Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Garda de Mediu Bihor


Tel: 0259 442500; Fax: 0259 432863
B-dul Dacia Nr.25 A, Oradea
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14239
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Judeţul Bihor

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bihor. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

77 persoane au scris Gărzii de Mediu Bihor
 • IONEL a scris cu 1 saptamana în urmă: Deranjat

  Buna ziua…am un imobil in Saldabagiu Mic…nr.134….unde vin mereu la sfarsit de saptamana si sunt mai mult decat indignat…de cum arata strada mea…in fiecare zi …de 2 ori tranziteaza sute de vaci…si oi…pe asfalt…nu putem pasi pe strada de excremente…nu putem deschide geamurile de miros…pe langa galagie…efectiv acum toamna cum si ploua nu vezi asfaltul Citeşte mai departe…

  Saldabagiu Mic, Bihor
 • Andrea a scris cu 1 saptamana în urmă: deseuri

  Buna seara, Doresc sa fac o sesizare cu privire la existenta a tone de moloz si deseuri depozitate de- a lungul drumului din Tinaud care duce spre Crisul Repede.Este vorba de penultima strada la dreapta din Tinaud,directia Oradea Cluj.De la data in care am facut poza,deseurile s au inmultit si mai mult.

  Tinaud, Bihor
 • Cristian dragos a scris cu 1 luna în urmă: Vecin!

  buna ziua ! am un teren in comuna Copacel exact la intrare va las coordonatele 46.987253,22.162941 ,417205 romania si nr topo teren daca va ajuta la ceva 50990 .Vecinul meu a fost avertizat de mai multe ori sa isi retraga tevile de la apa menajera si jghiaburile dar nu s a sesizat cu nimic .Noile Citeşte mai departe…

  Copăcel Strada Principala nr de top 50990, Bihor
 • gavril a scris cu 1 luna în urmă: nereguli si poluare

  in satul Margine-Bihor avem probleme cu apa pe care o platim la 3lei/mc si nu este potabila unii cetateni avand fantani in curte consuma apa pt baut din acestea dar este o problema in lipsa de canalizare uni care se cred destepti au transformat fantinile in decantoare astfel vor infecta toata apa din stratul freatic Citeşte mai departe…

  Margine, Bihor
 • Adrian a scris cu 1 luna în urmă: Vecinul de pe strada Verii nr. 2

  Pe strada Verii nr 2 in fiecare zi de doua saptamani vecinii fac foc in curtea lor pentru a produce alcool cu o instalatie artizanala. Precizez faptul ca focul se face cu lemne si cu tot felul de resturi din gospodarie producand un fum si un miros insuportabil.

  Oradea, Bihor
Sari la bara de unelte