Scrie Gărzii de Mediu Botoşani

Garda de Mediu Botoşani


Tel: 0231 584138; 0231 580055; Fax: 0231 584138
Str. Vînatori Nr. 2, Botoşani
cjbotosani@gnm.ro

14632
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Botoşani

Judeţul Botoşani

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Botoşani. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Botoşani la adresa de email cjbotosani@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Botoşani. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

56 persoane au scris Gărzii de Mediu Botoşani
 • Adrian paul a scris cu 4 saptamani în urmă: Amplasare siloz in vecinătatea casei mele

  Buna seara !! Ma numesc Zahariuc Paul Adrian… locuiesc in satul Sarata strada academiei nr 11 comuna Mihalaseni … am trimis o sesizare către dumneavoastră acum aproximativ o luna… nu am primit nici un răspuns… nici nu a venit nimeni la fata locului… țin sa Menționez ca am trimis și primăriei și ei au primit Citeşte mai departe…

  Mihalaseni /sarata, Botosani
 • Petronela a scris cu 1 luna în urmă: Conrec Agremin Botosani

  Buna ziua! Conrec-Agremin ( din botosani) este o societate care nu tine cont de ceilalti! Poluarea e maxima,vecinii inghit nori de praf zilnic,galagie tot timpul,viteza masinilor care par ca se grabesc tot timpul!!Nimeni nu face nimic pt remedierea situatiei!Mergi sa vorbesti politicos cu personalul din societate nici macar nu te baga in seama. Ce mai Citeşte mai departe…

  Botosani, Botosani
 • Ion a scris cu 1 luna în urmă: Ardere reziduri de cauciu si plastic

  Societatea care lucreaza la sala de sport broscauti arde reziduuri din cauciuc si plastic rezultand un fum irespirabil.de ce nu duc rezidurile la buncar??? De cand au inceput lucrarile numai fum in toata ziua care intra in case…nu se poate scoate o lenjerie afara!!! Este inadmisibil!

  Broscauti,
 • Alexandru a scris cu 1 luna în urmă: Atelier clandestin

  Buna ziua, Vreau sa va anunț că vecinul meu, Paval Constantin domiciliat in satul Bălușeni din localitatea Bălușeni, judetul Botoșani are un atelier neautorizat in care repara mașini, atelaje hipo, drujbe și majoritatea deșeurilor le aruncă în drum, cum ar fi cuie, ulei, combustibil, apa de la canalizare se scurge în drum și miroase foarte Citeşte mai departe…

  Botosani,
 • Floica a scris cu 2 luni în urmă: pericol de alunecări de teren

  În urma circa 8 ani vecini din partea de sud a proprietății au săpat în baza dealului pe o porțiune extinsă fără a face consolidare, astăzi 16/11/2020 au tăiat copacii din hat care ajutau la susținerea dealului fără a prezenta alcun document sau un minim de preaviz

  Coșula,
Sari la bara de unelte