Scrie Gărzii de Mediu Sălaj

Garda de Mediu Sălaj


Tel: 0260 662618; Fax: 0260 662663
Str. Gheorghe Lazăr Nr.20, Zalau
cjsalaj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15186
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Sălaj

Judeţul Sălaj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Sălaj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Sălaj la adresa de email cjsalaj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Sălaj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

59 persoane au scris Gărzii de Mediu Sălaj
 • Adi a scris cu 1 luna în urmă: Deseu dezmembrari auto

  Pe drumul dinspre Cartier Gradina Onului spre Meses sunt aruncate deseuri provenind de la dezmembrari auto

  Zalau,
 • Remulus a scris cu 1 luna în urmă: De ce nu vedem nici un rezultat

  Garda de mediu , cred ca este o gluma sau angajatii nu stiu sa-si faca datoria . Sa dau un exemplu : am mers cu masina prin Salaj , cam 50 de km si am vazut cel putin 30 de focuri ( mai bine zis fumu si poluare ) prin gradinile oamenilor . Ma intreb Citeşte mai departe…

  Cuciulat , 19A, Salaj
 • Vasile a scris cu 4 luni în urmă: Reclamatie dejectii,Aleea Soarelui,Zalau

  Buna ziua!Buna ziua! Ma numesc Ursaciuc Vasile,locuiesc in Zalau, str. Aleea Soarelui, nr.20, ap.1,si vreau sa reclam faptul ca sanatatea mea,a familiei si copiilor mei,cat si structura locuintei in care locuiesc,este pusa in pericol,din cauza faptului ca sunt blocuri situate mai sus de blocul nostru,care nu au fose sau canalizare,iar apa si rahatul lor,vine pe Citeşte mai departe…

  Zalau,
 • Sandor a scris cu 5 luni în urmă: Revenire cu poze

  Buna dimineata…revin cu poze pentru a vedea mai bine zona si fumul gros care face aerul nerespirabil. Va multumesc pentru implicare !

  Zalau,
 • Sandor a scris cu 5 luni în urmă: Poluare cu fum

  Subsemnatul Beksi Sandor impreuna cu familia (5 persoane) domiciliat in municipiul Zalau, str. Veronica de Salaj, nr. 13, jud. Salaj si vecinul Groza Mircea (2 persoane) domiciliat in municipiul Zalau, str. Veronica de Salaj, nr. 9, jud. Salaj, avand in vedere poluarea din zona si calitatea redusa a aerului rezultata ca urmare a folosirii carbunelui Citeşte mai departe…

  Zalau,
Sari la bara de unelte