Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Garda de Mediu Prahova


Tel: 0244 544495; Fax: 0244 544495
Sos. Decebal Nr.17, Ploieşti
[email protected], [email protected]

15992
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Judeţul Prahova

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Prahova. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Prahova la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Prahova. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

356 persoane au scris Gărzii de Mediu Prahova
 • Andreea a scris cu 2 saptamani în urmă: Constructie bloc Vornicei

  Buna ziua! Locuiesc intr un bloc pe strada Vornicei si langa acesta firma Woma construieste o parcare subterana si un bloc pe fost rafinarie Columbia. De vineri stam cu geamurile inchise pentru ca nu s a ecologizat zona, miroase ingrozitor, nu putem respira.va rog sa ne ajutati!

  Ploiesti, Prahova
 • Saci cu deşeuri din materiale de construcţii si gunoi menajer aruncat in fata portii unde locuiesc ,pe trotuar si pe jumatatea strazii ,ocupand o banda de mers si accesul in garaj . Drumul nu este tomberon de gunoi, va rog sa faceti ceva in aceasta privinta cat mai urgent pentru a nu se ajunge mai Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Buna ziua! Pe strada Vornicei, Ploiești, firma Woma ecoserv construiește un bloc pe un batal cu reziduuri petroliere care a aparținut fostei rafinării Astra Romană. In urma săpăturilor efectuate vineri, 03.09.21, reziduurile petrolier au început sa emane un miros insuportabil. Suntem expuși unui pericol imens!!!! Va rugam, Ajutați-ne!!!!

  Ploiești, Prahova
 • Vio a scris cu 2 saptamani în urmă: Buna ziua!

  locuiesc pe strada Vornicei in Ploiesti, in apropierea blocului nostru un dezvoltător construiește un bloc și în cadrul săpăturilor pt. fundație, a apărut de câteva zile un miros greu de suportat. Cer demararea de urgență a unor măsurători deoarece cred că sănătatea noastră și a copiilor noștri are de suferit. Sper că veți da curs Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Filip a scris cu 2 saptamani în urmă: Poluare cauzata de constructia unui bloc

  Buna ziua, In orasul Ploiesti, pe strada Vornicei se construieste in bloc pe un teren care a apartinut in trecut unei rafinarii. Dezvoltatorul nu a ecologizat zona, iar acum cand se sapa, mirosul emanat de deseurile toxice e cumplit. Va rog sa veniti sa cercetati pentru ca nu mai suportam. Suntem expusi unui pericol imens, Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
Sari la bara de unelte