Scrie Gărzii de Mediu Iaşi

Garda de Mediu Iaşi


Tel: 0232 410270; Fax: 0232 410210
Str. Fântânilor Nr. 7A, Iaşi
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13977
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Iaşi

Judeţul Iaşi

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Iaşi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

250 persoane au scris Gărzii de Mediu Iaşi
 • Cristina a scris cu 1 saptamana în urmă: Sesizare

  Buna seara, ma adresez institutiei dumneavoastra cu rugamintea sa ma ajutati si indrumati cum sa rezolv o problema creata de vecinul meu CIOBANU COSTEL, cu domiciliul in localitatea Valea Adanca, Com. Miroslava, Str. Imasului , Nr. 49 A, care in urma discutiile avute in legatura cu problemele care le ridica faptul ca nu-si elimina reziduurile Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
 • Eduard a scris cu 1 saptamana în urmă: dupa ce s-a pus gazon s-au uscat copacii

  Buna ziua, doresc sa fac o sesizare cu privire la uscarea unor arbori din fata blocului (in numar de 5) acestia fiind situati chiar la strada pe bulevard si dupa parerea mea, desi nu sunt specialist, acest lucru se datoreaza gazonului prost pus in fata bloculu de catre serviciile Primariei Mun. Iasi si banuiesc ca Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
 • Buna ziua, Aș dori să fac o sesizare cu privire la încălcarea legii 211/2011 privind depozitarea deșeurilor provenite din construcții de către administratorii complexului Sun Residence din Str. Veche nr. 102-104 (coordonate 47°07’51.0″N 27°33’12.7″E Valea Adâncă 707317 sau https://goo.gl/maps/rKpLD7pYhdjbURhi8), satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, jud. IASI. Întrucât nu exista o autorizație de construire pe acel Citeşte mai departe…

  Valea Adanca, Iasi
 • neinregistrat a scris cu 1 luna în urmă: Eradicarea ambroziei

  Buna ziua, Doresc sa va sesizez faptul ca ambrozia nu a fost anul acesta tunsa sau erbicidata in zona in care locuiesc, desi am facut la primarie doua sesizari puina acum, la care nu am primit nici un raspuns. Locuiesc pe strada Petalelor. In spatele caselor de pe aceasta strada este un teren viran, napadit Citeşte mai departe…

  ,
 • neinregistrat a scris cu 2 luni în urmă: Gunoi și miros insuportabil

  Bună seara! Va rugam sa luati masuri cu mag Profi din Bld T Vladimirescu nr 22, pt-ca isi depozitează tomberoanele proprii pe trotuarul scării( trotuar care a devenit inuti), paletii de la marfa, inclusiv cartoanele provenite de la mărfuri. Va mulțumim!

  ,
Sari la bara de unelte