Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Garda de Mediu Prahova


Tel: 0244 544495; Fax: 0244 544495
Sos. Decebal Nr.17, Ploieşti
cjprahova@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15427
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Judeţul Prahova

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Prahova. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Prahova la adresa de email cjprahova@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Prahova. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

336 persoane au scris Gărzii de Mediu Prahova
 • Adrian a scris cu 3 zile în urmă: Poluare ferma porci Gherghita Prahova

  Buna ziua, Din data de 3 iunie de cand am scris ce e mai jos, mirosul a persistat 80% din timp. Acum, la oras 08 dimineata miroase inmijlocul comunei ca in cea mai prost intretinuta zootehnie ceausista. Nu este posibil sa nu fie incalcata nici o regula si sa fim obligati sa mirosim/ingeram dejectiile acestor Citeşte mai departe…

  Gherghita, Prahova
 • Bună ziua, as dorii sa reclam, in numele meu cat si a vecinilor mei, faptul ca viața a devenit un calvar si asta datorita faptului că locuim invecinatatea uzinei Timken. Exact la o distanta de cativa metri uzina a instalat o rampa de reciclat deseuri metalice si lemnoase, toata reciclarea se face rudimentar, cu ajutorul Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Mihai a scris cu 1 saptamana în urmă: Saci cu gunoi depozitate in strada

  Pe strada Floare de Colt sunt depozitati saci mari de gunoi de catre un reciclator.Primaria nu intervine in aceasta problema iar d-voastra sunteti singurii care ne puteti ajuta.Nu putem lasa copiii sa se joace pe strada din cauza cioburilor care raman si a mizeriei.Va multumim!

  Paulestii Noi, Prahova
 • Diana a scris cu 2 saptamani în urmă: Reclamatie

  Buna ziua! Am nevoie de interventia dumneavoastra in problema cu vecinul meu care a improvizat chiara langa gardul meu ce da langa intrarea casei mele si ferestrele dormitoarelor o crescatorie de gaini ,rate ,curci.Mirosul ce emana este insuportabil .am copii minori care nu pot sta in curte .le afecteaza sanatatea. Au aparut soareci etc din Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • COMSA a scris cu 2 saptamani în urmă: Refulare canalizare stradala

  Buna ziua, revin la reclamatia din data de 17.05.2021, anuntand ca din nou canalizarea stradala(Baicoi,str.G.Cosbuc,nr.38) a refulat intrand in gospodariile oamenilor. Mentionez ca HIDROPRAHOVA m-a anuntat in data de 21.05 ca a rezolvat problema, dar pe 24.05 canalizarea s-a infundat din nou. Am anuntat, a rezolvat si acum istoria se repeta, de data aceasta cu Citeşte mai departe…

  Baicoi, Prahova
Sari la bara de unelte