Scrie Gărzii de Mediu Bacău

Garda de Mediu Bacău


Tel: 0234 581281; Fax: 0234 519994
Str. Ion Ionescu de la Brad Nr.23, Bacău
cjbacau@gnm.ro

14621
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Bacău

Judeţul Bacău

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Bacău. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Bacău la adresa de email cjbacau@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Bacău. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

119 persoane au scris Gărzii de Mediu Bacău
 • Anita a scris cu 1 saptamana în urmă: Scurgere ulei de motor de la vecin

  Bună ziua, Doresc să consemnez prin aceasta o scurgere abundentă, circa 2 litri, de ulei de motor de la vecin prin fața curții mele și de acolo în curtea mea pe.sub poartă. Fenomenul a avut.loc azi, 05.01.2020, începând de la ora 8 dimineața și continuă și acum în timpul acestui mesaj la.ora 11:00. Am contactat Citeşte mai departe…

  Hemeiuș,
 • ELENA a scris cu 2 luni în urmă: sesizare

  Buna ziua.In com.HELEGIU str.Alexandrul cel bun,locuieste un vecin care este crescator de animale ,Iar reziduurile si fecalele de la acestea ajung in santul din fata curtii.Acolo ramin de nu mai poti respira ,numai sa treci pe linga poarta,daramite sa stai linga el.(nu mai spun de mirosul care il emana peste tot satul) VA ROG SA Citeşte mai departe…

  ONESTI,
 • Marian a scris cu 3 luni în urmă: Poluare

  Buna ziua, In satul Dragugesti str Dontu Ioan nr 44 locuieste un vecin care arde mareriale plastice, cauciuc si polueaza atmosfera in fiecare zi.

  Dragugesti,
 • Valentina a scris cu 3 luni în urmă: Poluarea apelor

  Bună ziua. În localitatea Frumoasa, comuna Balcani, județul Bacău, mai exact drumul de acces al pompierilor imediat în stânga după trecerea podului peste Raul frumoasa, seara pe la ora 21-22 sau când ploua localnicii își golesc haznalele sau fosele în albia râului și a paraelor aferente râului frumoasa. Când se trece pe acolo este un Citeşte mai departe…

  Bucuresti/sector 4, Suceava
 • Ciprian a scris cu 4 luni în urmă: Aer poluat de Porcărie

  De ceva timp aerul din din localitatea este poluat si insuportabil de respirat. Acest fapt se datoreaza fermei de porci din satul Schineni com Saucesti Efectiv mirosul intra in casa si ma simt ca intr-o cocina de porci. Dimineața la prânz, seara este un miros puternic de fecale,porcine Nu mai rezistam stam cu geamurile inchise Citeşte mai departe…

  Bacău, Bacau
Sari la bara de unelte