Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Garda de Mediu Brăila


Tel: 0239 625392; Fax: 0239 625312
B-dul. Independenţei bl.B5, Brăila
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14232
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Judeţul Brăila

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Brăila. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

47 persoane au scris Gărzii de Mediu Brăila
 • Adrian a scris cu 3 saptamani în urmă: Depozitare deșeuri în ape de suprafață

  Bună ziua! In apropiere de trecere bac Brăila se depozitează deșeuri fără respectarea legislație în vigoare privind depozitarea deșeurilor doar în gropi de gunoi ecologice impermeabilizate, conform directivelor europene și legislației din România. În zona menționată sunt ape de suprafață și se depozitează direct în ele, contaminând apele și favorizând infiltrarea substanțelor nocive. O coordonată Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Buna ziua,viceprimarul din comuna se foloseste ilegal de curtea școlii din sat comaneasca com tudor vladimirescu jud braila pentru a creste animale . Curtea școlii este plină de gunoi de grajd ,furaje și tot felul de resturi vegetale plus construcții ilegale pe suprafață curții.

  Comaneasca,
 • Daniela a scris cu 7 luni în urmă: Fum

  De cateva nopti, de la lasarea intunericului si pana dimineata dupa ora 9 se simte un miros de fum de cauciuc si alte reziduri. Aerul este irespirabil.

  Vadeni,
 • Mario Oprea a scris cu 1 an în urmă: Reclamatie

  Subsemnatele Oprea Maria , Oprea Milica, Oprea Valerica si Petrea Ilinca, domicilate in sat Galbenu, strada Toma Tampeanu,com. Galbenu, jud. Braila, reclamam urmatoarele: locuim pe strada Toma Tampeanu din satul Galbenu, jud. Braila si de cca. 3 ani de zile numitii Jercan Mihaela Corina si Jercan Valentin Catalin care detin o moara pe strada Toma Citeşte mai departe…

  Galbenu,
 • Daniel Anton a scris cu 1 an în urmă: Mult ulei

  Buna ziua vreau sa va aduc la cunostinta ca in orasul Braila langa sc.Braicar.sa in batiara calarasilor un anume Mircea are un service auto si peste tot in garaj si pe afara se afla pede de ULEI AUTO .. locatia se afla in vecinatatate sediului BRAICAR.SA langa scoala nr 3 la o fosta centrala termica Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte