Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Garda de Mediu Mureş


Tel: 0265 315007; Fax: 0265 315006
Str. Podeni Nr.10, Târgu Mureş
cjmures@gnm.ro

14294
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Judeţul Mureş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Mureş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Mureş la adresa de email cjmures@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mureş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

177 persoane au scris Gărzii de Mediu Mureş
 • Valentin a scris cu 4 zile în urmă: Braconaj la păsări

  Opriți braconajul păsărilor mici ! 3-4 Grupuri de câte 5 persoane opereaza în zona cartierului Belvedere din Tg.Mureș. Pe versantul drept al drumului ce urcă spre cartier, folosind colivii, clei, telefoane ce reproduc cântecul păsărilor. Zilnic, după ora 7-8

  Tg.Mureș,
 • MARIA a scris cu 1 saptamana în urmă: Popuare mediu cu fum greu

  Prin prezenta, va rog respectuos sa intreprindeti verificari la fata locului la locuinta D-nei Giurgiu Doina, din localitatea Reghin, str. Crinului, Nr 1, situata in imediata apropiere de locuinta mea, aprox. 30 m, unde zilnic se ard deseuri care emana pe un timp indelungat 1-2 ore fum greu negru innecacios, aceasta desfasurandu-se intr-o magazie – Citeşte mai departe…

  Reghin,
 • Nina a scris cu 1 luna în urmă: Reclamatie.

  In satul Singiorgiu de cimpie. In central satului se fierbe tuica si toate rezidurile se varsa pe marginea drumului.este insuportabil.multumesc super sa we ea masuri.

  Sighisoara,
 • neinregistrat a scris cu 4 luni în urmă: POLUARE CU FUM TOXIC

  Buna ziua! Doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele: In localitatea Reghin, pe strada Crinului, nr. 1, la un imobil privat , proprietar D-na Giurgiu Doina , in repetate randuri se ard reziduuri urat mirositoare, de nesuportat intr-o uscatorie anexa, la diferite ore ale zilei, aproximativ de doua ori pe saptamana, acest fenomen dureaza de Citeşte mai departe…

  ,
 • Buna, ma numesc MURESAN TANIA ELENA, cu domiciliul în Str. Progresului, Nr. 15, comuna Livezeni, Jud. Mureș, doresc sa fac o sesizare, vecinul SZOCS JOZSEF CSABA a conectat fosa sa septica in drenajul casei noastre, provocând un miros puternic si creînd daune curții, gardului nostru, drumului public si vecinilor din zona. Deși în nenumărate rânduri, Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte