Scrie Gărzii de Mediu Buzău

Garda de Mediu Buzău


Tel: 0238 725833; Fax: 0238 726442
Str. Nicolae Titulescu Nr.3, Buzău
cjbuzau@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15231
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Buzău

Judeţul Buzău

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Buzău. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Buzău la adresa de email cjbuzau@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Buzău. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

95 persoane au scris Gărzii de Mediu Buzău
 • Buna ziua, Ma numesc Valentin Stanciu si va scriu deoarece mama mea are casa parinteasca in Sibiciul de Jos. In aceasta zona, pe rauletul Panatau, se intampla un dezastru ecologic. Albia rauletului a devenit efectiv groapa de gunoi a satului. Locatia google maps pentru identificarea zonei: https://www.google.ro/maps/@45.3147659,26.3777697,272m/data=!3m1!1e3 Va rog sa vedeti pozele atasate. Credeti-ma ca Citeşte mai departe…

  6, Bucuresti-Ilfov
 • Alexandru a scris cu 5 zile în urmă: Groapa ilegala de gunoi in padure

  Buna ziua, Va rog sa luati masuri pt ecologizarea si prevenirea deversarii de gunoaie la intersectia drumului forestier spre Martinu cu drumul spre Manastirea Ciolanu. Coordinate GPS: 45.548443 26.618569 Multumesc!

  Bisoca,
 • Fabiola a scris cu 1 saptamana în urmă: Gropi de gunoi ilegale

  Bună ziua, Aş dori să semnalez două gropi de gunoi care sunt convinsă că sunt ilegale. Prima se află Nehoiu, cartierul Lunca Mare, la adresa str. Ioan Slavici nr. 9. Este vorba de un teren împrejmuit pe care nu se găseşte nicio construcţie şi unde sunt depozitate cantităţi imense de deşeuri, în special resturi din Citeşte mai departe…

  Nehoiu, Buzau
 • Neagu a scris cu 1 saptamana în urmă: Pisat de animale pe strada

  Buna ziua numele meu este Alexandra Dragomir , locuiesc in Fundeni , de ani buni am o problema cu vecinu meu , care din motive ne clare , de fiecare data când ploua , da drumu pe strada la pisatu de la vaci din fosa, el având f O fosa in curte , ne chemând Citeşte mai departe…

  Ramnicu sarat, Buzau
 • Răzvan a scris cu 1 luna în urmă: Toaletări abuzive la Râmnicu Sărat

  Bună ziua, Sistematic, la Râmnicu Sărat se fac toaletări abuzive, încălcându-se legea și propria HCL 129/27.04.2017. Tăierile se fac fără consultarea unui specialist (inginer horticultor/peisagist/silvic) care ar trebui, conform legii, să însoțească echipa și să dea indicații privind ramurile care pot fi îndepărtate fără a pune în pericol viața copacului. Tăierile sunt foarte agresive (peste Citeşte mai departe…

  Ramnicu Sarat,
Sari la bara de unelte