Scrie Gărzii de Mediu Neamţ

Garda de Mediu Neamţ


Tel: 0233 218954; 0233 218964; Fax: 0233 218954
Str. Nufărului Nr.9, Piatra Neamţ
cjneamt@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15427
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Neamţ

Judeţul Neamţ

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Neamţ. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Neamţ la adresa de email cjneamt@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Neamţ. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

93 persoane au scris Gărzii de Mediu Neamţ
 • IULIAN a scris cu 1 saptamana în urmă: SESIZARE

  VĂ FAC CUNOSCUT FAPTUL CĂ AM INTOCMIT O SESIZARE ȘI CĂTRE COMUNA TARCĂU ( PRIMĂRIA), PRIN CARE AM RECLAMAT UN PROTEJAT AL ACESTEIA ( FLORIN LOMURĂ). PRECIZEZ CĂ ÎN ZONA MĂCIUCAȘI (CAPRA) DOMNUL MENȚIONAT A BASCULAT DEȘEURI IN ALBIA MAJORĂ A RÂULUI TARCĂU, ȘI ULTERIOR LE-A ACOPERIT CU PĂMÂNT (FOTO). VĂ ROG SĂ LUAȚI MĂSURILE Citeşte mai departe…

  TARCĂU, Neamt
 • Gabriela a scris cu 2 luni în urmă: Fum, foc deșeuri

  Toata strada Mihai Viteazu la amiaza, 20 +grade stau și dau foc la gunoie, deșeuri, resturi de la ‘curățenia din gradina’ la 2 A unde stau eu, se pune la tomberon gunoiul. Nu se poate respira, nu se pot usca rufele fără miros de fum. Poluare inutila a planetei.

  Tirgu Neamț,
 • Gabriela a scris cu 2 luni în urmă: Poluare, fum

  In fiecare zi de cand este cald afară numai foc și fum toata strada Mihai Viteazu.

  Tirgu Neamț,
 • Bună ziua! Astăzi, 08.04.2021 orele 16.13 în timp ce mă deplasam pe drumul dintre satul Oprișeni, com. Gircina și satul Gircina, în dreptul podului ce traversează pârâul Cuejdi am observat 2 persoane care descarcau în imediata apropiere a podului aproximativ 10/12 saci de culoare albă care erau umpluți cu fragmente de materiale de construcții ( Citeşte mai departe…

  PIATRA NEAMT,
 • Marius a scris cu 2 luni în urmă: Deversare beton pe digul raului Siret

  Buna ziua, La iesirea din Nicolaie Balcescu, inainte de podul peste Siret spre Gâdinți, pe dig in stanga, la 150 de metri, cel care construieste o cladire, din cadrul spatiului de agrement Hanul Marioarei, a deversat o cantitate de beton (ciment+prundiș). Va rog sa luati masuri. Atasat va trimit coordonatele locatiei. Cu stima, O zi Citeşte mai departe…

  Roman,
Sari la bara de unelte