Petru Movilă
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 3, cu 22.4% din voturile exprimate.


Data naşterii:
26 octombrie 1967
Stare civilă:
necăsătorit
Profesie:
inginer mecanic


Contact: blv. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 47-49, et. 1, lași, jud. lași; tel./fax: 0232/255.964; tel. mobil: 0726.200.684.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Petru Movilă

ales deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Petru Movilă are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 24 Iași, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Petru Movilă a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Petru Movilă să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Movilă Petru, ales în judeţul Iași, colegiul uninominal nr. 3
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Buna ziua, Va rog sa sustineti parerea mea ca cetatean, si anume respingerea exploatarii gazelor de sist prin fracturare, mai exact va rog sa sustineti Pl-x nr. 278/2012 intrucat consider ca exploatarea gazelor de sist nu serveste intereselor pe termen lung ale populatiei. ultumesc, Mihai Diac

  iasi, Iaşi
Sari la bara de unelte