Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa


Tel: 0241 690990; 0241 698555; Fax: 0241 690990
B-dul. Mamaia Nr.300, Constanţa
cjconstanta@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Constanţa

Judeţul Constanţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Constanţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Constanţa la adresa de email cjconstanta@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Constanţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

204 persoane au scris Gărzii de Mediu Constanţa
 • Aproape zilnic se incarca vapoare cu cereale si ajunge pana pe faleza de la Cazinoul din Constanta Poarta 1 praful de la silozurile care sau construit ,nu este prima data cand ne adresam dar vad ca nimeni nu ne ia in seama ,noroc ca acum purtam masca dar praful ne-a terminat nu mai facem aerosoli Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • Iulian a scris cu 1 luna în urmă: Masuri

  Buna ziua, In zona in care locuiesc a fost data de catre Primaria C-ta o autorizatie valabila 2 ani, in vederea demolarilor si transportului deseurilor de piatra de pe teritoriul Oil Terminal.Masini incarcate cu piatra tranziteaza strada pe care locuiesc,,intr-un ritm continuu, ridicand praf, facand zgomot si murdarind soseaua, deoarece ies de pe drum de Citeşte mai departe…

  Constantza,
 • Florin a scris cu 1 luna în urmă: Depozitare deseuri

  Bună ziua, aș dori să fac o sesizare în legătură cu depozitare unor deseuri construcții și vegetale la mai puțin de 50 metri de plaja …am contactat politia locala de 3 ori dar situația nu s-a schimbat…se renovează mai multe hoteluri și sunt foarte multe resturi ambalaje și materiale de construcții….când bate vântul mai tare Citeşte mai departe…

  Eforie sud,
 • Dragos a scris cu 1 luna în urmă: Teren insalubru

  Pe strada prl. Eduard Caudella( fosta Alexandru Gherghel) colt cu strada Barbu Filaret se afla un teren liber de constructii, imprejmuit, iar gardul din dreptul strazii prl. Eduard Caudella este rupt si lumea arunca gunoaie , animale moarte, iar proprietarii de animale de casa le permit accesul pentru asi face nevoile. Vara este un cosmar.

  Constanta,
 • Ionela a scris cu 2 luni în urmă: Parcare

  Buna ziua.Va scriu in ideea de a ne ajuta in problema cu care ne confruntam .Acum 2 ani si ceva domnul primar ne a obligat sa daramam garajele pentru a face locuri de parcare si un spatiu de joaca pentru copii ,aici,in spatele blocului langa cimitir.zona fiind vis a vis de galeriile soveja.Bineinteles ca au Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
Sari la bara de unelte