Valentin Rusu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 4, cu 54.87% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 martie 1970
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer, economist


Contact: str. Piața 1 Decembrie 1918, bl. 7, Reșița, jud Caraș-Severin; tel. mobil: 0727.228.222.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13586
scrisori trimise

Scrie deputatului Valentin Rusu

ales deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Valentin Rusu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 11 Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Valentin Rusu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Valentin Rusu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

1 persoane au scris deputatului Rusu Valentin, ales în judeţul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 4
  • a scris cu 6 ani în urmă: Rosia montana

    In numele mai multor cetateni din Bozovici care v-au sustinut in campanie speram sa ne sustineti impotriva proiectilui de exploatare de la Rosia Montana. Multumim.

    ,
Sari la bara de unelte