Scrie Gărzii de Mediu Iaşi

Garda de Mediu Iaşi


Tel: 0232 410270; Fax: 0232 410210
Str. Fântânilor Nr. 7A, Iaşi
cjiasi@gnm.ro

14486
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Iaşi

Judeţul Iaşi

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Iaşi. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Iaşi la adresa de email cjiasi@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Iaşi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

260 persoane au scris Gărzii de Mediu Iaşi
 • Victor a scris cu 1 saptamana în urmă: Arderea deseurilor de contructie

  Buna ziua, asi vrea sa fac o sesizare la dumeavostra in legatura cu arderea deseurilor de constuctie (plastic, recipiente de la spuma poliuretanica care produc explozii reptate prin arderea acestora) la un bloc in constructie. Vreau sa mentionez ca arderea se face in fiecare zi, producand un fum negru cu miros destul de evident si Citeşte mai departe…

  Rediu, Judetul Iasi,
 • Daniel a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluarea solului

  Bună ziua, doresc sa va informez ca la adresa din localitatea Rediu, Strada Poienii nr 13 la familia Badeanu Cătălin, exista o nerespectare în ceea ce privește funcționarea unei fose ecologice. Adică funcționează fără a respecta normele de mediu impuse și anume fără tratament specific cu bioactivatori rezultând un miros neplăcut în aer. Va rog Citeşte mai departe…

  IASI,
 • Buna ziua. Am o problema care se petrece aroape de domiciliul meu. La intersectia Strazilor Educatiei si Vinului din satul Breazu, com. Rediu locuiesc 2 persoane care au multi caini (in jur de 10-12). Problema este ca acesti caini sunt lasati sa umble liberi pe drumuri si drumurile sunt pline de excremente ale acestora. O Citeşte mai departe…

  Com. Rediu, Sat Breazu,
 • In jurul orei 9, in data de 30.10.2020, am vazut o coloana de fum negru cauzata de un incendiu intre calea ferata si soseaua Moara de Foc. Va rog sa investigati si sa interveniti.

  Iasi,
 • Adrian a scris cu 1 luna în urmă: Fosa septica neconforma legislatiei

  Buna ziua, Prin prezenta va aduc la cunostinta ca pe strada Pastorilor, sat Vorovesti, comuna Miroslava, judet Iasi, la o casa aflata in constructie s-a facut o fosa septica din tuburi de beton si care nu are fund. Va fac cunoscut faptul ca vecinii din zona au fantani si desi s-a discutat cu constructorul pentru Citeşte mai departe…

  Vorovesti,
Sari la bara de unelte