Scrie Gărzii de Mediu Hunedoara

Garda de Mediu Hunedoara


Tel: 0354101403, 0254 219790; Fax: 0254 219790
Str. Aurel Vlaicu Nr.25, et.1 Deva
cjhunedoara@gnm.ro

14672
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Hunedoara

Judeţul Hunedoara

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Hunedoara. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Hunedoara la adresa de email cjhunedoara@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Hunedoara. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

75 persoane au scris Gărzii de Mediu Hunedoara
 • Alesia a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluarea Chiscadaga

  Buna ziua, Va scriu in legatura cu poluarea din Chiscadaga jud. Hunedoara. E mereu miros de cauciuc ars si plin de praf. Nu pot fi luate unele masuri si pentru noi locuitori din aceasta zona. Va multumesc!

  Chiscadaga, Hunedoara
 • Numita Lakău Morico , domiciliată in sat Gelmar, , jud. Hunedoara, in data de 19/20 octombrie 2020, a dat foc resturilor vegetale , de pe lotul proprietatea sa , situat în apropierea locuintelor din această locație ,ceea ce a condus la generarea unui nor de fum care a cuprins intreaga locație făcând aerul foarte gereu Citeşte mai departe…

  Sat Gelmar cartier " blocuri ", Hunedoara
 • Buna ziua – Ma numesc Andrei Pestisan Alexandru si am 31 de ani, in momentul de fata traiesc in Bucuresti – sunt nascut in Orastie judetul Hunedoara. Aceasta reclamatie este legata de Sibisel care este un sat foarte mic in comuna Beriu – este locul in care am copilarit, satul este atat de mic incat Citeşte mai departe…

  Orastie, Hunedoara
 • elena a scris cu 3 luni în urmă: poluare vizuala

  panou publicitar de tip caseta luminoasa ce afisaza mesaj excesiv pe timpul intregii nopti folosind lumina intermitenta si de intensitate mare; localizat la adresa aurel vlaicu nr 70 hd.( zona rezidentiala) unde functioneaza firma de inchirieri atv uri cu program diurn; refuz din partea patronului de a intrerupe afisarea dupa ora 23

  hunedoara, Hunedoara
 • Nelu a scris cu 4 luni în urmă: Sesizare

  ———- Forwarded message ——— Nume și prenume Cojocaru Nelu Email nelluboos@gmail.com Telefon 0769041396 Adresa problemă sesizată Deva,Strada Zavoi bloc 9 Descriere problemă sesizată Sa taiat cu firezul un pom in zona verde din fata scări 2 bl 9.Locatara Lăcătuș Voichita împreună cu locatarul cu care convietuieste in ziua de 9.09.2020după-amiază au taiat cu firezul un Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
Sari la bara de unelte