Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Garda de Mediu Caraş Severin


Tel: 0255 226730; Fax: 0255 226730
Str. Caminelor Nr.5-9 , Reşita
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14078
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Judeţul Caraş-Severin

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Caraş Severin. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

43 persoane au scris Gărzii de Mediu Caraş Severin
 • Cristian a scris cu 1 zi în urmă: Spalatorie covoare Bocsa Str. 1 MAi

  Buna ziua Va scriu in legatura cu spalatoria de covoare ce activeza in Bocsa pe Str. 1 Mai la nr.27. Apele reziduale rezultate din splarea covoarelor sunt dejectate direct in canalul descoperit din fata incintei, este un canal pluvial, apa este froarte murdara si are un miros foarte urat.

  Bocsa,
 • Andrei a scris cu 1 saptamana în urmă: depozitare deseuri intre Caransebes si Buchin

  Buna ziua, In data de 2 August 2020 am observat gramezi de deseuri depozitate in camp intre Caransebes si Buchin: resturi de materiale de constructii, resturi de mobila, saltea, sticle, documente si alte gunoaie in 3 locuri distincte marcate pe harta atasata. Coordonatele GPS are locului principal: 45.380187,22.248772, marcat cu stea in poza. Celalte locuri Citeşte mai departe…

  Caransebes, Caras-Severin
 • Buna ziua ! Va solicit sprijinul pentru a opri aceasta infectie creeata de vecinul meu Enasoni Danila din Caransebes str. Racovitei 55B, prin a creste pasari , rate curci cu gropi cu apa infectata la 2 m de geamul casei mele !

  ,
 • Alina a scris cu 4 luni în urmă: Poluare zilnica

  Buna ziua, ma numesc Simona Belu si locuiesc in loc. Caransebes. Va anunt ca zilnic, pe strada Traian, la o casa a dlui. Neagu, se arde zilnic plasticul de la cablu de curent. Este ingrozitor ce fum negru iese pe cosul din spatele casei, iar mirosul este insuportabil timp de 2-3 ore cat este fumul Citeşte mai departe…

  Caransebes,
 • Nicoleta a scris cu 5 luni în urmă: Avizarea spațiului public

  Buna ziua! Am rugămintea sa veniti sa luati masuri , vecini au niște deșeuri in fata casei noastre de mai bine de 10 ani . Am incercat prin cale amiabilă dar nu sa putut , am luat legatura cu primaria si consiliul local si nu sa luat nici o masura , deoarece ei nu vor Citeşte mai departe…

  Bania,
Sari la bara de unelte