Scrie Gărzii de Mediu Hunedoara

Garda de Mediu Hunedoara


Tel: 0354101403, 0254 219790; Fax: 0254 219790
Str. Aurel Vlaicu Nr.25, et.1 Deva
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14002
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Hunedoara

Judeţul Hunedoara

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Hunedoara. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

71 persoane au scris Gărzii de Mediu Hunedoara
 • Nelu a scris cu 6 zile în urmă: Sesizare

  ———- Forwarded message ——— Nume și prenume Cojocaru Nelu Email nelluboos@gmail.com Telefon 0769041396 Adresa problemă sesizată Deva,Strada Zavoi bloc 9 Descriere problemă sesizată Sa taiat cu firezul un pom in zona verde din fata scări 2 bl 9.Locatara Lăcătuș Voichita împreună cu locatarul cu care convietuieste in ziua de 9.09.2020după-amiază au taiat cu firezul un Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • David a scris cu 1 saptamana în urmă: Focar infecție pisici bolnavi

  Bună-ziua În satul Lunca nr 108 vecina mea Camelia Jula Detine 60 de pisici. În jurul casei ei și a vecinilor este plin de excremente de pisici și miroase groaznic. Pisici vin și se urinează pe uși pe terase la toți vecinii. Va rog sa luați masuri! În caz contrar o sa ma adresez mai Citeşte mai departe…

  Lunca (Baia de Criș), Hunedoara
 • Anca a scris cu 5 luni în urmă: Taiere arbori tineri si inverziti

  La data de 19.03.2020, am solicitat primariei Hunedoara informatii cu privire la motivul unor lucrari demarate in spatiul verde din spatele blocului 49B, Bld. Traian 24, Hunedoara (Micro 5). De asemenea, am solicitat registrul spatiilor verzi din Hunedoara. Am fost informata ca spatiul verde nu va fi distrus, astfel ca solicitarea mea este fara obiect, Citeşte mai departe…

  Hunedoara, Hunedoara
 • Buna ziua, Ma numesc Stanciu Alin-Mugurel si locuiesc in Deva, str. Scarisoara, bl.13, sc.A, etaj 4, apt.14. Doresc sa va semnalez faptul ca, o persoana care locuieste in acelasi bloc cu mine, face mari presiuni pentru taierea unui brad crescut in spatele blocului ! Motivul acestei solicitari este ca, din cauza bradului, nu ar avea Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • Buna ziua…. La parterul blocului este un bar de jocuri de noroc si se fumeaza iar fumul iasa la mine in apartament. Miroase la mine in apartment ca intr-un bar. Am sunat la politie au aplicat amenzi dar situatia nu sa schimbat… Va rog frumos sa ma ajutati in solutionarea acestei probleme.

  Deva, Hunedoara
Sari la bara de unelte