Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Garda de Mediu Caraş Severin


Tel: 0255 226730; Fax: 0255 226730
Str. Caminelor Nr.5-9 , Reşita
cjcaras@gnm.ro

14875
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Judeţul Caraş-Severin

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Caraş Severin. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Caraş-Severin la adresa de email cjcaras@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Caraş Severin. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

47 persoane au scris Gărzii de Mediu Caraş Severin
 • Bostan-Pinisoara Natasa a scris cu 3 saptamani în urmă: Deșeuri abandonate

  Buna ziua. Va informez ca astăzi, 06 Februarie 2021, pe drumul de la Mehadia către Băile Herculane, intr-o parcare, după parapeți de protectie, am descoperit cu stupoare o mică groapa de gunoi care pare a fi in “plină expansiune”. Sunt in special PET-uri și deșeuri de ambalaje, dar materialele foto atașate vorbesc de la sine. Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
 • Buna ziua, Va aduc la cunostinta faptul ca pe canalul din marginea localitatii Ghertenis , de trei saptamani se scurg dejectii zootehnice , din sursele mele , acestea provin de la ferma zootehnica care a apartinut SC C+C SA , situata pe drumul Berzovia-Fizes , imediat dupa trecerea caii ferate, in prezent se pare ca Citeşte mai departe…

  Bocsa, Caras-Severin
 • Adrian a scris cu 3 luni în urmă: Dezastru la Scăiuș

  Bună ziua numele meu este Drăghita Adrian din Scăiuș Caraș severin Vreau să spun că la intrare în Scăiuș pe partea stângă locuieste varul meu Suclea Ionel care în ultimul timp a cam luat-o razna si asta i se pare normal lui deoarece are în jur de 10 Vaci și vreo 12 porci care saracele Citeşte mai departe…

  Scaius, Caras-Severin
 • Buna ziua! Astazi, 21.11.2020, am observat in statiunea Poiana Marului Caras-Severin o cantitate mare de deseuri, inclusiv mobilier, aruncat in albia raului Bistra Marului, corodonate aproximative 45°24’11.0″N 22°32’25.8″E. Intreaga statiune este plina de deseuri, in special in zona lacului, dar cele mentionate mai sus par a fi depozitate recent.

  Poiana Marului, Caras-Severin
 • Astăzi, 19.10.2020, în satul Știnapari comuna Cărbunari, angajații primăriei Cărbunari au depozitat și incendiat gunoiul menajer colectat din sat și comună, pe domeniul public, la intrarea în satul Știnapari spre disperarea localnicilor. Rog a se acționa în consecință!!! Atașez imagini!

  Știnapari,
Sari la bara de unelte