Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Garda de Mediu Cluj


Tel: 0264 410719; Fax: 0264 410718
Str. Traian Mosoiu Nr. 49, Cluj- Napoca
cjcluj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15427
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Cluj

Judeţul Cluj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Cluj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Cluj la adresa de email cjcluj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Cluj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

204 persoane au scris Gărzii de Mediu Cluj
 • Nicular a scris cu 1 luna în urmă: Depozitare Deseuri in Padure

  Buna ziua. Proprietarul imobilului de pe strada Dianei nr 4 din Cluj Napoca a construit o poarta de acces la limita de teren, pe unde folosindu-se de o roba depoziteaza pe terenul meu(padure) tot felul de deseuri!

  Cluj Napoca, Cluj
 • Buna ziua, In Dej pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr 27 in spatele unei case ce acum se renoveaza ard deseuri rezultate din demolararea cladirii- geamuri, usi, materiale plastice. Mirosul este unu puternic, cu degajare de fum si cenusa. Nu pot sa atasez o poza din cauza unor muncitori care stau in fata cladirii si nu Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
 • Bucur a scris cu 1 luna în urmă: Problema amplasare cusca caine

  Domnule Director, Subsemnatul Bucur Avram , doresc sa depun urmatoarea sesizare legata de aplasarea necorespunatoare a custii cainelui veciunului meu . Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca in urma cu 3 luni , vecinul meu , care locuieste pe strada Pomet , numarul 13 , si-a amplasat cusca cainelui la jumatate de metru Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Ana a scris cu 2 luni în urmă: Poluare cu praf stradal

  Buna ziua, Eu locuiesc pe strada Veseliei din cartierul Borhanci, municipiul Cluj-Napoca. Vin la d-voastra cu rugamintea de a verifica si lua masuri in legatura cu poluarea excesiva cu particule de praf mari pe strada Veseliei. Mentionez ca este o strada nemodernizata iar primaria a intervenit sporadic cu actiuni nu intotdeauna potrivite(vezi noiembrie 2020). Din Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Buna ziua. Va aduc la cunostinta ca locuiesc de 18 ani intr-o casa situata pe un versant. Casa a fost construită pe baza autorizației de funcționare, autorizație receptie lucrari. În urma cu aproximativ 14 – 15 ani, a fost cumpărat imobilul situat mai sus de casa mea de către Lazăr Alexandru, care aproape în fiecare Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
Sari la bara de unelte