Ștefan-Alexandru Băișanu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1, cu 61.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 ianuarie 1968
Profesie:
profesor
Sloganul din campanie:
Omul nostru


Contact: 0732 777 001
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15708
scrisori trimise

Scrie deputatului Ștefan-Alexandru Băișanu

ales deputat în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ștefan-Alexandru Băișanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 35 Suceava, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ștefan-Alexandru Băișanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ștefan-Alexandru Băișanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Băișanu Ștefan-Alexandru, ales în judeţul Suceava, colegiul uninominal nr. 1
 • Buna ziua, Domnule deputat, va rog sa respinge-ti acest proiect de lege care nu face decat rau Romaniei, prin otravirea pamantului, distrugerea naturii si vinderea resurselor (care ne-au mai ramas) unor straini care nu urmaresc decat profitul. Chiar am ajuns sa vindem tot? Nu e mai bine sa lasam si generatiilor viitoare ceva? Am vandut Citeşte mai departe…

  Suceava, Suceava
 • Buna ziua, Cred ca aveti capacitatea, ca profesor universitar, de a intelege situatia grava de la Rosia Montana. Va rog prin prezenta sa luati atitudine in acest sens. — Cu respect, Dragos Rusu

  Suceava, Suceava
 • Anisoara Negurici a scris cu 7 ani în urmă: Un profesor cu valori.

  Buna ziua. As dori sa ma inscriu in petitia pentru incetatarea lucrarilor demarate de RMGC datorita in special daunelor care se vor face asupra mediului. Consider ca in calitate de reprezentantul colegiului din care fac parte, sper sa aveti bunavointa de a asculta vocile cetatenilor care se impotrivesc acestei lucrari. In mod clar as putea Citeşte mai departe…

  Suceava, Suceava
Sari la bara de unelte