Scrie Gărzii de Mediu Arad

Garda de Mediu Arad


Tel: 0257 280815; Fax: 0257 257042
Str. Desseanu Nr.2, Arad
cjarad@gnm.ro

14616
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Arad

Judeţul Arad

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Arad. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Arad la adresa de email cjarad@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Arad. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

77 persoane au scris Gărzii de Mediu Arad
 • Paul a scris cu 1 zi în urmă: Rampa de gunoi care nu respecta legea

  Buna ziua, Numele meu este Rosenberg Paul, locuiesc in Arad, Str. Banu Maracine, Nr.22, Bl1,Sc.E, Ap12 si vreau sa reclam prin aceasta scrisoare o rampa de gunoi care nu respecta legea. In zona in care locuiesc (Intim zona A), de cateva luni municipalitatea a decis sa amplaseze o rampa de gunoi care nu respecta legile Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Asoc prop a scris cu 1 luna în urmă: Solicitare

  atasat am atasat solicitarea

  Arad, Arad
 • Asoc prop a scris cu 1 luna în urmă: Solicitare

  atasat am atasat solicitarea

  Arad, Arad
 • Paul a scris cu 3 luni în urmă: va rog sa ne ajutati

  Bună ziua, Mă numesc Băbuţău Paul-Alexandru, locuiesc în Arad str. Ion Creanga nr 2/C. Prin prezenta doresc să sesisez autoritatăţile competente ale mun. Arad în legătură cu depozitul de gunoi din arealul apropiat situat între , str. Spatar Preda -str. Ion Creanga -Mânastirea Gai – Canalul Muresel. De câteva zile în acest areal (aproape de Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • elena a scris cu 4 luni în urmă: coș de fum construit incorec

  Bună..aș dori să se facă o verificare la constructia uni coș de fum vecin construit la nivel cu , curtea mea,fumul vine spre casa si curte plus golirea de funingine se face direct pe teren langa cos si eu am fantana la 3 m .

  cermei, Arad
Sari la bara de unelte