Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Garda de Mediu Prahova


Tel: 0244 544495; Fax: 0244 544495
Sos. Decebal Nr.17, Ploieşti
cjprahova@gnm.ro

14294
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Prahova

Judeţul Prahova

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Prahova. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Prahova la adresa de email cjprahova@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Prahova. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

301 persoane au scris Gărzii de Mediu Prahova
 • Mihaela a scris cu 2 saptamani în urmă: Nereguli privind colectarea gunoiului

  Buna ziua, ma numesc Tudor Mihaela stau pe șoseaua vestului bloc 52 scara a ,gunoiul cred ca nu a mai fost ridicat de 1 luna altfel nu îmi explic cum de mai este puțin si ajunge în fata geamului meu deși nu mai e caldura dar tot vine un miros urat o sa va atașez Citeşte mai departe…

  Ploiești, Prahova
 • Vreau sa aduc la cunostinta mirosul insuportabil generat de groapa de gunoi din Boldesti – Scaieni. Mirosul este prezent noaptea dupa orele 21:00 si ziua intre orele 10 – 12 dimineata. Problema mirosului insuportabil a aparut de aproximativ doua saptamani. Daca inainte mirosul aparea in mod sporadic acum problema apare zilnic, aproximativ in acelasi interval Citeşte mai departe…

  Boldesti - Scaieni, Str. Pacii, nr. 9, Prahova
 • Oana a scris cu 3 saptamani în urmă: Miros de gunoi menajer in Paulesti str. Sanatatii

  Buna dimineata, Aseara, la ora 18:00, pe Str. Sanatatii din Paulesti pt aprox jumatate de ora s-a simtit un miros puternic de gunoi menajer. Eram cu sotul meu acolo sa vizionam un teren de casa. Am inteles de la localnici ca seara si dimineata se simte frecvent acest miros. Inteleg ca provine de la groapa Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Florin a scris cu 3 saptamani în urmă: intrebare

  Buna seara, Sper ca simtiti si dvs. in ce hal pute in zona de nord a orasului, zona hotel nord. Cum se poate asa ceva?

  Ploiesti, Prahova
 • Buna Ziua, Subsemnata, Nicolae Doina, proprietara a unui imobil situat in Puchenii Mosneni, jud. Prahova, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN1) la nr.19, legitimata cu CI RD 809494 va sesizez, in numele mai multor locuitori din Pucheni, urmatoarele: In luna August 2020, la trecerile de pietoni de pe DN1 din comuna Pucheni s-au efectuat lucrari de pre-semnalizare Citeşte mai departe…

  Puchenii Mosneni, Prahova
Sari la bara de unelte