Scrie Gărzii de Mediu Braşov

Garda de Mediu Braşov


Tel: 0268 417028; Fax: 0268 418047
B-dul. Bucureşti Nr.10 D, Braşov
[email protected],[email protected]

15977
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Braşov

Judeţul Braşov

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Braşov. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Braşov la adresa de email [email protected],[email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Braşov. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

321 persoane au scris Gărzii de Mediu Braşov
 • Gabriela a scris cu 1 saptamana în urmă: Nivel zgomot Predeal zona Belvedere

  O iesire la munte ( mult așteptata) transformata intr-un coșmar din cauza zgomotului; cazata la Belvedere, etaj 5 (!), la ora 03:00 dimineață încă nu te poți odihni ( oricât de obosit ești) din cauza zgomotului. Muzica la nivel maxim (bubuieli aritmice in opinia mea), face din Predeal un loc de groaza, nu de relaxare Citeşte mai departe…

  Sector 1,
 • Andrei a scris cu 2 saptamani în urmă: Carrefour Predeal

  Buna ziua, Astazi m-am oprit in parcarea Carrefour Predeal sa imi cumpar ceva, iar peisajul de acolo m-a lasat cu un gust amar. Pe langa faptul ca este la vedere in parcare ceea ce înseamnă că si pentru sobolani si soareci este la vedere, magaziile magazinului nu erau incarcate cu aceste deseuri. Eu fac de Citeşte mai departe…

  Voluntari,
 • Vasile Horatiu a scris cu 2 saptamani în urmă: Deversari Purolite

  Buna ziua, Va scriu pentru a sesiza o problema ce necesita atentia urgenta a Garzii de Mediu si anume deversarile companiei Purolite care polueaza orasul Victoria. Atasez aici inca o serie de imagini preluate de pe un grup online care arata spuma ce refuleaza dintr-un canal aflat pe teritoriul Orasului Victoria. Cer interventia de urgenta Citeşte mai departe…

  Corbi, Brasov
 • Raluca a scris cu 4 saptamani în urmă: Respectare prevederilor Legii 62/2018- ambrozie

  In data de 05.08..2021 am facut o sesizare catre Primaria Sanpetru cu nr. 16152/05.08.2021 privind distrugerea plantei AMBROZIA. Sesizarea a fost inregistarata si cam atat, planta inca exista prin multe locuri inclusiv pe toata zona de Centura, terenuri ce apartin CNAIR. Conform prevederilor art. 5 din Legea 62/2018 – Verificarea şi constatarea nerespectării de către Citeşte mai departe…

  Sanpetru, Brasov
 • Claudiu a scris cu 1 luna în urmă: Mirosuri groapa de gunoi

  Bună seara, vă informez că în cartierul Liziera Brașov miroase de câteva seri a gunoi fermentat de la groapa de gunoi din apropiere. Îmi rezerv dreptul să vă acționez în judecată pentru neîndeplinirea atribuțiunilor de serviciu.

  Hărman,
Sari la bara de unelte