Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Garda de Mediu Mehedinţi


Tel: 0252 332142; 0252 310263; Fax: 0252 332142
Str. Băile Române Nr.3, Drobeta Turnu Severin
cjmehedinti@gnm.ro

14616
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Judeţul Mehedinţi

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Mehedinţi. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Mehedinţi la adresa de email cjmehedinti@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mehedinţi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

56 persoane au scris Gărzii de Mediu Mehedinţi
 • Buna ziua ! Doresc sa fac o sesizare cu privire la o defrisare la ras in padurea dintre localitatile Pesteana ( comuna Floresti ) si Stroiesti ( comuna Floresti ) , jud. Mehedinti. In urma unei plimbari de recreere in padure am observat ca aici , in urma cu nu prea mult timp , s-a Citeşte mai departe…

  Motru, Gorj
 • Alexandru Traian a scris cu 3 luni în urmă: Sesizare

  Subsemnatul Blindu Alexandru Traian cu domiciliu in Drobeta Turnu Severin, Bld.Mihai Viteazu, Nr. 10, bl.M12, sc.4,et.2, ap.8, titular al cărții de identitate seria MH, nr. 590406, CNP 1650504250524, posesor al unui imobil in sat Garbovatu de Sus , nr.173 ,Comuna Cazanesti, judetul Mehedinti , formulez prezenta : SESIZARE Impotriva numitei Lupu Rodica Sofia cu domiciliul Citeşte mai departe…

  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
 • dumitru a scris cu 4 luni în urmă: POLUARE CU PRAF

  VA INFORMEZ CA IN DREPTUL LICEULUI AGRICOL HALÂNGA SI DN 67 EXISTĂ DE CÂTEVA ZILE O POLUARE CU PRAF REZULTAT DE LA BAZA DEPRODUCTIE CONSTRUCTII DE PESTE DRUM(a domnului izvoranu) ACEST LUCRU ESTE AMPLIFICAT SI DE VANT CARE ADUCE PREFUL IN STRADĂ , LA LICEU SI GOSPĂDĂRIILE DIN ZONA. FAPTUL A FOST CONSTATAT IN ZIUA Citeşte mai departe…

  Drobeta TR. SEVERIN, Mehedinti
 • neinregistrat a scris cu 6 luni în urmă: Plangere

  Buna ziua. Locuiesc in Orsova,str.Banatului nr. 60.Deasupra,pe str. Traian locuieste fam.Vladaia. Nu stiu ce canalizare are,dar toata mizeria vine la noi in curte. Am stat de vorba cu ei,dar nu rezolva nimic. se pare ca au o hazna si este defecta. In speranta ca ma puteti ajuta,va multumesc anticipat.

  ,
 • DOMNULE COMISAR SEF Având în vedere situatia in care ne aflam,cît si uşurinta de răspîndire a bolilor,va solicit ajutorul d-voastra intrucît pe raza comunei Balta ,mai precis locul numit Fintîna Priotesei in acea curba se afla depozitate tone de gunoaie.Aceste gunoaie provin de la locuitori ai com Balta,cît si de la trecatorii drumului judetean 670. Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte