Scrie Gărzii de Mediu Alba

Garda de Mediu Alba


Tel: 0258 816834; Fax: 0258 830002
Str. Lalelelor Nr.7A, Alba Iulia
cjalba@gnm.ro

14461
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Alba

Judeţul Alba

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Alba. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Alba la adresa de email cjalba@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Alba. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

83 persoane au scris Gărzii de Mediu Alba
 • VIORICA a scris cu 1 saptamana în urmă: RECLAMATIE

  Buna ziua, doresc sa-l reclam pe vecinul meu care si-a adus turma de oi in curte, in sat si este un miros de la ele insuportabil. Nu mai pot iesi in curte, nu mai pot deschide un geam e hororrr. I-am spus de nenumarate ori sa le duca de acolo dar ma amentinta si ma Citeşte mai departe…

  TOTOI, Alba
 • Adriana a scris cu 2 saptamani în urmă: Luați masuri

  Azi 11.11.2020 Acestea sunt imaginile care din păcate ” umbresc” frumusețile frumoasei noastre Com. Mihalț. Stimate domn CIORTEA FLORIN, frumos ar fi din partea dumneavoastră să vă ridicați gunoiul aruncat și în special Diploma de merit pe care a-ți rătăcit-o prin gunoi. Asa NU!

  MIHALT, Alba
 • Daniel a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare rampa gunoi

  Buna seara, va transmit alăturat poze cu o rampă de gunoi ilegală, unde toata lumea depozitează gunoaie situată în com Radesti sat Leorint jud Alba, in zona denumită Berc

  Radesti, Alba
 • Mihai a scris cu 1 luna în urmă: Cruzime fata de animale

  Buna seara, Va rog sa luati masuri cu privire la vulpea omorata conform acestor dovezi: https://www.facebook.com/778174635598273/posts/3437025043046539/ Multumesc. Cu respect, Mihai Tudor

  Sector 3,
 • buna seara, va semnalez ca in Sebes, pe strada Sava Hentia pe care locuiesc, aproape in fiecare seara suntem inundati de un miros insuportabil de cauciuc ars. in principiu mirosul provine di cartierul din apropiere , ocupat de cetateni rromi, care ard cauciucuri pentru a scoate sarmele din el.situatia dureaza de mult timp. astazi, duminica Citeşte mai departe…

  sebes, Alba
Sari la bara de unelte