Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Garda de Mediu Bihor


Tel: 0259 442500; Fax: 0259 432863
B-dul Dacia Nr.25 A, Oradea
[email protected],[email protected]

15458
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bihor

Judeţul Bihor

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bihor. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bihor la adresa de email [email protected],[email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bihor. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

100 persoane au scris Gărzii de Mediu Bihor
 • Ovidiu a scris cu 1 zi în urmă: Reclamatie

  Buna ziua, in satul Chisirid, unde am casa si gradina este construita o fabrica de prefabricate din beton, in centrul satului, intre case de locuit. Aceasta face toata ziua inclusiv sambata, foarte mult zgomot, praf de ciment, cand sufla vantul. Mentionez ca fabrica este construita langa livada mea de pomi fructiferi, care sunt afectati, iar Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Eugen a scris cu 3 saptamani în urmă: Miros si mizerie insuportabil pe strada 405

  buna ziua ! in vecinatatea casei mele exista o constructie improvizata in care se cresc animale ( oi si capre ) max 50 metri de casa . sunt sute de animale , un miros infernal , constructia este pe malul crisului repede in sat osorhei str 405 . rog daca se pot lua ceva masuri Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Buna ziua ,Ma numesc Daniela Husasan ,in sat Hidis ,Comuna Pomezeu , la domiciliul parintilor mei ,avem un vecin la nr 129 la care i s-a spus sa si rezolve deversarea gunoiului de la animale pe partea lui ,dar nu a luat in considerare .Am incercat noi sa inchidem dar fara succes ,au fost aruncate Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Buna ziua, doreac sa fav o sesizare cu privire la o exploatare forestiera din Padurea Neagra ,langa stadion.In urma aceatei exploatarri curtea mea este plina cu mal, santurile sunt pline cu mal si crengi, podurile sunt infundatr,datorita faptului ca lemnele auntvtrase pe dirul apei, .Datorita faptului ca lemnele aunt trase pe firul apei aceasta si Citeşte mai departe…

  Padurea Neagra, Bihor
 • Calin a scris cu 1 luna în urmă: Depozitare ilegala gunoi menajer

  Depozitare gunoi menajer în Capalna Bihor pe malul drept al crisului , puțin mai jos de pod la capătul grădinilor. Coordonatele gps le găsiți în foto.

  Oradea, Bihor
Sari la bara de unelte