Vasile Varga
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 2, cu 58.94% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 ianuarie 1955
Stare civilă:
văduv, doi copii
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Pentru oameni, cu respect


Contact: 0722 294 416
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Vasile Varga

ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Vasile Varga are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 9 Brăila, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Vasile Varga a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Vasile Varga să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Varga Vasile, ales în judeţul Brăila, colegiul uninominal nr. 2
 • Radu Firicel a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Sunt unul din oamenii pe care ii reprezentati ! Va scriu pentru ca pledez pentru mentinerea unui peisaj frumos in muntii tarii noastre, pentru pastrarea calitatii apelor noastre, pentru o Romanie unita, o Romanie a romanilor, o Romanie frumoasa in care sa imi fie drag sa locuiesc. Uniti salvam Rosia Montana. Multumesc

  Braila,
 • Va rog sa votati impotriva proiectului Rosia Montana! Acest proiect nu aduce absolut niciun beneficiu tarii noastra: nu vom fi nici mai bogati, nu vom scapa de datorii si nici economia nu va deveni performanta. Insa minereurile vor pleca de la noi, vom ramane cu cianuri si solul definitiv contaminat. Am mers mult prin tara Citeşte mai departe…

  Braila,
 • Domnule Varga, Ca reprezentantul meu în Camera Deputaţilor vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de deputat, aveţi “îndatorirea de a acţiona Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte