Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Garda de Mediu Argeş


Tel: 0248 213049; Fax: 0248 213049
Str. Constantin Statescu,nr.5, Piteşti
cjarges@gnm.ro

14294
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Judeţul Argeş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Argeş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Argeş la adresa de email cjarges@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Argeş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

149 persoane au scris Gărzii de Mediu Argeş
 • Alexandru a scris cu 4 zile în urmă: Scurgerea blocului este pe strads

  În localitatea Ștefănești… La blocul 16…scurgerea de canalizare este sparta de ani de zile și tot ce se numește “apa plus canalizare” iese pur și simple pe strada în fata la blocul 18A. De ani de zile am luat legătura cu autorități competente dar nu sa efectuat nimic. Va rog din suflet sa rezolvați dumneavoastră… Citeşte mai departe…

  Stefanestii noi,
 • Buna ziua, Locuiesc in localitatea Schitu Golesti Arges, impreuna cu sotul meu si cei doi copii si socrii, proprietarii imobilului. Vecinul nostru (Oprescu Eugen) din partea stanga (sensul de mers spre Pitesti) isi anvelopeaza casa in acest moment. Astazi, 22.10.2020 orele 17:00 fiind in curtea casei noastre cu cei doi copii, am simtit brusc aerul Citeşte mai departe…

  Schitu Golesti, Arges
 • Lilia a scris cu 1 saptamana în urmă: Foc la gunoaie.

  Bună ziua, am făcut o Petitia la dumneavoastră a fost inregistrata la GNM-CJ ARGES cu nr. 356/S/06.10.2020. Astăzi ear nea dat foc la gunoaie, spunețene ce să mai facem că nu m-ai putem răsuflă ne înădușim de fum.Mulțumim de înțelegere.

  Com.Corbeni, sat.oeștii pămînteni,n.262,cod 117278,
 • Raluca a scris cu 2 saptamani în urmă: Pubelele de gunoi

  Mizerie de nedescris

  Campulung,
 • Raluca a scris cu 2 saptamani în urmă: Salubritatea ghenelor de gunoi

  Ma numesc Boeru Raluca, locuiesc in Campulung judet Arges pe strada George Toparceanu nr5, sunt o iubitoare a mediului inconjurator si a animalelor. Vă contactez în legătură cu o problemă destul de serioasă legată de salubritatea pubelelor de gunoi de la blocurile noastre și de mizeria din jurul lor. Aceste pubele nu sunt împrejmuite de Citeşte mai departe…

  Campulung,
Sari la bara de unelte