Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Garda de Mediu Ialomiţa


Tel: 0243 236446; 0 243 236486; Fax: 0243 236446
Str. Lujerului Nr.1, Slobozia
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14003
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Judeţul Ialomiţa

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Ialomiţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

47 persoane au scris Gărzii de Mediu Ialomiţa
 • MIHAELA a scris cu 19 ore în urmă: Taiere copac de pe domeniul public

  Buna ziua, Subsemnata Urjuma Ani Mihaela, domiciliata in Slobozia, str. Cuza-Voda, bloc 1B, sc. C, ap.1, parter, va instiintez ca am depus o cerere la primarie, pentru aprobarea taierii unui copac de pe domeniul public. Cererea a fost inregistrata cu nr. 68307 din 11.09.2020 (in atasament). La adresa mentionata, pe coltul de intersectie al strazilor Citeşte mai departe…

  SLOBOZIA, Bucuresti-Ilfov
 • Liliana a scris cu 2 zile în urmă: Sesizare

  Bună ziua, In repetate rânduri am informat SC URBAN SA despre revărsarea de apă menajeră în canalul de ape pluviale din fața casei mele, strada Ionel Perlea, nr. 120. Urban SA nu a luat însă nici o masura privind acest aspect astfel mizeria si mirosul devenind insuportabile. Va rog insistent sa luati masuri privind calitatea Citeşte mai departe…

  Slobozia, Ialomita
 • neinregistrat a scris cu 2 luni în urmă: Aer in amoniac

  Buna seara E ora 22.30, 02.07.2020, la 30 de grade…in cioditiile astea, cei de la Combinatul Chimic au decis sa ne dea si ei o portie consistenta de amoniac. Nu se poate respira, faceti ceva ca sa nu murim cu totii! Multumesc.

  ,
 • neinregistrat a scris cu 3 luni în urmă: Mirosuri pestilentiale

  Buna ziua! Doresc sa ma ajutati intr-o problema de sanatate. Vecinul meu creste animale din toate categoriile(porci, vaci, ovine, gaini, curcani, pauni…). Aceasta indeletnicire o are de mai bine de 20 ani, numai ca in ultimul timp si-a crescut numarul de efective de animale(ma refer la porci, vaci, oi) dar intretinerea lor din punct de Citeşte mai departe…

  ,
 • Virgil a scris cu 6 luni în urmă: Ardere deseuri periculoase

  Buna ziua. Locuiesc in Com. Balaciu, si doresc sa va aduc la cunostinta ca domnul Cristea Ciprian, de pe CALEA BUCURESTI NR. 205. dezmembreaza masini vechi, si o parte din compente – plastic , cabluri, anvelope, le arde in spatele curtii in fiecare zi. Aerul este irespirabil si foarte periculos pentru sanatate. Va rog sa Citeşte mai departe…

  Balaciu,
Sari la bara de unelte