Scrie Gărzii de Mediu Botoşani

Garda de Mediu Botoşani


Tel: 0231 584138; 0231 580055; Fax: 0231 584138
Str. Vînatori Nr. 2, Botoşani
cjbotosani@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15237
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Botoşani

Judeţul Botoşani

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Botoşani. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Botoşani la adresa de email cjbotosani@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Botoşani. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

62 persoane au scris Gărzii de Mediu Botoşani
 • Gheorghe a scris cu 3 zile în urmă: Reclamație Primăria Botoșani

  Canalul ce este conectat la blocul din satul Ghilea, comuna Sendriceni devarsa mizeria la o fântână ce se afla la 100 de metri de canal.

  Sendriceni,
 • Alina Adriana a scris cu 6 zile în urmă: Insecticid

  Bună ziua, as dori sa știu cum pot face o reclamatie împotriva vecinului de alături, care a folosit insecticid fără a cere acordul nici măcar verbal a nici unui vecin. As dori sa vina cineva sa recolteze mostre pe de pământul acestuia și care sunt pașii care trebuie sa ii facem pt a l obliga Citeşte mai departe…

  Sector 4,
 • Petronela a scris cu 1 luna în urmă: Praf

  Buna seara! Strada George Enescu din Botosani unde se afla statia de betoane Conrec-Agremin este mai ceva decat un drum comunal. Este plin de noroi deoarece societatea uda strada si dupa trec cu o masina cu care matura partea din mijloc a strazii pe unde au ei trecere si tot praful ne intra noua in Citeşte mai departe…

  Botosani, Botosani
 • Cernescu petru a scris cu 1 luna în urmă: Deranjat

  in legatura cu sc angido dopalivis srl cu fosa septica care este fix linga usa barului de ani de zile nu vede nimeni zis fosa septica este facuta intro fosta fintina si este betonata deasupra sa nu se vada toata mizeria de la spalat din bar se duce acolo adica in pinza freatica de ani Citeşte mai departe…

  Mihălăşeni, Botosani
 • Ovidiu Florentin a scris cu 1 luna în urmă: Prima barza în jud. Botoșani

  47.610241 , 27.098166 acestea sunt coordatele când am surprins prima barza pe anul acesta. La întrare în Comuna Hlipiceni la orele 18, 08.

  Botosani,
Sari la bara de unelte