Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Garda de Mediu Mureş


Tel: 0265 315007; Fax: 0265 315006
Str. Podeni Nr.10, Târgu Mureş
[email protected], [email protected]

15708
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mureş

Judeţul Mureş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Mureş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Mureş la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mureş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

197 persoane au scris Gărzii de Mediu Mureş
 • Aliz a scris cu 1 saptamana în urmă: Miros de gunoi

  Buna seara, De cateva zile un domn binevoitor imprastie pe terenurile extravilane aferente strazilor Bujorului, izvorului si celelalte in jur gunoi( balega) de pasari si porci. Este un miros insuportabil si nici macar seara nu mai putem deschide geamurile de la case, sa nu mai vorbim de copii. Va rog sa luati masurile necesare incetarii Citeşte mai departe…

  Nazna comuna Sancraiu de Mures,
 • in orasul SOVATA, zona Statiunii balneo Lacul Ursu, sunt depozitate materiale de constructii-caramida,placi azbociment- aruncate la marginea drumului de acces ce leaga str.Libertatii cu str.Stejerisului- deasupra la Lacul Negru, langa Pensiunea Baes,Pensiunea Happy.

  Targu Mures,
 • István Zoltán a scris cu 2 saptamani în urmă: Wc de gradina

  Catre Garda de Mediu Mures Subsemnatul Kósa István Zoltán in calitate de proprietar al imobilului,casa de locuit cu curte situat in comuna Livezeni,satul Sanisor strada Principala nr.21 va cer solutionarea unui dezacord aparut cu vecinul Biro Peter ,dupa cunostitele mele,proprietar al terenului din vecinatatea curtii mele din strada Ratului. Sus numitul in cursul zilei de Citeşte mai departe…

  Targu-Mures, Mures
 • Cadar a scris cu 1 luna în urmă: Depozitare incorecta a deseurilor

  In Judetul Mures, Tg-Mures, str. 8 Martie nr 38 se afla o firma sau doua cu numele de “Eco Help” si/sau “Professional Recycle” care isi depoziteaza gunoiul (sunt peturi, plastic dar nu curate si au un miros insuportabil) intr-un spatiu deschis la nici macar un metru de gardul de langa casa mamei mele. Sunt o Citeşte mai departe…

  Targu Mures, Mures
 • Ervin a scris cu 1 luna în urmă: Deversare ape rezidiuale

  Bună ziua. Prin prezenta aș dori să vă aduc la cunoștință problemele legate de deversarea apei reziduale provenită din gospodării din strada Dealului Tg-Mureș. Strada Dealului beneficiază de rețea de apă potabilă și canalizare dar unii din locatari din strada Dealului au preferat să deverseze apa reziduală întrun șanț aflat în imediata apropiere al locuințelor Citeşte mai departe…

  Tg Mures, Mures
Sari la bara de unelte