Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Garda de Mediu Prahova


Tel: 0244 544495; Fax: 0244 544495
Sos. Decebal Nr.17, Ploieşti
cjprahova@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15105
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Judeţul Prahova

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Prahova. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Prahova la adresa de email cjprahova@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Prahova. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

325 persoane au scris Gărzii de Mediu Prahova
 • Agripina a scris cu 5 zile în urmă: Sesizări

  Numele meu este MarafetAgripina din Str Piatra Arsă Nr 34,loc Bușteni vă sesizez că vis a vis de locuință mea , după calea ferată ,aproape în fiecare zi se descarcă gunoaie și materiale rezultate din demolări ,care atunci când este cald emană mirosuri îngrozitoare.Va rugam să luați măsuri urgent.

  Bușteni,str Piatra Arsă nr34., Prahova
 • Ionut a scris cu 6 zile în urmă: Deseuri

  Buna seara!Incerc sa va trimit atasat imagine cu deseuri din constructii aruncate pe camp.In satul Poiana Copaceni, comuna Gura Vitioarei, chiar la intrarea in satul Vitioara de Sus se gaseste o firma de transport.In spatele gardului acestei firme, pe un teren se arunca la intamplare ambalate in saci de rafie, deseuri din constructii.La aproximativ 150 Citeşte mai departe…

  Valenii de Munte, Prahova
 • Radu a scris cu 6 zile în urmă: Informatie.

  Buna ziua,rog informatie si ajutor de la d tra,am sunat la numarul de pe site dar pare infolosibil!Locuiesc in bucuresti,dar detin si o cabana de vacanta in comuna Provita de jos,strada Virful Pietrii 570,Prahova.Am o problema mai veche cu vecinul de langa mine care distruge gardul dintre noi pentru a baga animalele in curtea mea,vaci,porci,oi!!!terenul Citeşte mai departe…

  Bucuresti sector 6,
 • Vecinul meu Năstase Adrian are 7 bovine, peste 50 rațe, 50 găini bibilici etc pe care le ține pe un teren intravilan în spatele casei mele. Vidanjează fose și toalete de prin localitate pe care ulterior le deversează într-un fost canal de irigații la circa 300m de mine.Cară gunoi cu remorca de prin localitate și Citeşte mai departe…

  Cioranii de Sus, Prahova
 • Buna ziua, Doresc sa semnalez faptul ca, la capatul strazii Dulmanesti din satul Ditesti, comuna Filipestii de Padure, s-a creat o groapa de gunoi in toata regula. Aici se arunca deseuri din materiale de constructii, electrocasnice, articole de incaltaminte si imbracaminte etc. Aceasta situatie dureaza de ani de zile, iar Primaria Filipestii de Padure nu Citeşte mai departe…

  Filipestii De Padure, Prahova
Sari la bara de unelte