Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa


Tel: 0241 690990; 0241 698555; Fax: 0241 690990
B-dul. Mamaia Nr.300, Constanţa
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13359
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Judeţul Constanţa

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Constanţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

140 persoane au scris Gărzii de Mediu Constanţa
 • Iuliana a scris cu 3 zile în urmă: Reclamatie

  Către, PRIMĂRIA CUMPĂNA, CONSTANȚA DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CONSTANȚA GARDA DE MEDIU, CONSTANȚA Subsemnata Malciu Iuliana, domiciliată în Constanța, Cumpăna, str. Preot Alexandru Dumitrescu nr. 39, vă adresez următoarea RECLAMAȚIE La adresa sus menționată mă învecinez cu adresele: Str. Preot Alexandru Dumitrescu nr. 41 și str. Preot Alexandru Dumitrescu nr. 43 La aceste adrese, proprietarii Citeşte mai departe…

  Cumpana,
 • Sergiu a scris cu 6 zile în urmă: Pungi plastic

  Buna ziua , vreau sa va spun ca supermarket-ul AlfaBeta din Navodari inca foloseste pungi de plastic fara maner pentru fructe si legume , cat si pungi cu maner la casele de marcat pentru toate produsele . Asa ceva nu se poate , este legea in vigoare de peste 1 an .

  Navodari,
 • Paula Andreea a scris cu 1 saptamana în urmă: Va rog sa luati masurile necesare!

  Buna ziua! Locuiesc in Satul Poiana,Orasul Ovidiu,Jud.Constanta.Am facut o sesizare acum ceva timp la dumneavoastra in legatura cu aruncarea gunoiului in spatele curții mele. Se arunca gunoi in cantități masive mai ales de către primăria Ovidiu, Si nimeni nu face nimic.Va rog sa luati măsurile necesare!

  Poiana,
 • Roxana a scris cu 2 saptamani în urmă: Miros urât în oras

  Buna ziua! As vrea să fac o sesizare în legătura cu mirosul urât din oras (miros de materii fecale). Am simtit acest miros și ieri (joi, 19 Martie 2020), dar tin să vă aduc la cunoștința ca în cartierul Compozitorilor se simțea acest miros și astăzi (vineri, 20 Martie 2020), în jurul orei 11.

  Constanta,
 • Sebat a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare aer

  Buna ziua Locuiesc in Constanta, str. prel Ion Roata 3, langa Brick.De multi ani un vecin din spatele casei noastre, cu acces di str. Nucilor face focul la soba cu peturi de plastic, sau cocs sau orice altceva din plastic deoarece mirosul devine insuportabil si nu putem iesi in curte, nu putem deschide ferestrele.Fumul degajat Citeşte mai departe…

  Constanta,
Sari la bara de unelte