Mircea Dolha
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 1, cu 56.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
24 mai 1969
Sloganul din campanie:
Devotat băimărenilor


Contact: 0744 793 440
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie deputatului Mircea Dolha

ales deputat în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Mircea Dolha are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 26 Maramureș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Mircea Dolha a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Mircea Dolha să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Dolha Mircea, ales în judeţul Maramureș, colegiul uninominal nr. 1
 • Nu se stie cand chiar dvs, parintii sau rudele dvs veti fi expropriati de pe propriile pamanturi de compania x sau y. Aveti grija pentru ca deschideti o cutie a Pandorei aici.

  Baia Mare, Maramures
 • Sorin a scris cu 7 ani în urmă: Mesaj de solidaritate cu Roşia Montana

  Stimate domnule deputat Mircea Dolha, mă numesc Ionescu Sorin şi sunt profesor de matematică la şcoala I.L.Caragiale. Sunt în general un votant al candidaţilor PNL fără a fi membru de partid şi după 1989 nu am lipsit la nici o votare. Doresc să vă exprimaţi public poziţia care o aveţi faţă de proiectul minier care Citeşte mai departe…

  Baia Mare, Maramures
 • Buna ziua, Va scriu pentru ca pozitia pe care o aveti momentan va recomanda pentru a actiona in interesul cetatenilor din Baia Mare pe care ii reprezentati. Intrucat si eu fac parte din grupul de cetateni pe care il reprezentati, as dori sa va intreb care este intentia dvs. de vot in legatura cu proiectul Citeşte mai departe…

  Baia Mare,
 • Petru Ulici a scris cu 7 ani în urmă: Garantii Rosia Montana

  Pentru a verifica buna credinta a celor de la Rosia Montana Gold Corporation, trebuie de inclus in contract ca actionarii firmei raspund solidar cu averea personala pentru orice problema de mediu care apare, (n-ar strica si o garantie a statului Canadian). Asa vom fi siguri ca problemele de mediu se vor rezolva, ca nu se Citeşte mai departe…

  Baia Mare,
Sari la bara de unelte