Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Garda de Mediu Brăila


Tel: 0239 625392; Fax: 0239 625312
B-dul. Independenţei bl.B5, Brăila
cjbraila@gnm.ro

14616
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Brăila

Judeţul Brăila

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Brăila. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Brăila la adresa de email cjbraila@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Brăila. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

48 persoane au scris Gărzii de Mediu Brăila
 • ninel a scris cu 1 luna în urmă: cerere

  Buna ziua scuze deranjul cer a sesiza dezordinea si nerusinarea unui cetatean din comuna gropeni care vidanjeaza fosele din comunele invecinate chiscani si tichilesti iar dejectia este pierduta adica varsata de dansul pe marginea drumului deoarece dansul nu duce dejectia intrun loc special amenajat destinat ptr dejectii lam vazut dimineata la ora 06,20 data 04.12.2020 Citeşte mai departe…

  braila,
 • Adrian a scris cu 3 luni în urmă: Depozitare deșeuri în ape de suprafață

  Bună ziua! In apropiere de trecere bac Brăila se depozitează deșeuri fără respectarea legislație în vigoare privind depozitarea deșeurilor doar în gropi de gunoi ecologice impermeabilizate, conform directivelor europene și legislației din România. În zona menționată sunt ape de suprafață și se depozitează direct în ele, contaminând apele și favorizând infiltrarea substanțelor nocive. O coordonată Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Buna ziua,viceprimarul din comuna se foloseste ilegal de curtea școlii din sat comaneasca com tudor vladimirescu jud braila pentru a creste animale . Curtea școlii este plină de gunoi de grajd ,furaje și tot felul de resturi vegetale plus construcții ilegale pe suprafață curții.

  Comaneasca,
 • Daniela a scris cu 10 luni în urmă: Fum

  De cateva nopti, de la lasarea intunericului si pana dimineata dupa ora 9 se simte un miros de fum de cauciuc si alte reziduri. Aerul este irespirabil.

  Vadeni,
 • Mario Oprea a scris cu 1 an în urmă: Reclamatie

  Subsemnatele Oprea Maria , Oprea Milica, Oprea Valerica si Petrea Ilinca, domicilate in sat Galbenu, strada Toma Tampeanu,com. Galbenu, jud. Braila, reclamam urmatoarele: locuim pe strada Toma Tampeanu din satul Galbenu, jud. Braila si de cca. 3 ani de zile numitii Jercan Mihaela Corina si Jercan Valentin Catalin care detin o moara pe strada Toma Citeşte mai departe…

  Galbenu,
Sari la bara de unelte