Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Garda de Mediu Bistriţa Năsăud


Tel: 0263 213194; Fax: 0263 213581
Str. Mărăşeşti Nr.2, Bistriţa
[email protected],[email protected]

15734
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Judeţul Bistriţa-Năsăud

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bistriţa-Năsăud la adresa de email [email protected],[email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Veronica a scris cu 1 saptamana în urmă: Avem o problemă

  Bună ziua, mă numesc Galben Veronica din Ilva Mică Strada Plai nr 337 vă rog frumos dacă se poate să mă ajutați cu o problema între case avem un grajd de al vecinului și are o groapa cu urina animale care de ani de zile nu o mai dus o miroase îngrozitor de urat eu Citeşte mai departe…

  Ilva Mică,
 • Anonim a scris cu 1 luna în urmă: Arderi cauciucuri

  Buna ziua, in sărat se ard aproape zilnic cauciucuri, aerul este irespirabil și cu siguranță și dăunător . Ar fi bine sa faceți controale, nu va bazate pe cetățeni deoarece lor le e teama de cei ce dau foc .

  Sarata nu,
 • Mihai a scris cu 1 luna în urmă: Sezisare garaj neautorizat

  Buna ziua! As dori sa fac o reclamatie cu privire la functionarea unui garaj de vopsitorie auto, constriut fara forme legale, la aproximativ 12 metri de locuinta mea si cel mai important fara acordul meu, facandu-mi rau atat mie, cat si familiei mele prin gazele daunatoare.Mai mult, constructia respectiva nu respecta distanta prevazuta de lege Citeşte mai departe…

  Rodna,
 • PE STRADA SPERANTEI NR.33A AL LOCALITATI BISTRITA CARTIER VIISOARA NUMITA MANASTUREAN LIA AMALIA PROPIETARA AL CASEI RIDICATA CU AUTORIZATIA NR 786/30.07.2018 TEREN CARTE FUNCIARA NR.73764 ARE AMPLASAT PE TEREN MAI MULTE GUNOAIE DETINE MAI MULTE ANIMALE CAL PORCI GAINI IAR BALEGARU REZULTAT IL DEPOZITEAZA PE TEREN IN MOD ILEGAL MIROSUL FIND INSUPORTABIL .PE RESPECTIVUL TEREN Citeşte mai departe…

  Bistrita, Bistrita-Nasaud
 • Ioan P a scris cu 4 luni în urmă: Must de animale in magazinul alimentar

  Buna ziua In comuna Ilva Mica jud BN la podul strimbei Bruma Mihai angajat la armata in Birgau a deschis un magazin alimentar a puso pe mamasa de administrator Bruma lenuta In acel magazin se scurge mustul de la vaci , cai ,porci .. Animalele sunt tot a lui Bruma are proiect , le tine Citeşte mai departe…

  Ilva Mica,
Sari la bara de unelte