Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Garda de Mediu Mehedinţi


Tel: 0252 332142; 0252 310263; Fax: 0252 332142
Str. Băile Române Nr.3, Drobeta Turnu Severin
[email protected], [email protected]

16009
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Mehedinţi

Judeţul Mehedinţi

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Mehedinţi. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Mehedinţi la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Mehedinţi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

58 persoane au scris Gărzii de Mediu Mehedinţi
 • Bună ziua, vreau să vă aduc la cunoștiință că in satul Vrancea,comuna Burila Mare,a fost desființată groapa de gunoi,au fost aduse câteva pubele la colțul străzilor,iar de două săptămâni nu a mai fos ridicat gunoiul.Datorită temperaturilor extrem de ridicate,gunoaiele s-au transformat in adevărate focare,iar mirosurile pestilentiale fac aerul irespirabil.Am sunat la primărie,iar primăria nu are Citeşte mai departe…

  Sat Vrancea,comuna Burila Mare,
 • Constantin a scris cu 5 luni în urmă: Reclamații

  In sat Jidostita jud.Mehedinti pubelele sant mereu pline ,gunoiul se ridică odată pe săptămână multe animale stau in localitate si nimeni nu face nimic .Stuparu Ioana deține multe animale in curte vecinul ei Galopenta Georgia la fel…miros si mizerie de nedescris si asteptam sa vina vara! Oare ne aude cineva!

  Jidostita,
 • Adrian a scris cu 6 luni în urmă: Poluarea mediului

  în comuna Simian, intersecția DN6 X DJ 606B, în spatele depozitului de materiale de construcții metalice/panouri Sandwich sunt aruncate în spatele gardului spre calea ferata foarte multe ambalaje plastice oare asa o sa rămână zona ???

  Drobeta-Turnu Severin,
 • Buna ziua ! Doresc sa fac o sesizare cu privire la o defrisare la ras in padurea dintre localitatile Pesteana ( comuna Floresti ) si Stroiesti ( comuna Floresti ) , jud. Mehedinti. In urma unei plimbari de recreere in padure am observat ca aici , in urma cu nu prea mult timp , s-a Citeşte mai departe…

  Motru, Gorj
 • dumitru a scris cu 1 an în urmă: POLUARE CU PRAF

  VA INFORMEZ CA IN DREPTUL LICEULUI AGRICOL HALÂNGA SI DN 67 EXISTĂ DE CÂTEVA ZILE O POLUARE CU PRAF REZULTAT DE LA BAZA DEPRODUCTIE CONSTRUCTII DE PESTE DRUM(a domnului izvoranu) ACEST LUCRU ESTE AMPLIFICAT SI DE VANT CARE ADUCE PREFUL IN STRADĂ , LA LICEU SI GOSPĂDĂRIILE DIN ZONA. FAPTUL A FOST CONSTATAT IN ZIUA Citeşte mai departe…

  Drobeta TR. SEVERIN, Mehedinti
Sari la bara de unelte