Scrie Gărzii de Mediu Alba

Garda de Mediu Alba


Tel: 0258 816834; Fax: 0258 830002
Str. Lalelelor Nr.7A, Alba Iulia
cjalba@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Alba

Judeţul Alba

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Alba. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Alba la adresa de email cjalba@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Alba. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

88 persoane au scris Gărzii de Mediu Alba
 • adina a scris cu 1 luna în urmă: Poluare Sebes

  Stimati reprezentanti ai Garzii de mediu, Revin cu rugamintea de a lua masuri urgente fata de poluarea masiva ce ia amploare in zona Motel – Turnul de apa- Str Schweighoffer Sebes. Persoane lipsite de educatie “ataca” zilnic campul din fata caselor, umplandu-l cu mizerii de nedescris. In fata caselor peisajul este insapamantator. Cand bate vantul, Citeşte mai departe…

  sebes, Alba
 • Cata a scris cu 2 luni în urmă: Degradarea naturii de către om

  Aleg sa va scriu , deoarece îmi doresc o schimbare și vreau să mă implic, și să nu rămân nepăsătoare ! Chiar dacă locuiesc in satul Capalna , Comuna Sasciori, Jud Alba, și nu stau decât 2 zile pe săptămâna aici, îmi doresc un sat curat! De aceea vreau sa fac o sesizare asupra tonelor Citeşte mai departe…

  Capalna, Comuna Sasciori, Alba
 • Pankler a scris cu 3 luni în urmă: Aruncare gunoaie langa Aries

  Buna ziua,. Am facut o excursie acum o saptamana pe valea ArIesului si am ramas stupefiat de cantitatea de gunoaie aruncate pe maluri. Atasat va trimit o poza, dar de-a lungul raului am vazut alte numeroase exemple. In dreptul localitatii Ocolis chiar era amenajata o rampa unde masinile sa coboare si sa deverseze gunoaiele (poza)

  Cluj-Napoca, Cluj
 • MIRCEA a scris cu 3 luni în urmă: SESIZARE

  ASOCIATIA CENTRUL INDEPENDENT PENTRU PROTECTIA MEDIULUI MUNICIPIUL SEBES, STR. PROGRESULUI, NR. 70, JUD. ALBA NR. 104/27.01.2021 Catre CJ al GNM Alba Domnule Comisar sef ing. HALALAIE DANUT Dupa intalnirea membrilor asociatiei noastre-CIPM Sebes- de luni 25 ianuarie 2021, analizand rapoartele de poluarea la nivelul municipiului Sebes pentru anul 2021(perioada 1-24 ianuarie) si ca urmare a Citeşte mai departe…

  SEBES, Alba
 • Paul a scris cu 3 luni în urmă: Calitatea aerului 23.01.2021-24.01.2021

  Buna ziua, Puteti explica motivul si masurile luate in legătură cu poluarea excesiva din municipiul Alba iulia in acest weekend(23-24.01)?! Teoretic traficul auto din municipiu a fost extrem de scazut si industria a fost oprita pe aceasta perioada. Va atasez foto datele furnizate de statia AB1- pentru acesta perioada. Se poate vedea clar depasirea constanta Citeşte mai departe…

  Alba Iulia, Alba
Sari la bara de unelte