Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa


Tel: 0241 690990; 0241 698555; Fax: 0241 690990
B-dul. Mamaia Nr.300, Constanţa
[email protected], [email protected]

15708
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Judeţul Constanţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Constanţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Constanţa la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Constanţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

214 persoane au scris Gărzii de Mediu Constanţa
 • Manuela a scris cu 17 ore în urmă: Miros de produae petroliere

  In seara zilei de 24 iulie 2021 in zona Far -Poarta 5 se simte un puternic miros de prosuse petroliere. Lucrul acesta se intampla in fiecare zi dupa lasarea serii si pe timp de noapte. Este imposibil sa stai cu geamul deschis, mai ales ca vremea calda ar impune acest lucru. Din cauza mirosului am Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • Azis a scris cu 1 saptamana în urmă: POLUARE FOARTE MARE CU PRAF .

  Bună ziua! Doresc să fac o sesizare cu privire la poluarea cu foarte mult praf ce vine de la camioanele ce transporta cereale prin port. Datorita tonajului mare traseul camioanelor a fost deviat pe un drum pietruit prin port de la Poatra 7 câte Poarta 6 și TOATĂ ZONA: AGIGEA, LAZU, POARTA 6 ESTE INVALUIT Citeşte mai departe…

  Constanța,
 • Iulian a scris cu 1 saptamana în urmă: Masuri

  Buna ziua , subsemnatul Iordache Iulian proprietar in imobilul situat in strada D22 nr. 34 Bloc Grameni , Mamaia-sat / jud. Constanta doresc sa-l reclam pe dezvoltatorul imobiliar care a construit bloc pe aceeasi strada( vizavi) si dupa cum se vede in poze nu-si mai aduna gunoaiele in plin sezon estival , ba mai mult Citeşte mai departe…

  Mamaia-Sat, Constanta
 • Razvan a scris cu 3 saptamani în urmă: Sesizare deșeuri depozitate/ aruncate neconform

  Buna seara, subsemnatul Riza Razvan Alexandru propietar al imobilului situat pe strada Garofitei nr 18F, Năvodari Jud Constanta doresc sa îl reclam pe numitul Scripcaru Cristian, propietar al terenului de pe strada garofiței nr 18A care a aruncat deșeuri neconforme pe terenul acestuia, refuzând totodata sa îngrădească sau sa strângă deșeurile de pe terenul lui!

  Navodari,
 • Buna Seara,ma numesc Iamandi Grigore si am o casa de vacanta in apropiere de complexul Steaua0 de Mare din Eforie Nord,de cateva saptamani sunetul pe care il folosesc la complexul mai sus mentionat este cu siguranta mult peste nivelul maxim normal admis,locuiesc la peste 500 metri distanta dar sunt momente in care am senzatia ca Citeşte mai departe…

  Agigea,
Sari la bara de unelte