Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Garda de Mediu Bihor


Tel: 0259 442500; Fax: 0259 432863
B-dul Dacia Nr.25 A, Oradea
cjbihor@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15097
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Judeţul Bihor

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bihor. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bihor la adresa de email cjbihor@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bihor. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

93 persoane au scris Gărzii de Mediu Bihor
 • Vrem o verificare in Cihei pe Strada Dealului la toti cei neracordati la canalizare.Respectivul vecin are scurgerea tutuor obiectelor sanitare si casnice in sant nefiind racordat la canalizare.Avem un focar de infectii in santuri.

  Sanmartin, Bihor
 • Daniela a scris cu 4 zile în urmă: Reclamatie vecini

  Bună ziua. Doresc sa fac o sesizare în legătură cu vecinii mei din localitatea Hidisel de Dobresti, nr. 101.. Aceștia adună gunoiul în gradina, pe urmă îl incendiază. Acolo s-a creat un focar de infecție iar fumul care degaja este extrem de toxic. Vă rugăm să luați măsuri. Mulțumesc! Am atașat cateva poze.

  Oradea, Bihor
 • George-Ionut a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluarea mediului

  Buna ziua, as dori sa va sesizez deoarece o palincarie mai sus de casa mea a revarsat resturile de fructe in valea vizavi de ea.In urma cu cateva luni am sesizat garda de mediu Bihor si acestia l-a obligat pe proprietar sa depoziteze resturile intr-o groapa si sa il transporte cu o vitanjera. Acest proprietar Citeşte mai departe…

  Ghighiseni, Bihor
 • Teofin a scris cu 2 saptamani în urmă: Ineu = groapa de gunoi

  Buna ziua, va scriu in numele mai multor locuitori ai comunei Ineu care poate fi numita groapa de gunoi a primarului si a celor protejati de el. Fara indoiala este cea mai ingropata în gunoaie localitate din judet si credeti-ma, stiu bine cum arata localitatile judetului nostru. Va trimit atasat doar 3 poze ca atat Citeşte mai departe…

  Ineu, Bihor
 • Bună ziua. Doresc sa fac o sesizare în legătură cu vecinii mei din Sânnicolau Român Nr 480. Aceștia adună gunoiul în curte, pe urmă îl incendiază. Acolo s-a creat un focar de infecție iar fumul care degaja este extrem de toxic. Vă rugăm să luați măsuri. Mulțumesc

  Sânnicolau Român, Bihor
Sari la bara de unelte