Scrie Gărzii de Mediu Satu Mare

Garda de Mediu Satu Mare


Tel: 0261 750050; Fax: 0261 750770
Str. Ioan Slavici Nr. 74, Satu Mare
cjsatumare@gnm.ro

14469
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Satu Mare

Judeţul Satu Mare

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Satu Mare. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Satu Mare la adresa de email cjsatumare@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Satu Mare. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

36 persoane au scris Gărzii de Mediu Satu Mare
 • marcela a scris cu 2 luni în urmă: aer fetid, irespirabil

  Subsemnata Similar Marcela sesizez următoarele, De cca 3 saptamani în zona de domiciliu – str. Argesului loc. Satu Mare- ne confruntam cu un disconfort major: aerul devine irespirabil odata cu lăsarea serii, se simte un miros puternic , fetid, sufocant – fără exagerare! De pe la orele 18 suntem nevoiti să luăm masuri de siguranta: Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
 • Buna ziua. Ma numesc Szilagyi Andrei, locuiesc in loc. Apateu , str. Principala nr. 23, prin prezenta doresc să fac o sesizare privind poluarea aerului si a terenului, de catre vecinul meu, care creste bovine si deverseaza urina , respectiv fecalele in spatele grajdului, chiar langa mejda, afectand terenul meu pe o portiune destul de Citeşte mai departe…

  ,
 • neinregistrat a scris cu 5 luni în urmă: Careiul duhnește a cadavre

  Inca nu sa rezolvat situatia respectiva: FOTO. Tot Careiul duhnește a cadavre! Ultimatum al Primăriei Carei De ce nu puteti sa luati masuri?

  ,
 • Ioan a scris cu 7 luni în urmă: Miros pestilential Fabrica de zahar Carei

  Buna ziua ! A reaparut mirosul pestilential raspandit de firma de biogaz de pe teritoriul fostei fabrici de zahar din Carei .Mirosul provine si de la masinile care transporta dejectiile fara acoperire in spatiu inchis,de fiecare data cand trece o masina pe strada. Acest lucru este si mai grav in aceasta perioada de stare de Citeşte mai departe…

  Carei Str. Agoston Nr 52, Satu Mare
 • Buna ziua ! La o micro – ferma neautorizata in care la momentul de fata se cresc 18 vaci, in sat , langa drumul principal si intre vecini , reclam pe numita SANTA FLORICA , domiciliu Balta Blonda nr. 132 pentru devarsare de urina de la 18 vaci proprietatea dansei si depozitare de gunoaie uscate Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
Sari la bara de unelte