Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Garda de Mediu Cluj


Tel: 0264 410719; Fax: 0264 410718
Str. Traian Mosoiu Nr. 49, Cluj- Napoca
cjcluj@gnm.ro

14277
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Judeţul Cluj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Cluj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Cluj la adresa de email cjcluj@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Cluj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

169 persoane au scris Gărzii de Mediu Cluj
 • Miroase groaznic a gunoi și cauciucuri arse de câteva zile. Azi e cel mai nasol. Zona este Piata Mărăști.

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Loredana a scris cu 6 zile în urmă: Poluare fără rusine

  De câteva zile încoace miroase tot clujul a gunoi. Miroase înecăcios și grețos neputând sa deschidem geamurile casei. Este clar ca acest miros vine de la groapa de gunoi a Clujului. Dar așa pe fata stam și suportam o așa poluare? Stam și absorbim mirosul acesta poluant ? Va rog sa îmi comunicați care ar Citeşte mai departe…

  Cluj, Cluj
 • Marius a scris cu 6 zile în urmă: Reclamatie poluare cu fum

  Buna ziua, Doresc sa semnalez o problema de poluare cu fum in zona Faget, Cluj Napoca, strada Grigore Benetato. Unul dintre vecini de la numarul 11 B, a construit un cos de fum intr o parte mai joasa a casei, nu deasupra acoperisului. Din modul in care functioneaza, cosul de fum pare o contructie neconforma, Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Ioan a scris cu 1 saptamana în urmă: deversare beton in padure si pe proprietate privata

  Buna ziua, La constrirea unei statii de transmise Orange (am atasat copia anuntului de la santier) constructorul deverseaza beton atat in padure, cat si pe proprietatea Asociatiei de proprietari Citdaela Residence cu adresa in Cluj-Napoca, str. Cernauti nr.17-21, in numele careia facem prezenta petitie. Va rugam sa vedeti fotografiile atasate si sa dispuneti remedierea abaterilor Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Rada a scris cu 1 saptamana în urmă: Miros deseuri in cartier Gheorgheni

  De cateva zile aerul din Gheorgheni este irespirabil, posibil de la groapa de deseuri din zona Pata Rat. Va rugam luati masurile in care aveti autoritate pentru a elimina cat mai repede aceasta situatie. Va multumesc

  Cluj Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte