Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Garda de Mediu Ialomiţa


Tel: 0243 236446; 0 243 236486; Fax: 0243 236446
Str. Lujerului Nr.1, Slobozia
cjialomita@gnm.ro

14692
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Ialomiţa

Judeţul Ialomiţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Ialomiţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Ialomiţa la adresa de email cjialomita@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Ialomiţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

49 persoane au scris Gărzii de Mediu Ialomiţa
 • Oana Maria a scris cu 3 luni în urmă: Poluare Avicola, Manasia

  Buna ziua, Va rog frumos sa verificati si sa aplicati sanctiunile necesare societatii Avicola din com. Manasia, jud. Ialomita. De ani buni de zile 80% din timp este un miros de nedescris in comuna din cauza mizeriei produse de ei. Este insuportabil, nu inteleg cum de nu s-au luat masuri pana in acest moment, toata Citeşte mai departe…

  Manasia,
 • Mariean a scris cu 4 luni în urmă: Infiintare cimitir abuziv

  Buna ziua. Parohia Fierbinti Targ cu acordul Primariei doreste infiintarea unui cimitir la o distanta de aproximativ 20 metri de gardul locuintei mele fara a ma informa si a avea aordul meu sau al vecinilor . Consider ca nu se respecta legislatia in vigoare privind amplasarea cimitirelor si doresc stoparea acestui demers abuziv.

  Fierbinti-Targ,
 • MIHAELA a scris cu 4 luni în urmă: Taiere copac de pe domeniul public

  Buna ziua, Subsemnata Urjuma Ani Mihaela, domiciliata in Slobozia, str. Cuza-Voda, bloc 1B, sc. C, ap.1, parter, va instiintez ca am depus o cerere la primarie, pentru aprobarea taierii unui copac de pe domeniul public. Cererea a fost inregistrata cu nr. 68307 din 11.09.2020 (in atasament). La adresa mentionata, pe coltul de intersectie al strazilor Citeşte mai departe…

  SLOBOZIA, Bucuresti-Ilfov
 • Liliana a scris cu 4 luni în urmă: Sesizare

  Bună ziua, In repetate rânduri am informat SC URBAN SA despre revărsarea de apă menajeră în canalul de ape pluviale din fața casei mele, strada Ionel Perlea, nr. 120. Urban SA nu a luat însă nici o masura privind acest aspect astfel mizeria si mirosul devenind insuportabile. Va rog insistent sa luati masuri privind calitatea Citeşte mai departe…

  Slobozia, Ialomita
 • neinregistrat a scris cu 6 luni în urmă: Aer in amoniac

  Buna seara E ora 22.30, 02.07.2020, la 30 de grade…in cioditiile astea, cei de la Combinatul Chimic au decis sa ne dea si ei o portie consistenta de amoniac. Nu se poate respira, faceti ceva ca sa nu murim cu totii! Multumesc.

  ,
Sari la bara de unelte