Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Garda de Mediu Bucureşti


Tel: 021 3268984; Fax: 021 3268984
B-dul Unirii Nr.78, Bl. J2, Sector 3, Bucureşti
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14064
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Judeţul Bucureşti

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bucureşti. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

715 persoane au scris Gărzii de Mediu Bucureşti
 • Vasile a scris cu 1 zi în urmă: Atac la spatiul verde

  Buna ziua, Cu ceva timp in urma am sesizat cu fotografii Primaria Sectoruluyi 4 faptul ca la adresa de resedinta asa-zis-ul sef de scara a organizat taierea doi arbori de pew spatiul verde al blocului. Motivul real era ca parcheaza una dintre masini sub acei arbori si o murdaresc. Nu mai avem umbra si nu Citeşte mai departe…

  Sector 4,
 • Buna ziua, De circa 2 zile, incepand cu vineri, 25 septembrie 2020 si inclusiv astazi, 26 septembrie 2020, se simte un miros foarte neplacut in zona Aviatiei-Nordului. Va rog sa investigati acest incident si sa imi comunicati ce masuri au fost luate ca urmare a acestei sesizari. Multumesc!

  Secror 1,
 • Radu Razvan a scris cu 3 zile în urmă: Poluarea olfactiva Sector 4

  Buna ziua! Astazi, incepand cu ora 10.30 in zona adiacenta Sos. Giurgiului dinspre intrarea in Bucuresti via Jilava, s-a simtit un puternic miros asemanator celui al dejectiilor umane. Mirosul s-a extins din zona susmentionata spre Piata Progresu (situatie constatata la ora 11.15). Mirosul persista si in prezent. Va solicit sa efectuati in regim de urgenta Citeşte mai departe…

  Bucuresti,
 • Iulia a scris cu 3 zile în urmă: Aer irespirabil Sector 4

  Buna ziua! In zona Eroii Revolutiei aerul are un miros de ars. Am lasat geamul pe seara si de dimineata tota casa mirosea. In consecinta am continuat sa las geamul deschis si nici macar la pranz nu am avut ce sa aerisesc deoarece calitatea aerului este in continuare scazuta.

  Sector4,
 • Nicoleta a scris cu 3 zile în urmă: Ridicare deseuri

  Buna seara, pe strada Oriav nr 18, Bucuresti sector 3 de curand s-a mutat cineva si ne mananca sobolanii. Este foarte mult gunoi, daca doriti mai multe poze vi le trimit pe mail sau WhatsApp. Urla si face ca toti dracii, dar curat nu stie sa isi faca, sunt foarte multe deseuri, plastice si pamant. Citeşte mai departe…

  3,
Sari la bara de unelte