Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa


Tel: 0241 690990; 0241 698555; Fax: 0241 690990
B-dul. Mamaia Nr.300, Constanţa
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14063
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Judeţul Constanţa

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Constanţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

163 persoane au scris Gărzii de Mediu Constanţa
 • Alexandru a scris cu 1 saptamana în urmă: Praf negru/cenusiu

  Buna ziua, în dimineata de 17.09.2020 am găsit mașina acoperita se un praf negru/cenușiu, rugam echipa dumneavoastră sa ia masurile și sa ofere sancțiunile bine meritate firmei responsabile ce acest disconfort. Multumesc

  Constanta, Constanta
 • Buna ziua, Va fac aceasta sesizare deoarece in noapte dinspre 16.09.2020 si 17.09.2020 a fost iarasi un miros inecacios nu am putut deschide geamul la apartament, iar dimineata am gasit masina plina de funingine. Atasat gasiti 2 poze. Astfel de probleme s-au tot intamplat anul asta, si poate se rezolva odata pentru totdeauna. Multumesc.

  Constanta,
 • Ciprian a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluare cu praf

  Între blocurile o1, o2, o6 se află un spațiu pe care trebuia să se construiască o biserică. În urma unor procese am înțeles că nu se va mai construi acea biserică și terenul a fost adus la starea inițială dar acoperit cu pământ care acum este un nor imens de praf pe care suntem nevoiți Citeşte mai departe…

  Constanța, Constanta
 • Dumitra a scris cu 2 saptamani în urmă: parcare la mai putin de un metru de geamul meu

  Buna ziua In luna iulie Confort Urban din Mun.Constanta a realizat o parcare la mai putin de un metru de geamurile dormitoarelor mele si lipita de zidul exterior al blocului Va rog sa mi spuneti daca ORDINUL 119/04.02.2014,art.4 ,punctul c,se refera doar la blocurile noi.Blocurile construite inainte de acest ordin,nu beneficiaza de aceste prevederi?Daca nu Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • coordonate GPS: 44.174168, 28.612846 DOMNULE DIRECTOR, Subsemnata FADEEV LUMINITA, domiciliata in Constanta, Strada Nicolae Milescu Spatarul Nr.11, solicit prin prezenta INCETAREA activitatii de reparatii sau spalatorie auto care se desfasoara in strada Nicolae Milescu Spatarul Nr.13, intr-o hala improvizata, aflata perete in perete cu casa mea. Aceasta improvizatie pe structura metalica relizata fara nici un Citeşte mai departe…

  Constanta,
Sari la bara de unelte