Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Garda de Mediu Ialomiţa


Tel: 0243 236446; 0 243 236486; Fax: 0243 236446
Str. Lujerului Nr.1, Slobozia
cjialomita@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15237
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Judeţul Ialomiţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Ialomiţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Ialomiţa la adresa de email cjialomita@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Ialomiţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

55 persoane au scris Gărzii de Mediu Ialomiţa
 • CHRISTIAN a scris cu 1 zi în urmă: Hazna (latrina)

  Buna seara! Ma numesc Maurer Christian si doresc sa va sesizez urmatoarele: detin in proprietate o casa de locuit situata in satul Tovarasia, comuna Milosesti, judetul Ialomita pe strada Invierii nr. 7. In imediata apropiere a gardului despartitor dintre proprietatea mea si cea a vecinului Calin Nicolae, domiciliat la nr. 5 pe aceeasi strada Invierii Citeşte mai departe…

  Slobozia,
 • Buna ziua, In comuna Sinesti, pe campul de langa padure in locatia 44.56450342922394, 26.398401005330964 exista o groapa de gunoi (platforma de depozitare) unde permanent fumega gunoiul aruncat acolo. Acest lucru se intampla de ani de zile si de fiecare data cand vantul bate dinspre camp inspre sat, aerul este inecacios si irespirabil. Va rog verificati Citeşte mai departe…

  Sinesti, Ialomita
 • Buna ziua! Domnule Comisar, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta in rezolvarea unei probleme de mediu ce nu m ai poate fi amanata. Locuiesc in municipiul Fetesti, pe strada Parcului 70. Imobilul meu se afla in vecinatatea casei familiei Ilie care au adresa de domiciliu pe strada Sirenei la nr 42. Spatele curtii Citeşte mai departe…

  Fetesti, Ialomita
 • Mihai a scris cu 2 saptamani în urmă: Arderea gunoiului

  Se arde gunoi aproape săptămânal în cartierul Vlașca, Fetești, degajându-se un fum gros, vizibil de la kilometri distanță. Pozele atașate sunt de luni, 26 aprilie ora 17:45.

  Fetesti,
 • Elvira a scris cu 2 luni în urmă: Reclamatie

  Buna ziua!Suntem două persoane,Matei Elvira si Iacovache Elena,care avem case la țară în jud.Ialomita,com.Sinesti,sat Hagiesti,pe str.Competitiei,nr.20 si nr.19.Va aducem la cunoștință că vecinul de la nr.16,aceeași stradă,cu numele Rusen Constantin, aduce cu un camion resturi de materiale de constructii,le depozitează în fața porții sale dupa care le baga in saci si le arunca pe malul Citeşte mai departe…

  Sect.2,
Sari la bara de unelte