Radu Bogdan Țîmpău
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 6, cu 57.6% din voturile exprimate.


Data naşterii:
28 iulie 1977
Stare civilă:
necăsătorit
Profesie:
economist


Contact: str. 1 Decembrie 1918, bl. C, parter, Deva, jud. Hunedoara; tel.: 0254/233.517; 0254/221.410; tel. mobil: 0723.395.077.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Radu Bogdan Țîmpău

ales deputat în județul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Radu Bogdan Țîmpău are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 22 Hunedoara, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Radu Bogdan Țîmpău a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Radu Bogdan Țîmpău să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

13 persoane au scris deputatului Țîmpău Radu Bogdan, ales în judeţul Hunedoara, colegiul uninominal nr. 6
 • Bucur Mihai Cosmin a scris cu 7 ani în urmă: Fracturare hidraulică

  Stimate deputat Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • Stela Bobolea a scris cu 7 ani în urmă: NU -PENTRU ROSIA MONTANA

  Va rog NU VOTATI pentru proiectul ROSIA MONTANA’ , Daca noi nu stim altfel exploata aurul decat cu cianuri poate copiii nostri o vor face

  Deva, Hunedoara
 • Sunt indignata pentru tot ce se intimpla in tara asta,ACUM ! Nu sunt de acord cu PROIECTUL ROSIA-MONTANA,si nu vreau sa concep ca tara asta ingenunchiaza in halul acesta,considerind ca o crima impotriva a tot ce ne-a lasat Dumnezeu. Dumneavoastra ce parere aveti,credeti ca v-am votat degeaba ?? si eu personal,chiar v-am votat pt ca Citeşte mai departe…

  DEVA, Hunedoara
 • Buna ziua, Urmaresc cu interes subiectul proiectului Rosia Montana. Sunt mama a doi copii frumosi si sanatosi si vreau sa ramana asa. Vreau sa traiasca fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti, motiv pentru care mostenirea mea vrau sa fie o tara curata, un pamant curat, o apa curata, un aer curat. Din punctul meu Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
 • Gabriela Iova a scris cu 7 ani în urmă: Va rog salvati Rosia Montana!

  Va rog salvati Rosia Montana! Buna ziua, Sunt un alegator din colegiul dvs. si as dori sa ne sustineti urmatoarele cauze in Parlamentul Romaniei: – Parlamentul va vota respingerea proiectului de lege – Guvernul va respinge acordul de mediu – Roșia Montana va fi inclusă pe lista tentativa a Romaniei pentru UNESCO – Cianura va Citeşte mai departe…

  Deva, Hunedoara
Sari la bara de unelte