Scrie Gărzii de Mediu Călăraşi

Garda de Mediu Călăraşi


Tel: 0242 314450; 0204 317028; Fax: 0242 314450
B-dul.Republicii,nr.44bis, Călăraşi
cjcalarasi@gnm.ro

14629
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Călăraşi

Judeţul Călăraşi

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Călăraşi. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Călăraşi la adresa de email cjcalarasi@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Călăraşi. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

72 persoane au scris Gărzii de Mediu Călăraşi
 • Buna ziua, Doresc sa semnalez o problema de poluare cu fum in zona satul Postavari, com. Frumusani, jud. Calarasi, strada Fagului. Unul dintre vecinii de la numarul 18 a construit langa gardul meu o improvizatie din caramizi de BCA care functioneaza ca central termica. Cosul de fum nu este la nivelul constructiilor din jur, iar Citeşte mai departe…

  BUCURESTI SECTORUL 4,
 • Ionut a scris cu 3 saptamani în urmă: Rog a se lua masuri urgente

  Vreau sa se ia masuri drastice de oprire a descărcări de deșeuri toxice pe raza com Gurbanesti si Sat Fântâna Doamnei inculpat fiind chiar primarul Com Gurbanesti

  Nicolae Balcescu,
 • Bună ziua. Dorim să vă aducem la cunoștință o deversare masivă de poluare pe drumul județean 305 intre localitățile Fântâna Doamnei și com Gurbanesti. Vă rog să intervenții de îndată. Așteptam răspuns scris și menționăm că trimitem reclamația și la corpul de control al primului ministru. Vă mulțumim anticipat.

  Nicolae Bălcescu, Alba
 • Mihai a scris cu 2 luni în urmă: Gestionarea deseurilor

  Buna ziua ! Am citit recent un articol deferitor la actiuni ale Garzii de Mediu ce vizau gestionarea deseurilor. Va rog sa faceti o deplasare in Loc. Sarulesti-Gara , Jud. Calarasi , pentru a vedea cu ochii dv. cum NU trebuie sa fie gestionate deseurile ! Prin natura activitatii ( firma la care lucrez asigura Citeşte mai departe…

  Bucuresti,
 • Vă solicit să-mi dați un răspuns privind vinovații pentru înțesarea cu gunoaie a salbei de lacuri Fundulea. Vă indic doar două exemple: https://maps.app.goo.gl/UZviib5G1KxYHEMD8respectiv https://maps.app.goo.gl/2KX6WF1EWzchzYxf9, care se văd ”din satelit”, din păcate. E suficient, pentru că dacă vă deplasați pe lângă salba de lacuri de la începutul orașului(!!) și până când acesta se termină, o să Citeşte mai departe…

  Fundulea,
Sari la bara de unelte