Petre Daea
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2, cu 61% din voturile exprimate.


Data naşterii:
2 noiembrie 1949
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer agronom


Contact: 0726300431
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13171
scrisori trimise

Scrie deputatului Petre Daea

ales deputat în județul Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Petre Daea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 27 Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Petre Daea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Petre Daea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

Fii primul care scrie deputatului Daea Petre, ales în judeţul Mehedinți, colegiul uninominal nr. 2
Sari la bara de unelte