Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Garda de Mediu Bucureşti


Tel: 021 3268984; Fax: 021 3268984
B-dul Unirii Nr.78, Bl. J2, Sector 3, Bucureşti
[email protected], [email protected]

15992
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bucureşti

Judeţul Bucureşti

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bucureşti. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bucureşti la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bucureşti. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1117 persoane au scris Gărzii de Mediu Bucureşti
 • Daniel a scris cu 15 ore în urmă: Statie de sortare zona Hils!

  MIROASE A GUNOI DE LA STATIA DE SORTARE IN ZONA HILS PALLADY! NU NE INTERESEAZA AMENZILE PRIMITE! VREM INCHIDEREA?MUTAREA STATIEI DE SORTARE!

  Bucuresti,
 • Tudor a scris cu 1 zi în urmă: Deșeuri Șos. Petricani

  Bună ziua! 44.475177,26.124563 Am sesizat de două ori Garda de Mediu din București pentru această adresă pe Șoseaua Petricani în care se aruncă deșeuri de toate felurile, mai ales din construcții. Am primit răspuns că PMB a fost amendată și obligată să ridice deșeurile până la sfârșitul lui iunie. În august, am mai făcut încă Citeşte mai departe…

  Sector 2,
 • Buna ziua ! Ma numesc Ghita Eliza, CNP 2730713421533,tel 0721838061, in calitate de administrator al Asoc. de Prop.,bl.8A sc.1+2,Str.Luntrei,nr.2-4,sector 2, Bucuresti,fac o sesizare in legatura cu o problema aruncarii unei cantitati importante de gunoi ,respectiv mobila,saltele,haine,etc,de catre locatari ai blocului vecin.Acest gunoi a blocat aleea unde scoatem pubelele de gunoi Mentionez, ca nu am reusit Citeşte mai departe…

  Bucuresti/sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Raluca a scris cu 1 saptamana în urmă: Miros de gunoi insuportabil zona Preciziei

  Bună ziua, De mai bine de doua zile în zona preciziei este un miros insuportabil de gunoi. Aerul este irespirabil. Nu putem aerisi, nu putem sta afara. Va rugam sa faceți verificări și sa luați măsurile necesare pentru a stopa poluarea masiva a aerului în sectorul 6.

  Sector 6,
 • Alina a scris cu 1 saptamana în urmă: Terasa zgomotoasa

  Bună ziua,doresc sa va sesizez în legătură cu terasa Tag Aperitive Bar care s- a deschis din luna mai la parterul blocului în care locuim (str.Smârdan nr 13 care ne asurzeste cu boxele până dimineața și organizează chiar și spectacole cu diverși artiști fără avea vreo autorizație iar în urma sesizărilor la primărie și poliție Citeşte mai departe…

  Sector 3,
Sari la bara de unelte