Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Garda de Mediu Bucureşti


Tel: 021 3268984; Fax: 021 3268984
B-dul Unirii Nr.78, Bl. J2, Sector 3, Bucureşti
cmbuc@gnm.ro

14903
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Judeţul Bucureşti

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bucureşti. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bucureşti la adresa de email cmbuc@gnm.ro . Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bucureşti. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

917 persoane au scris Gărzii de Mediu Bucureşti
 • Ion a scris cu 3 zile în urmă: Poloare

  Buna ziua.Lucrez in zona gropi de gunoi Vidra.In fiecare zi se ard cabluri cupru de masini pe câmpul dintre groapa de gunoi si Sintesti .Tot fumul se dispensează spre cartierele din București. Va rog luati masuri. Multumesc.

  Ilfov,
 • Burca a scris cu 3 zile în urmă: Ferma

  Buna ziua, Un domn din pogana care are in curta sa o multime de vaci si porci toate rezidurile de la animmale se scurg pe strada si miroase ingrizitor nu mai zic ce e pe strada din cauza tractoarelor cu care le transporta. Din imagini se poate vedea cum sapa santul pentru a se scurge Citeşte mai departe…

  Pogana, Vaslui
 • Florian a scris cu 4 zile în urmă: Aer irespirabil in sector 4

  Este 4 martie ora 6 si aerul este toxic, nu se poate respira si iar, pentru a nu stiu cata oara, poluare maxima care vine din Sintesti. Tot timpul in sintesti senzorul arata depasiri ale PM. Va rog sa faceti ceva; sunt zile in care nu reusesc sa deschid geamul. Va rog sa va implicati. Citeşte mai departe…

  Sector 4, Bucuresti-Ilfov
 • Ioana a scris cu 4 zile în urmă: In Bucuresti nu se poate respira

  Bună seara, în 03.03.2021, ora 23:40 va scriu în urma unei imposibilității de a respira aer curat în sectorul 1. Se simte miros infernal de deșeuri arse, de cauciuc ars. Este a nu știu cata oara când va scriu și nimic nu se rezolva. Aerlive.ro arata un procentaj de 100% în tot Bucureștiul. 100%! Ceva Citeşte mai departe…

  Sector 1,
 • Marius Sorin a scris cu 5 zile în urmă: Gunoaie constructie bloc

  Buna ziua, Va scriu in legatura cu gunoaiele stranse pe strada si in curtea proprie. Din pacate acestea nu se mai opresc. De peste cateva luni tot se face mizerie de la blocul de vizavi in constructie, de la polistiren , materiale de constructii si altele. Aceste gunoaie ajung la noi fara sa ii pese Citeşte mai departe…

  Sectorul 4, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte