Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Garda de Mediu Cluj


Tel: 0264 410719; Fax: 0264 410718
Str. Traian Mosoiu Nr. 49, Cluj- Napoca
[email protected], [email protected]

15992
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Judeţul Cluj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Cluj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Cluj la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Cluj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

227 persoane au scris Gărzii de Mediu Cluj
 • Corina Gabriela a scris cu 11 ore în urmă: Gunoi in curtea blocului

  Buna ziua, este gunoi in curtea blocului de cel putin o saptamana. Este un spatiu unde se joaca copiii, foarte circulat. Va rog, sa faceti ceva sau sa imi spuneti cui trebuie sa ma adresez. Este un focar de infectie.

  Cluj-Napoca, Cluj
 • NICOARA a scris cu 1 zi în urmă: Sesizare

  Buna ziua! doresc sa sesizez Garda de Mediu in legatura cu ce se intampla in satul Filea de Sus,comuna Ciurila,jud.Cluj. De cateva ori pe saptamana sunt aduse dejectii de natura animaliera de la ferma de porci din localitatea Liteni,jud.Cluj si se deverseaza pe terenurile unui proprietat din din sat,la cererea acestuia,iar aerul devine irespirabil si Citeşte mai departe…

  CLUJ-NAPOCA, Cluj
 • Filo a scris cu 2 zile în urmă: Reclamatie

  Buna ziua, va trimit acest mesaj pentru a reclama faptul ca la marginea padurii din spatele poligonului militar Sf. Ion, de unde incepe situl arie protejata natura 2000, a aprut o incita inchisa cu gard de sarma ghimpata in care au inceput constructii imobiliare si a fost dezvoltat un parc de dezmembrare masini. Din cunostintele Citeşte mai departe…

  Cluj-napoca, Cluj
 • Buna ziua, Deseuri din constructie aruncate langa padurea Faget (platoul de langa padure). Coordonatele aproximative de pe google maps: 46.70217533923417, 23.5481845024661 Se pot observa de pe colina pe cararea ce merge spre padure.

  Cluj Napoca, Cluj
 • Bruno a scris cu 6 zile în urmă: Deversare ape menajere / fecaloide

  Buna ziua, doresc sa sesizez o debersare de ape menajere fecaloide pe str. Foisorului 15A, Cluj Napoca. coordonate google maps: https://goo.gl/maps/xXn4v9AJPaRCt3mm6 Cu stima Bruno Artz

  Cluj Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte