Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Garda de Mediu Bucureşti


Tel: 021 3268984; Fax: 021 3268984
B-dul Unirii Nr.78, Bl. J2, Sector 3, Bucureşti
cmbuc@gnm.ro

14438
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Judeţul Bucureşti

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bucureşti. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bucureşti la adresa de email cmbuc@gnm.ro . Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bucureşti. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

809 persoane au scris Gărzii de Mediu Bucureşti
 • Valeriu a scris cu 16 ore în urmă: Poluare in zona Giulesti / Izbandei seara

  Buna ziua, Ma numesc Mihnea Valeriu si locuiesc in Bucuresti, pe Strada Izbandei 66B. Va adresez acest email in speranta rezolvarii unei probleme care afecteaza zona de mai multa vreme. Mai exact, aflandu-ne relativ in proximitatea cailor ferate, de mai multe saptamani, aproape in fiecare seara, aproximativ dupa orele 19.00 si pana tarziu se simte Citeşte mai departe…

  6,
 • Luciana a scris cu 20 ore în urmă: Gunoi aruncat

  Buna ziua, In decursul noptii 23-24 noiembrie, pe spatiul de langa blv Bucurestii Noi, in spatele gurilor de metrou au fost aruncate gunoaie. Acestea au fost plasate pe un teren pe care urmeaza sa se construiasca blocuri si este fix in fata geamurilor din blocul in care locuiesc. Va rog sa verificati situatia. Multumesc, Luciana Citeşte mai departe…

  Bucuresti,
 • Mircea a scris cu 1 zi în urmă: Necesar deratizare

  Azi – coform foto atasate – am gasit in sobolan in gura cainelui din curte, In zona sunt in constructie mai multe blocuri !

  4,
 • Dumitru a scris cu 1 zi în urmă: Sesizare miros deșeuri municipale

  Buna ziua , in proximitatea satului Catelu, Com . Glina ,se afla stația de sortare deșeuri municipale a sectorului 3 ,Bucuresti . In anumite perioade ale zilei in special după ora 5pm miroase foarte tare ,aproape insuportabil a deșeu menajer . Menționez ca din mașinile care aduc gunoiul curge un lichid greu mirositor . Cu Citeşte mai departe…

  Catelu /Glina, Bucuresti-Ilfov
 • La nr 99 sunt foarte mulți șobolani, întra și în curțile noastre nu știm ce sa mai facem cu ei. Va rog sa ne ajutați. Va mulțumesc.

  4,
Sari la bara de unelte