Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa


Tel: 0241 690990; 0241 698555; Fax: 0241 690990
B-dul. Mamaia Nr.300, Constanţa
cjconstanta@gnm.ro

14616
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Judeţul Constanţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Constanţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Constanţa la adresa de email cjconstanta@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Constanţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

191 persoane au scris Gărzii de Mediu Constanţa
 • Gabriela a scris cu 4 zile în urmă: Valea Portului, Poarta 4 Constanța

  Este dezastru pe valea portului din Constanta. Multa mizerie, multa vegetatie crescuta aiurea, uscata…Caini, pisici…Focar de infectie! Va rog faceti ceva in privinta asta!

  Constanța,
 • Va rog sa coborati pe plaja Modern, pe scarile de la terasa Esplanada. In dreapta aveti un loc de joaca, langa aleea de pe plaja si mai sus, pe un deal dintre case, o splendoare de partie de gunoaie aruncate dinspre oras spre valea ce duce spre plaja. Am vazut aceasta mizerie si acum o Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Silviu a scris cu 1 saptamana în urmă: Gunoi pe camp

  In localitatea Tariverde jud.Constanta gunoiul e aruncat pe islazul satului langa cimitir

  Fantanele,
 • Gabriela a scris cu 1 saptamana în urmă: Lebede decedate

  Buna seara! Numele meu este Gabriela Dumitrache. Am fost informata ca pe data de 04.01.2021, mai multe lebede au fost vazute moarte in santierul naval din Constanta. Voi atasa poze. Reaponsabilii santierului le-au adunat imediat fara a se sesiza. Cel mai probabil cauza mortii lebedelor este poluarea cu substante otravitoare. Va rog frumos sa demarati Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • Buna ziua, Rog luati masuri contra crescatoriei de porci aflate intre localitatea Lumina si Navodari, deoarece arunca dejectiile pe camp si nu mai putem suporta mirosul puternic din fiecare seara. Am mai facut sesizari, dar nu s-a luat nicio masura. Va rog sa ne ajutati, deoarece multi locuitori din Lumina si Navodari se plang de Citeşte mai departe…

  LUMINA, Constanta
Sari la bara de unelte