Scrie Gărzii de Mediu Arad

Garda de Mediu Arad


Tel: 0257 280815; Fax: 0257 257042
Str. Desseanu Nr.2, Arad
cjarad@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15105
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Arad

Judeţul Arad

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Arad. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Arad la adresa de email cjarad@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Arad. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

84 persoane au scris Gărzii de Mediu Arad
 • Pop a scris cu 2 saptamani în urmă: Gunoi depozitat ilegal

  Buna ziua, in vecinatatea strazii Frumoase, din Sannicolaul Mic, Arad, sunt depozitate mormane de gunoaie, zona aceasta devenind focar de infectie. Este necesara curatarea zonei respective, si luarea de masuri pentru a preveni depozitarea acestora. Multumesc.

  Arad, Arad
 • Michael a scris cu 3 saptamani în urmă: SALVAŢI COPACII !

  Stimată doamnă, stimate domn, Pe strada Zefir şi Poiana se desfăşoară lucrări de reabilitarea a străzilor. În cadrul acestor lucrări responsabilii au decis extirparea a 19 copaci (care probabil deranjează desfăşurarea lucrărilor) Nu contest necesitatea dislocării unora dintre aceştia; DAR sunt anumiţi copaci ce ar putea fi salvaţi, prin ocolirea acestora de către muncitorii executanţi. Citeşte mai departe…

  ARAD, Arad
 • Garofita a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare poluare si focar de infectie

  Subsemnatul Scorobete Cristinel Daniel, domiciliat in com. Sistarovat, loc. Cuvesdia, nr.52 jud.Arad, prin prezenta doresc sa va semnalez urmatoarele nereguli de pe raza localitatii Cuvesdia, la gospodaria familiei Cioanca Pompei Ioan respectiv sotia Cioanca Ioana, situata la numarul 200 respectiv 201. Asadar, desi locuiesc chiar in centrul localitatii Cuvesdia, familia Cioanca a depozitat gunoiul rezultat Citeşte mai departe…

  Cuvesdia, Arad
 • Floare a scris cu 1 luna în urmă: RECLAMATIE RETIM

  Buna ziua In ultimele 4 saptamani in ziua de vineri cand era programul de ridicare al deşeurilor biodegradabile angajaţii RETIM NU au ridicat nici un tomberon pe strada Andrei Saguna intre intersecţiile cu strada Dorobanţi si Conduraşilor . Prin prezenta va rugam a ne transmite in scris pana in data de 01.03.2021 cum se rezolva Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Marius a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

  58M3+5Q Arad De zile intregi in zona, in special seara si noaptea, aerul este aproape irespirabil, este inecacios .. Nu ai posibilitatea de a aerisi locuinta… Doresc doar sa semnalez aceasta problema care nu este doar a mea, este a tuturor celor care locuiesc in zona sau a majoritatii deoarece cineva din zona probabil ca Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
Sari la bara de unelte