Mircea Roșca
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 1, cu 66.7% din voturile exprimate.


Data naşterii:
25 februarie 1974
Profesie:
economist


Contact: 0720 720 982
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Mircea Roșca

ales deputat în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Mircea Roșca are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Mircea Roșca a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Mircea Roșca să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

9 persoane au scris deputatului Roșca Mircea, ales în judeţul Prahova, colegiul uninominal nr. 1
 • Alexandra a scris cu 6 ani în urmă: Sesizare

  Buna ziua! Am o casa la intrare in comuna Gura Vitioarei, intrarea dinspre Ploiesti. Pe langa casa mea este un drum neasfaltat, care duce spre raul Teleajen. Pe acest drum, dar si in rau se arunca zilnic gunoaie ( problema este cunoscuta si nivel de primarie, de ani de zile ) ce provin din curtile Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Stimate Dl. deputat Rosca, Va scriu cu solicitarea de tine cont in votul dvs de opinia mea in privinta proiectului mai sus mentionat. Proiectul RMGC este un dezastru ecologic, o afacere deplorabila dpdv economic pentru Romania, o rusine in modul in care ne tratam valorile istorice si culturale. La fel de importante precum aspectele economice, Citeşte mai departe…

  BUSTENI, Prahova
 • buna ziua, ca cetatean al aceste tari, va rog si va implor sa opriti acest masacru al naturii. sa incheiem odata disputele, sa lasam mediul sa traiasca! eu vreau ca si copiii mei sa mearga mai degraba in rezervatia naturala Muntii Apuseni, decat sa ocoleasca zona de teama unei imbolnaviri! va rog, nu distrugeti

  Breaza (Prahova), Prahova
 • Domnule Senator, Spuneti un NU hotarat proiectului Rosia Montana! Cu stima, Andreea

  Ploiesti, Prahova
 • Maria Floricica a scris cu 7 ani în urmă:

  Este prima data cand va scriu, asa ca doresc in primul rand sa ma prezint. Ma numesc Maria Floricica, am 28 de ani si sunt cetatean al Romaniei cu domiciliul in judetul Prahova. Sunt interesata de viata politica si publica, nu am incercat niciodata sa intru in politica, dar am activat si inca sunt implicata Citeşte mai departe…

  Sinaia, Prahova
Sari la bara de unelte