 671356 va sesizez urmatoarele: -La aproximativ 50m de locuinta mea , dl.Speriatu Lorent comercializeaza sorturi / balast / nisipuri , din aceasta activitate rezultand foarte mult praf si zgomot. Citeşte mai departe…

  Berbesti, Valcea
 • In plus fata de traficul catre Transalpina in timpul verii si catre domeniul skiabil Vidra iarna, de cativa ani a luat amploare traficul turistilor catre cascada Scorus din localitatea Malaia, judetul Valcea. Problema este ca de aproximativ doi ani primaria Malaia a luat decizia sa elimine din comuna toate tomberoanele de gunoi. Acest lucru a Citeşte mai departe…

  sector 2,
 • neinregistrat a scris cu 4 luni în urmă: Mizerie pe Olt, la CaineniiMici

  Buna ziua, as dori sa semnalez o situatie des intalnita si anume o cantitate mare de deseuri casnice aflate pe malurile Oltului din satul Cainenii Mici, jud Valcea. Mi se rupe sufletul cand vad ca oamenii nu au bun simt si respect pentru copii nostri , si primaria comunei nu ia masuri asupra locuitorilor. Sper Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte