Viorel-Ionel Blăjuț
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 12, cu 22.7% din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 mai 1973


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Viorel-Ionel Blăjuț

ales deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 12

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Viorel-Ionel Blăjuț are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 24 Iași, colegiul uninominal nr. 12 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Viorel-Ionel Blăjuț a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Viorel-Ionel Blăjuț să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Blăjuț Viorel-Ionel, ales în judeţul Iași, colegiul uninominal nr. 12
 • Domnule deputat Viorel-Ionel Blăjuț, Vă scriu în calitate de locuitor al circumscripţiei electorale 24 Iași, colegiul uninominal nr. 12, dar în același timp în calitate de cetățean al României. Vă cer pe această cale să respingeți în Parlament proiectul de lege privind Roșia Montană propus de Guvern la data de 28 august 2013. Vă supun Citeşte mai departe…

  Iasi,
 • Liviu a scris cu 7 ani în urmă: Votul in legatura cu Rosia Montana

  Domnule Deputat, Va scriu pentru a va confirma sprijinul multor cetateni pentru respingerea proiectului Rosia Montana, cat si pentru interzicerea extragerii gazelor de sist in Romania. Acestea sunt proiecte devastatoare pentru Romania, atat din perpective economice cat si ecologice! Va multumim si va dorin succes in viata personala si in munca de sustinere a intereselor Citeşte mai departe…

  iasi, Iasi
 • Andrei Cochior a scris cu 7 ani în urmă: Salvați Roșia Montană

  Domnule deputat Viorel-Ionel Blăjuț, Vă scriu în calitate de locuitor al circumscripţiei electorale 24 Iași, colegiul uninominal nr. 12, dar în același timp în calitate de cetățean al României. Vă cer pe această cale să respingeți în Parlament proiectul de lege privind Roșia Montană propus de Guvern la data de 28 august 2013. Vă supun Citeşte mai departe…

  Mun. Iași,
Sari la bara de unelte