Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Garda de Mediu Argeş


Tel: 0248 213049; Fax: 0248 213049
Str. Constantin Statescu,nr.5, Piteşti
cjarges@gnm.ro

14687
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Judeţul Argeş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Argeş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Argeş la adresa de email cjarges@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Argeş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

158 persoane au scris Gărzii de Mediu Argeş
 • Leonard a scris cu 5 zile în urmă: Focar de infectie

  va rog sa trimiteti o echipa in str prundu mic nr 15 pitesti,jud arges unde se afla un focar de infectie si nu putem trai de miros,de tintari vara, sobolani, pisici,ciini, de asemenea este un teren fara garduri si neingrijit,copacii au rupt cablurile stradale si nu poate fi folosit trotuarul de acestia au crescut si Citeşte mai departe…

  Pitesti,
 • Liviu Mihai a scris cu 1 luna în urmă: Arderi deseuri

  Buna ziua, as dorii sa va relatez faptul ca aproape săptămânal angajații de la groapa de gunoi ard deșeuri , și pt mirosul insuportabil de gunoi, va mulțumesc

  Pitesti, Arges
 • In data de 30.11.2020 m-am deplasat in localitatea Stoenesti sat Valea Badenilor , judetul Arges unde detin in proprietate o suprafata de teren fiind vecin cu numitul Coca C. Gheorghe domiciliat tot in aceeasi localitate in varsta de aproximativ 60 ani. In timp ce verificam starea gardului proprietatii mele catre numitul Coca Ghorghe am observat Citeşte mai departe…

  valeni dambovita, Dambovita
 • Radu a scris cu 2 luni în urmă: Fum dens deasupra Piteștiului

  44.8650465, 24.8766283 Bună dimineața!vreau sa va aduc la cunoștință ca e a doua seară consecutiv când deasupra cartierului plutește un nor dens de fum foarte toxic,e a doua seară consecutiv,dar nu singurele seri! Am mers cu mașina personala în toată zona,Eremia Grigorescu (zona mea),Mărăcineni,Tudor Vladimirescu,centru,Bascov,Gavana în speranța că voi găsi sursa și am constatat ca Citeşte mai departe…

  Pitești, Arges
 • Bogdan a scris cu 2 luni în urmă: Plimbare de duminica în Câmpulung

  Am ieșit sa ma plimb duminica trecuta și v am trimis niște poze cu mizeria din tara asta

  Câmpulung,
Sari la bara de unelte