Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Garda de Mediu Argeş


Tel: 0248 213049; Fax: 0248 213049
Str. Constantin Statescu,nr.5, Piteşti
cjarges@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15237
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Argeş

Judeţul Argeş

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Argeş. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Argeş la adresa de email cjarges@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Argeş. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

173 persoane au scris Gărzii de Mediu Argeş
 • Florina a scris cu 1 zi în urmă: Instiintare

  Buna Ziua! Numele meu este Nedelcu Florina, domiciliata in Com. Valea Ursului, Sat Glamboc nr.26A, Str.DN7,CNP: 2800605035298, va aduc la cunostina ca vecinul Richiteanu Dumitru cu domiciliul in Com. Valea Ursului, Sat. Glmaboc nr.26, Str. DN7, arunca excrementele de caine, iarba cosita, varaza murata etc. in dreptul geamurilor casei noastre, va las cateva poze.

  Pitesti,
 • Robert a scris cu 2 saptamani în urmă: Sesizare deseuri arse

  Buna ziua, As dori sa sesizez ca se ard deșeuri sub pod in comuna valea Danului, curtea de arges. Atașat aveți filmarea. Multumesc

  Curtea de Arges,
 • Alin a scris cu 2 saptamani în urmă: Materiale aruncate pe marginea pârâului

  Firma bety’s euroserv de pe strada lunca nr 55 A arunca materiale din plastic și cauciucuri direct pe pământ si/sau în albia unui parau. Acestea nu cred ca sunt standardele europene!! Rog verificare și sancționare!

  Rucar,
 • Buna ziua. De câteva zile, în oraș , în diverse intervale orare , se simte un miros puternic de substanță chimică necunoscută , foarte dezagreabil și foarte puternic. Mirosul se simte și în pădurea Trivale, Prundu, centrul orașului, str. Ștefan cel Mare . Nu pot să identific natura exactă a mirosului și nici proveniența dar Citeşte mai departe…

  Pitesti,
 • Georgiana Alexandra a scris cu 1 luna în urmă: POLUARE

  Buna seara! Din comentariile pe care le-am citit pe acest site se pare ca nu sunt singura care constata ca in aceasta localitate se intampla ceva cu aerul, care devine irespirabil. Cu siguranta este ceva ilegal deoarece constat ca mirosul groznic de poluare este prezent seara. Nu este posibil sa nu ia nimeni nicio masura Citeşte mai departe…

  Pitesti, Arges
Sari la bara de unelte