Scrie Gărzii de Mediu Călăraşi

Garda de Mediu Călăraşi


Tel: 0242 314450; 0204 317028; Fax: 0242 314450
B-dul.Republicii,nr.44bis, Călăraşi
cjcalarasi@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Călăraşi

Judeţul Călăraşi

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Călăraşi. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Călăraşi la adresa de email cjcalarasi@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Călăraşi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

78 persoane au scris Gărzii de Mediu Călăraşi
 • BUNA DIMINEATA! iN NUMELE LOCUTORILOR DIN LOC.SARULESTI -GARA ,COM SARULESTI ,VA TRANSMITEM FAPTUL CA IN ACEASTA LOCALITATE NU SE MAI POATE TRAI, FIINDCA ATMOSFERA ESTE POLUATA ZILNIC CU FUM EXTREM DE TOXIC,.REZULTAT DIN INCINERAREA ILEGALA A UNOR DESEURI (CABLURI ELECTRICE ,SCAUNE AUTO ,ETC).aCEST FENOMEN SE INTAMPLA APROAPE ZILNIC ,IN SPECIAL DUPA CE SE INSEREAZA AFARA Citeşte mai departe…

  Sarulesti Gara,
 • Alina a scris cu 1 saptamana în urmă: Reclamatie

  Bună ziua, sunt din Fundulea, stau la bloc, furnizorul de apa și canalizare fiind EcoAqua. Nu mi este furnizor direct ci prin asociația de proprietari. Asociația susține ca a făcut sesizare către EcoAqua pentru a venii și a remedia situația. (foto atașată) Pe lângă faptul că la conectarea cu apa de la EcoAqua ne au Citeşte mai departe…

  Fundulea,
 • Carmen a scris cu 1 luna în urmă: FOC RESTURI VEGETALE

  In Varasti, com. Dorobantu, la aceasta ora, un localnic arde resturi vegetale, aerul fiind irespirabil. Atasez foto cu coordonate gps.

  Varasti, comuna Dorobantu,
 • Buna ziua ! Detin o casa in orasul Lehliu-Gara str. Vlastarului Nr. 11 si vreau sa va semnalez ca de cel putin un an de zile canalizarea orasului refuleaz in drumul public, in curtea noastra si pe proprietatea de vis-a-vis. Acest lucru nu se intampla doar cand ploua ci este un lucru constant. Ma gandesc Citeşte mai departe…

  Lehliu-Gara, Calarasi
 • Petrisor a scris cu 3 luni în urmă: Petitie

  Buna seara ! In octombrie 2020 am depus la dumneavoastra o petitie in legatura cu depozitarea gunoiului in fata locuintei tatalui meu din comuma Curcani jud Calarasi str Vasile Manastireanu nr 24. Am primit de la dumneavoastra un raspuns in data de 23.10.2020 prin care se mentiona ce masuri sau luat . Va aduc la Citeşte mai departe…

  Pantelimon, Ilfov
Sari la bara de unelte