Scrie Gărzii de Mediu Olt

Garda de Mediu Olt


Tel: 0249 438094; Fax: 0249 416269
Str. Ion Moroşanu Nr.2, Slatina
[email protected], [email protected]

15992
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Olt

Judeţul Olt

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Olt. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Olt la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Olt. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

101 persoane au scris Gărzii de Mediu Olt
 • Ionu Marian a scris cu 1 saptamana în urmă: Gunoiaie pe marginea drumului

  Buna ziua! Sunt Lazar Ionut, locuiesc in Craiova-Dolj, am pamant mostenit de la bunici, in Comanca-Olt si merg des acolo. Vreau sa va anunt prezenta de ani de zile a gunoaielor, resturi menajere, resturi de grajd, animale moarte, moluz constructii in Comanca-Olt. Gunoaiele sunt adunate de ani de zile, astfel ca s-au format dealuri de Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Daniela a scris cu 2 saptamani în urmă: Aer poluat noaptea

  In fiecare noapte, dupa miezul noptii, catre orele 3,4 se simte in aer un puternic miros intepator de noxe industriale, ca si cum ar fi deversate gaze in aer. Faptul ca acest miros nu se simte ziua ma face sa cred ca noaptea sunt arncate in aer noxe sau se curata filtrele vreunuj coș industrial. Citeşte mai departe…

  Slatina, Olt
 • Romeo a scris cu 1 luna în urmă: Gunoaiele din sat grozavesti

  Buna ziua, in com draghiceni sat grozavesti nu se mai poate locui din cauza gunoaielor care mai au puțin și ajung in curte peste noi, domnul primar și viceprimar nu vor sa ia nici o măsura.

  Draghiceni, Olt
 • – In localitatile Negreni, Margineni,Jitaru ,Bircii, Isaroaia, Chiteasca, Sirbii Magura , Constantinesti si Corbu a-ti fost notificati privind activitatea ilegala de imprastiere a dejectiilor pe aceste terenuri.. – Prin adresa din 28 06 2021 a-ti luat cunostinta despre obligatiile instituite de Judecatoria Slatina poluatorului SC PREMIUM PORC NEGRENI SRL , institutia avind la rindul sau Citeşte mai departe…

  Scornicesti -Negreni, Olt
 • Gunoaie in intersectia str. Gh. Doja cu str. Ferdinand in soare la 60 de grade.

  Bucuresti/Sector 2,
Sari la bara de unelte