Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Garda de Mediu Bistriţa Năsăud


Tel: 0263 213194; Fax: 0263 213581
Str. Mărăşeşti Nr.2, Bistriţa
cjbistrita@gnm.ro

14672
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Judeţul Bistriţa-Năsăud

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bistriţa-Năsăud la adresa de email cjbistrita@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Cornelia a scris cu 2 saptamani în urmă: Reclamatie

  Va rog sa ma ajutați în problema mea .Atașat va pun reclamația făcută la Primăria Nimigea de Jos dar care din păcate nu a fost luata în considerare sau cel puțin nu am primit nici un răspuns pentru aceasta.In așteptarea unui răspuns favorabil ,va mulțumesc anticipat.

  27733623, Bistrita-Nasaud
 • Yly a scris cu 2 luni în urmă: Reclamatie

  Subsemnata Varvari Ilisca , fiica lui Varvari Ionel și Paraschiva cu adresa in localitatea Maieru, Jud Bistrita-Nasaud ,Str Purcioaia, nr 232 reclam din nou pe vecina Pui Ilisca care sa obligat sa refacă coșul de fum de la centrală dânsei pina la seara de 01.11.2020 și nu a respectat promisiunea adică nu a făcut nimic Citeşte mai departe…

  Maieru, Bistrita-Nasaud
 • Buna ziua, Doresc sa va aduc la cunostinta situatia grava de la Cimitirul Evanghelic din ccentrul Bistritei. Pe scurt gunoiul nu s-a mai ridicat din luna decembrie 2019, deci de aproape un an. Din cate stim, administratia, deci Parohia Romano-Catolica Bistrita, nu doar ca refuza sa reinoiasca contractul pentru ridicarea deseurilor, dar refuza si orice Citeşte mai departe…

  Bistrita,
 • Paul a scris cu 4 luni în urmă: Poluare balastiera Cristestii Ciceului

  Buna , balastiera din Cristestii Ciceului functioneaza , zilnic trec zeci de masini pe strada care duce spre aceasta , iar aerul este irespirabil din cauza prafului . Totul este acoperit de praf , nu se pot deschide geamurile la case , fructele si legumele nu sunt comestibile , iar conducerea balastierei nu face nimic Citeşte mai departe…

  Cristestii Ciceului,
 • Paul a scris cu 9 luni în urmă: Poluare Balastiera Cristestii Ciceului

  Buna ziua , as vrea sa depun o plangere pentru poluarea aerului ,balastiera din Cristestii Ciceului functioneaza si pe strada circula zeci de masini zilnic , iar aerul este irespirabil din cauza prafului , acestia refuzand sa umezeasca drumul, isi continua activitatea excavand din albia Somesului. Va multumesc !

  Cristestii Ciceului,
Sari la bara de unelte