Scrie Gărzii de Mediu Maramureş

Garda de Mediu Maramureş


Tel: 0262 215842; Fax: 0262 215843
Str. George Cosbuc Nr. 52, Baia Mare
cjmaramures@gnm.ro

14277
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Maramureş

Judeţul Maramureş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Maramureş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Maramureş la adresa de email cjmaramures@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Maramureş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

115 persoane au scris Gărzii de Mediu Maramureş
 • Ileana a scris cu 1 saptamana în urmă: Mizerie/infectie/reziduri

  Buna ziua, Fac sesizarea legate de proprietarul terenului Bobei Victor faptul ca este inadmisibil ce se petrece la adresa Str.Dragos Voda,nr.12A,localitatea.Viseu de Sus. Mentionez ca in locatia care este casa/domiciliul,terenul din spatele casei nu este al nostru,ci ar unor vecini care nu mai sunt in tara,parintii stimabililor sunt morti iar ei permit sa fie gunoaie,mizerie,de Citeşte mai departe…

  Viseu de Sus,
 • Dorina Adriana a scris cu 2 saptamani în urmă: Construcție

  Bună ziua Locuiesc în Mocira la bloc, adresa de mai sus. La 2 m distanta de blocurile noastre se construiește o casa, pe teren privat și de când se lucrează este plin de deșeuri de materiale, lemne, saci de moloz materiale nepericuloase de altfel dar deranjant avand în vedere că sunt în imediata apropiere a Citeşte mai departe…

  Mocira,
 • Bună ziua, Doresc sa fac o sesizare, o reclamație, ca să veniți la fata locului, deoarece pe șanțul de lângă strada principala curge “muștar” de ani de zile, e un șanț care vine de la vecini iar în dreptul casei mele este pod, m am saturat sa spăl mizeriile vecinilor mei și sa suport mirosul, Citeşte mai departe…

  Surdesti, Maramures
 • buna ziua. in încinta blocului Republicii 17, magazinul Profi deține 2 pubele pentru colectarea deșeurilor lipite de bloc, condiții in care in permanență locul devine un focar de infecție. aceste pubele nu pot fi amplasate legal, întrucât nu exista o decizie a asociației de proprietari ori acordul locatarilor. este plin de boschetari care caută in Citeşte mai departe…

  baia mare,
 • Bianca a scris cu 1 luna în urmă: Cățelușa ucisă in Maramureș

  Bună seara! Va rugam din suflet sa luați masuri cât mai urgente în privința criminalului din Maramureș care a ucis cu bestialitate o catelusa fara apărare! Nu este posibil ca astfel de ființe sa scape fără închisoare după astfel de acte de cruzime!

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte