Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Garda de Mediu Mureş


Tel: 0265 315007; Fax: 0265 315006
Str. Podeni Nr.10, Târgu Mureş
cjmures@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Judeţul Mureş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Mureş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Mureş la adresa de email cjmures@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mureş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

189 persoane au scris Gărzii de Mediu Mureş
 • Buna Va scriu in legatura cu gunoiul si mizeria din curtea si gradina vecinului unde sa format un munte mare de gunoie aduse cu caruta de el din toata comuna, datorita gunoiului si mizeriei s-au adunat o multime de sobolani si alte rozatoare care fac pagube in gospodariile veciniilor, datorita mizeriilor vara se simte un Citeşte mai departe…

  Albesti,
 • Emanuela a scris cu 1 saptamana în urmă: Reclamatie inundatii

  Bună ziua, atașez reclamatia mea si a vecinilor mei, in legătură cu inundațiile provocate de lucrările din vecinătatea noastră.

  Livezeni,
 • Buna ziua De circa 1 saptamana continutul sistemului de canalizare nou construit se deverseaza in fata caselor de pe strada Comorii , de acolo in sant si dupa in parau. Suntem nevoiti sa umblam in apa cu dejectii.Totodata este afectat mediul Va rugam sa luati masuri.

  Targu Mures,
 • Buna ziua! Locuiesc in localitatea Sangeorgiu de Mures, pe strada Aleea Muresului, mai exact este o curte inchisa cu 6 blocuri construite de aproximativ 12 ani. In jurul blocurilor sunt construite multe case, unele foarte aproape de blocul meu. De cateva zile am constat ca vecinul care are casa la coltul blocului meu, si-a ”instalat” Citeşte mai departe…

  Sangeorgiu de Mures, Mures
 • Dumitru a scris cu 1 luna în urmă: Cerere

  Vă rog să – mi dați un centru de depozitare a cauciucurilor uzate in mures să nu procedam. La arderea lor total toxic sunt un adept la protecția mediului aștept un răspuns concret. Vă mulțumesc anticipat.

  Sg de Mureș str nouă nr 1bl a et 2 ap 7,
Sari la bara de unelte