Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Garda de Mediu Mehedinţi


Tel: 0252 332142; 0252 310263; Fax: 0252 332142
Str. Băile Române Nr.3, Drobeta Turnu Severin
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14091
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Judeţul Mehedinţi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mehedinţi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

55 persoane au scris Gărzii de Mediu Mehedinţi
 • Alexandru Traian a scris cu 1 saptamana în urmă: Sesizare

  Subsemnatul Blindu Alexandru Traian cu domiciliu in Drobeta Turnu Severin, Bld.Mihai Viteazu, Nr. 10, bl.M12, sc.4,et.2, ap.8, titular al cărții de identitate seria MH, nr. 590406, CNP 1650504250524, posesor al unui imobil in sat Garbovatu de Sus , nr.173 ,Comuna Cazanesti, judetul Mehedinti , formulez prezenta : SESIZARE Impotriva numitei Lupu Rodica Sofia cu domiciliul Citeşte mai departe…

  Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
 • dumitru a scris cu 2 saptamani în urmă: POLUARE CU PRAF

  VA INFORMEZ CA IN DREPTUL LICEULUI AGRICOL HALÂNGA SI DN 67 EXISTĂ DE CÂTEVA ZILE O POLUARE CU PRAF REZULTAT DE LA BAZA DEPRODUCTIE CONSTRUCTII DE PESTE DRUM(a domnului izvoranu) ACEST LUCRU ESTE AMPLIFICAT SI DE VANT CARE ADUCE PREFUL IN STRADĂ , LA LICEU SI GOSPĂDĂRIILE DIN ZONA. FAPTUL A FOST CONSTATAT IN ZIUA Citeşte mai departe…

  Drobeta TR. SEVERIN, Mehedinti
 • neinregistrat a scris cu 3 luni în urmă: Plangere

  Buna ziua. Locuiesc in Orsova,str.Banatului nr. 60.Deasupra,pe str. Traian locuieste fam.Vladaia. Nu stiu ce canalizare are,dar toata mizeria vine la noi in curte. Am stat de vorba cu ei,dar nu rezolva nimic. se pare ca au o hazna si este defecta. In speranta ca ma puteti ajuta,va multumesc anticipat.

  ,
 • DOMNULE COMISAR SEF Având în vedere situatia in care ne aflam,cît si uşurinta de răspîndire a bolilor,va solicit ajutorul d-voastra intrucît pe raza comunei Balta ,mai precis locul numit Fintîna Priotesei in acea curba se afla depozitate tone de gunoaie.Aceste gunoaie provin de la locuitori ai com Balta,cît si de la trecatorii drumului judetean 670. Citeşte mai departe…

  ,
 • Alexandru a scris cu 5 luni în urmă: Verificați apele Dunării

  Buna ziua, constat că în apele Dunării, este o poluare sau ceva boala ce afectează peștii este plin la suprafață de somn pitic cu tot felul de bube sau afecțiuni, pe lângă aceasta specie am mai observat aceleași “simptome” și la alte specii! Am efectuat și câteva fotografii cu privire la acest aspect. Dacă aveți Citeşte mai departe…

  Timișoara,
Sari la bara de unelte