Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Garda de Mediu Caraş Severin


Tel: 0255 226730; Fax: 0255 226730
Str. Caminelor Nr.5-9 , Reşita
cjcaras@gnm.ro

14468
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Judeţul Caraş-Severin

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Caraş Severin. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Caraş-Severin la adresa de email cjcaras@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Caraş Severin. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

45 persoane au scris Gărzii de Mediu Caraş Severin
 • Adrian a scris cu 1 saptamana în urmă: Dezastru la Scăiuș

  Bună ziua numele meu este Drăghita Adrian din Scăiuș Caraș severin Vreau să spun că la intrare în Scăiuș pe partea stângă locuieste varul meu Suclea Ionel care în ultimul timp a cam luat-o razna si asta i se pare normal lui deoarece are în jur de 10 Vaci și vreo 12 porci care saracele Citeşte mai departe…

  Scaius, Caras-Severin
 • Oana a scris cu 1 saptamana în urmă: Zona deseuri in Poiana Marului, Caras-Severin

  Buna ziua! Astazi, 21.11.2020, am observat in statiunea Poiana Marului Caras-Severin o cantitate mare de deseuri, inclusiv mobilier, aruncat in albia raului Bistra Marului, corodonate aproximative 45°24’11.0″N 22°32’25.8″E. Intreaga statiune este plina de deseuri, in special in zona lacului, dar cele mentionate mai sus par a fi depozitate recent.

  Poiana Marului, Caras-Severin
 • Astăzi, 19.10.2020, în satul Știnapari comuna Cărbunari, angajații primăriei Cărbunari au depozitat și incendiat gunoiul menajer colectat din sat și comună, pe domeniul public, la intrarea în satul Știnapari spre disperarea localnicilor. Rog a se acționa în consecință!!! Atașez imagini!

  Știnapari,
 • Buna ziua, In data de 2 August 2020 am observat gramezi de deseuri depozitate in camp intre Caransebes si Buchin: resturi de materiale de constructii, resturi de mobila, saltea, sticle, documente si alte gunoaie in 3 locuri distincte marcate pe harta atasata. Coordonatele GPS are locului principal: 45.380187,22.248772, marcat cu stea in poza. Celalte locuri Citeşte mai departe…

  Caransebes, Caras-Severin
 • Buna ziua ! Va solicit sprijinul pentru a opri aceasta infectie creeata de vecinul meu Enasoni Danila din Caransebes str. Racovitei 55B, prin a creste pasari , rate curci cu gropi cu apa infectata la 2 m de geamul casei mele !

  ,
Sari la bara de unelte