Scrie Gărzii de Mediu – Comisariatul Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”

Garda de Mediu - Comisariatul Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării"


Tel: 0240 519419; Fax: 0240 510054
Str. Portului Nr.34, Tulcea
[email protected], [email protected]

15458
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu – Comisariatul Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”

Judeţul Tulcea

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu - Comisariatul Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării". Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Tulcea la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu - Comisariatul Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării". Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Buna ziua, Revin cu o noua sesizare cu privire la constructia unui depozit EMAG langa zona de locuinte case pe strada Margeanului, Balotesti . Pentru a identifica mai usor va scriu care sunt proprietarii terenului: Udrea Gheorghe si Udrea Elena, nr cadastral 61740. Nu cred ca este legala autorizatia unui astfel de depozit la 10 Citeşte mai departe…

  Balotesti,
 • Buna ziua, Numele meu este Stanescu Daniel din localitatea Chitila.Pasionat fiind de natura, deseori strabat cu bicicleta padurile de la periferia localitatilor invecinate, insa in locul peisajelor mult asteptate, traseul se dezvaluie dezolant, serpuind printre gramezi de deseuri. Doresc pe aceasta cale sa sesizez nerespectarea normelor elementare de mediu in locatia padurea Mogosoaia , rugindu-va Citeşte mai departe…

  Chitila, Ilfov
 • timea a scris cu 5 ani în urmă: Azomures!

  Stimate doamne,domni de la Garda de Mediu, va rog din suflet face-ti ceva,ajuta-ti populatia din Targu Mures… nu se mai poate asa. Ieri am iesit din casa gravida cu 2 copii, intr-un fum infernal in zona centru.,turistii umblau cu batista la gura nu mai putem ne este frica, ne imbolnavim ce sev va intampla cu Citeşte mai departe…

  targu mures, Mures
Sari la bara de unelte