Mircea-Titus Dobre
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 7, cu 63.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
20 decembrie 1978
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
economist
Sloganul din campanie:
Votezi USL, votezi pentru Constanța!


Contact: 0722620600
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Mircea-Titus Dobre

ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 7

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Mircea-Titus Dobre are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 7 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Mircea-Titus Dobre a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Mircea-Titus Dobre să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Dobre Mircea-Titus, ales în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 7
 • Angelica a scris cu 7 ani în urmă: Foarte important

  Stimate deputat Mircea-Titus Dobre, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • IN PRIMUL RAND VA ROG SA URMARITI DOCUMENTARUL “GASLAND” . EXISTA PE INTERNET IN LIMBA ROMANA , VA DAU SI LINKUL http://www.youtube.com/watch?v=XQcIAhG49y8 IN CARE SE VAD CONSECINTELE FORARII SI EXPLOATARII GAZELOR DE SIST IN AMERICA. EU NU VREAU ASA CEVA IN JUDETUL MEU , IAR PE DV V-AM ALES SA MA REPREZENTATI, VA ROG SA Citeşte mai departe…

  CONSTANTA,
Sari la bara de unelte