Scrie Gărzii de Mediu Satu Mare

Garda de Mediu Satu Mare


Tel: 0261 750050; Fax: 0261 750770
Str. Ioan Slavici Nr. 74, Satu Mare
cjsatumare@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Satu Mare

Judeţul Satu Mare

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Satu Mare. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Satu Mare la adresa de email cjsatumare@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Satu Mare. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

38 persoane au scris Gărzii de Mediu Satu Mare
 • Sunt foarte supărat de ceea ce se întâmplă de câteva zile pe strada Vasile Lucaciu legat de toaletarea copacilor și nu numai tăierea unor copaci în stare foarte bună….. Voi face public aceste poze

  Satu Mare, Satu Mare
 • Ioan Alexandru a scris cu 2 luni în urmă: Grajd cu 70 de oi în localitate

  Bună ziua scriu in speranța că va venii cineva sa facă ceva deoarece vecinul meu varga Nicolae împreună cu copii lui nu știu exact cum se numesc tine vizavi de casa noastră 70 de oi și mai vrea sa cumpere. Noi suntem o familie recent venita în localitate ne-am mutat de la Zalău și nu Citeşte mai departe…

  Sărvăzel, Satu Mare
 • marcela a scris cu 7 luni în urmă: aer fetid, irespirabil

  Subsemnata Similar Marcela sesizez următoarele, De cca 3 saptamani în zona de domiciliu – str. Argesului loc. Satu Mare- ne confruntam cu un disconfort major: aerul devine irespirabil odata cu lăsarea serii, se simte un miros puternic , fetid, sufocant – fără exagerare! De pe la orele 18 suntem nevoiti să luăm masuri de siguranta: Citeşte mai departe…

  Satu Mare, Satu Mare
 • Buna ziua. Ma numesc Szilagyi Andrei, locuiesc in loc. Apateu , str. Principala nr. 23, prin prezenta doresc să fac o sesizare privind poluarea aerului si a terenului, de catre vecinul meu, care creste bovine si deverseaza urina , respectiv fecalele in spatele grajdului, chiar langa mejda, afectand terenul meu pe o portiune destul de Citeşte mai departe…

  ,
 • neinregistrat a scris cu 10 luni în urmă: Careiul duhnește a cadavre

  Inca nu sa rezolvat situatia respectiva: FOTO. Tot Careiul duhnește a cadavre! Ultimatum al Primăriei Carei De ce nu puteti sa luati masuri?

  ,
Sari la bara de unelte