Scrie Gărzii de Mediu Braşov

Garda de Mediu Braşov


Tel: 0268 417028; Fax: 0268 418047
B-dul. Bucureşti Nr.10 D, Braşov
cjbrasov@gnm.ro

14632
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Braşov

Judeţul Braşov

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Braşov. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Braşov la adresa de email cjbrasov@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Braşov. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

288 persoane au scris Gărzii de Mediu Braşov
 • Stimata Doamna , Stimate Domn !! Am observat ca in ultima vreme in mod regulat se depun deseuri provenite din constructii la marginea padurii pe str Livezii din Sacele jud Brasov. Atasat va trimit poze coordonatele exacte sunt acestea : 45.6107133980247, 25.700600870572533 Va rog sa luati masurile legale pentru a opri aceste practici si a Citeşte mai departe…

  Sacele,
 • Cristina a scris cu 1 zi în urmă: Depozitare gunoi de grajd

  Vecinii mei depozitează gunoiul de grajd în imediata apropiere a conductei de apa potabila. Toată zeama ce rezulta din acest gunoi se scurge și se infiltrează în pământ. Va rog sa luați masurile necesare, legale, pentru a proteja apa.

  Hilului, Brasov
 • Traian a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare statie de asfalt Bartoloy

  Buna ziua, Ieri in jurul orelor 14.00 se putea observa o poluare masiva de la statia de asfalt din Bartolomeu, strada Lanurilor sau Fanarului. Anexez cateva fotografii facute de la trecerea CF de langa giratoriul de pe Str. Lunga cu Calea Fagarasului. Se simtea si un miros puternic de asfalt.

  Brasov,
 • Viorel a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

  Va mulțumesc pentru răspuns, însă revin cu mențiunea că situația nu a fost rezolvată, astăzi am constatat aceeași scurgere, în același loc, adică soluția provizorie sugerată de dvs, nu a fost agreată de cei în cauză!

  Predeal,
 • Aurelia a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

  Buna ziua,astazi in jurul orei 15:40 de la blocurile in constructie iesea foarte mult fum innecacios(probabil au dat foc la ceva resturi de la materialele de constructie)adresa este strada Nucului 40,cred,langa complexul noua residance. Nu este pentru prima data cand se intampla asta.Va rog sa luati masuri. Multumesc.

  Brasov,
Sari la bara de unelte