Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Garda de Mediu Bistriţa Năsăud


Tel: 0263 213194; Fax: 0263 213581
Str. Mărăşeşti Nr.2, Bistriţa
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14002
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud

Judeţul Bistriţa-Năsăud

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Paul a scris cu 6 zile în urmă: Poluare balastiera Cristestii Ciceului

  Buna , balastiera din Cristestii Ciceului functioneaza , zilnic trec zeci de masini pe strada care duce spre aceasta , iar aerul este irespirabil din cauza prafului . Totul este acoperit de praf , nu se pot deschide geamurile la case , fructele si legumele nu sunt comestibile , iar conducerea balastierei nu face nimic Citeşte mai departe…

  Cristestii Ciceului,
 • Paul a scris cu 5 luni în urmă: Poluare Balastiera Cristestii Ciceului

  Buna ziua , as vrea sa depun o plangere pentru poluarea aerului ,balastiera din Cristestii Ciceului functioneaza si pe strada circula zeci de masini zilnic , iar aerul este irespirabil din cauza prafului , acestia refuzand sa umezeasca drumul, isi continua activitatea excavand din albia Somesului. Va multumesc !

  Cristestii Ciceului,
 • Alina Ciocan a scris cu 1 an în urmă:

  Subsemnata Alina Ciocan din loc Sang.Bai jud B-N str plopilor Nr4aprin presenta va aduc la cunostinta urmatoarele:Niculai Traian dom. An or SangBai str plopului nr 4 Jie BN posesor de centrala termica second-hand foloseste drept combustibil deşeuri textile, plastice si electronice si electrice second-hand si polueaza aerul,fiind nociv pt sanatate.Sesizez acest lucru ca suntem expusi Citeşte mai departe…

  Sangeorz-Bai,
 • Buna ziua! Va rog sa verificati spatiul verde de langa izvor aflat la puntea peste raul Bistrita din zona lacului de agrement . In aceasta zona au fost basculate in jur de vreo 5-6 rabe de moloz/caramida .

  Bistrita,
 • Rog a se verifica daca exista autorizatie pt lucrarile efectuate pe raul ilva,in localitatea ilva mare,pt ca la modul in care se lucreaza cu utilajelale se distruge fauna piscicola din zona respectiva

  Ilva mare,
Sari la bara de unelte