Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Garda de Mediu Brăila


Tel: 0239 625392; Fax: 0239 625312
B-dul. Independenţei bl.B5, Brăila
cjbraila@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro

15416
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Judeţul Brăila

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Brăila. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Brăila la adresa de email cjbraila@gnm.ro,gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Brăila. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

53 persoane au scris Gărzii de Mediu Brăila
 • Iulian eugen a scris cu 2 saptamani în urmă: Reclamatie

  Buna ziua doamnelor și domnilor în speranta ca se va rezolva petiția mea am apelat la dumneavoastra pentru ca sunteti in masura sa luați măsuri.Ceea ce urmează sa va spun si sa va arăt este ca am un vecin langa mine care arunca gunoiul de grajd si alte resturi menajere după cum veți vedea în Citeşte mai departe…

  Gropeni, Braila
 • Cătălin a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare

  La adresa din com. Suțesti strada Salciei nr 28. se deversează apă menajeră plus dejecții in fântână săpată care avea apă din pânză freatică..

  Braila,
 • Sunt originar din satul Galbenu, comuna Galbenu, județul Brăila. În localitatea Galbenu locuiește în prezent mama mea, în vârstă de 81 de ani, la care mă deplasez relativ frecvent pentru a o ajuta la diferite treburi gospodărești. Pe aceeași uliță, în imediata vecinătate a locuinței acesteia, deține o proprietate familia MOCANU NICOLAE zis ”LAIE MOCANU” Citeşte mai departe…

  Buzău,
 • COSMIN-ELORIAN a scris cu 3 luni în urmă: Depozitarea ilegala deseuri

  Catre: Garda de Mediu Braila Data: 22.02.2021 Stimate Dle Director, Numele meu este Cosmin Elorian Dinescu, CNP 1800306205928, domicilat in Campina Str 1 Mai nr 12, bl B27, ScA, ap 3. Prin prezenta, doresc sa supun atentiei Dvs o situatie extrem de neplacuta, care dureaza de ceva timp si care are legatura cu depozitarea, aruncarea Citeşte mai departe…

  BRAILA, Braila
 • Ion a scris cu 4 luni în urmă: Panza featica grav afectata

  Buna ziua, banuiesc ca nu sunt primul si sper ca nici ultimul care va sezizeaza cu privire la faptul ca in loclitati fara canalizare din tara ,marea majoritate a cetatenilor, ce si au sporit confortul ,au transformat fantanile din curte in hazna Din informatiile mele (neconfirmate) unul sau doi reprezentanti (braila)ar fi facut ceva verificari Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte