Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Garda de Mediu Caraş Severin


Tel: 0255 226730; Fax: 0255 226730
Str. Caminelor Nr.5-9 , Reşita
cjcaras@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15231
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Caraş Severin

Judeţul Caraş-Severin

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Caraş Severin. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Caraş-Severin la adresa de email cjcaras@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Caraş Severin. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

51 persoane au scris Gărzii de Mediu Caraş Severin
 • Buna ziua! Va rog sa luati masurile necesare pentru igienizarea zonei dinspre cheile Garlistei si sanctionarea celor vinovati de formarea gropii de gunoi clandestina din poza atasata. Fotografia este facuta la iesire din satul Garliste, spre Cheile Garlistei, in zona numità “la teren”. Zona face parte Parcul National Semenic-Cheile Carasului. Am atasat si o poza Citeşte mai departe…

  Garliste,
 • Lavinia a scris cu 2 saptamani în urmă: Sesizare

  Buna! Locuiesc in satul Paltinis nr 128 si de doua săptămâni apa de la retea curge maro, nu putem sa o folosim nici la spalat vasele. Aproape in fiecare weekend se opreste de tot. Va rog sa trimiteți o echipa de control. Am încercat toti locuitorii sa vorbim cu cei din primarie dar fara nici Citeşte mai departe…

  Paltinis,
 • Brazii nu sunt uscati, i-am plantat personal in 1978 dupa moartea fratelui meu la 37 de ani, de profesie inginer.

  Timisoara,
 • Bună ziua, Va rog sa luați inițiativa asupra faptului ca dealurile dintre Reșița și Carașova sunt arse în proporții îngrijorătoare, refuz sa cred ca este legal sa vad dealurile complet negre de cenușă. Dați amenzi și refuzați sa mai dați subvenții oamenilor care își ard bucata de pământ și apoi care se extinde pe sute Citeşte mai departe…

  Reșița, Caras-Severin
 • Bostan-Pinisoara Natasa a scris cu 3 luni în urmă: Deșeuri abandonate

  Buna ziua. Va informez ca astăzi, 06 Februarie 2021, pe drumul de la Mehadia către Băile Herculane, intr-o parcare, după parapeți de protectie, am descoperit cu stupoare o mică groapa de gunoi care pare a fi in “plină expansiune”. Sunt in special PET-uri și deșeuri de ambalaje, dar materialele foto atașate vorbesc de la sine. Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
Sari la bara de unelte