Scrie Gărzii de Mediu Vrancea

Garda de Mediu Vrancea


Tel: 0237 621300; Fax: 0237 621375
Str. Comisia Centrală,nr.72-74, Focşani
cjvrancea@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15237
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Vrancea

Judeţul Vrancea

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Vrancea. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Vrancea la adresa de email cjvrancea@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Vrancea. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

74 persoane au scris Gărzii de Mediu Vrancea
 • Buna ziua, Va aduc la cunostinta ca linga podul peste riul Milcov (cred ca e Milcov si nu Ramna, nu sint foarte sigur) situat intre Rastoaca si Padurea Dumbravita, se arunca resturi din demolari. Blocuri de beton si pamint carat dintr-o locatie pe care nu o cunosc sint aruncate pe cimp, chiar linga pod, la Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
 • Gloria a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

  In zona plantatiilor viticole pe DN2 la plecarea din Focsani spre Bucuresti am remarcat arderea necontrolata a deseurilor lemnoase de la vita de vie rezultate in urma toaletarii. Nu este in regula. Consider ca trebuie luate masiri de monitorizare, interzicere si colectare. Acestea pot fi valorificate ca materie prima pentru fabricarea de peleti.

  Bucuresti sector 1,
 • Buna ziua as vrea sa fac si eu o sesizare cu privire la faptul ca la marginea satului voetin la iesirea catre gara sunt aruncate tone de gunoaie ,pungi ,sticle ,materiale de construcții, gunoaie de la animale etc ,vantul de primavara a imprastiat pe tot campul pungile de plastic ,primaria nu face nimic in acest Citeşte mai departe…

  Buzau, Vrancea
 • DAN a scris cu 3 luni în urmă: DEMOLARE FĂRĂ RESPECTAREA NORMELOR DE MEDIU

  Subsemnații ȘETEFĂNESCU DAN și ȘTEFĂNESCU ANGELICA, domiciliați în Focșani, str. Predeal nr. 7, jud. Vrancea, rog să binevoiți a constata și a dispune măsurile legale ce se impun, raportat la acțiunea de demolare pe care vecina noastră, NISTOROIU MARIANA, o întreprinde la imobilul din str. Predeal nr. 9, fără a ține cont de prevederile legale Citeşte mai departe…

  Focsani, Vrancea
 • Adriana a scris cu 4 luni în urmă: Poloarea mediului și a apei!

  Bună ziua! Ma numesc Manolescu Adriana Daniela, am domiciliul în comuna Dumitresti, dar de 2 ani locuiesc în comuna Dumbrăveni, sat Candesti, strada Bulibasa nr 1. Pe aceiași strada, vizavi de locuință mea și a familiei, locuiesc și Nedelcu Răduță și Nedelcu Dănuț împreună cu familia. Aceștia se ocupa cu creșterea de vite ( vaci). Citeşte mai departe…

  Dumbrăveni, Vrancea
Sari la bara de unelte