Mihai Lupu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 2, cu 60.6% din voturile exprimate.


Data naşterii:
18 noiembrie 1978
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Dreptate până la capăt!


Contact: str. Independenței, bl. 51, parter, Medgidia, jud. Constanța; tel. mobil: 0722.752.447.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie deputatului Mihai Lupu

ales deputat în județul Constanța, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Mihai Lupu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 14 Constanța, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Mihai Lupu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Mihai Lupu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Lupu Mihai, ales în judeţul Constanța, colegiul uninominal nr. 2
 • Dragos a scris cu 7 ani în urmă: Focar de Infectie in COM LUMINA

  Buna ziua Domnilor sunt un cetatean cu domiciliul in com LUMINA jud CONSTANTA vreau sa fac si eu o plangere poate puteti sa loati o masura in legatura cu , Pe srtrada narciselor nr 29 locueste COJANU ION care intro curte mica intre case locuite de familii cu copii etc , detine mai multe animale Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Angelica a scris cu 7 ani în urmă: Foarte important

  Stimate deputat Mihai Lupu, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Constanta, Constanta
 • Gabriel a scris cu 7 ani în urmă: DREPTATE PANA LA CAPAT!

  Domnul deputat, Mihai Lupu, v-am votat cu mare incredere, stiu ca serviti cetatenii atunci cand acestia o cer, de aceea vreau sa fiti impotriva proiectului minier de exploatare Rosia Montna. Fiti alaturi de cetateni dvs si nu votati pentru acest proiect! Toata stima, Gabriel

  Tortoman, Constanta
 • BUNA ZIUA.DOMNULE DEPUTAT VA ROG DIN SUFLET SA VOTATI *NU!* LA VOTUL PRIVIND EXPLOATARII ZONEI ROSIA MONTANA,ASA CUM SI EU V-AM VOTAT PE D-VOASTRA LA RANDUL MEU.CONTRACTUL NU E FACUT PUBLIC,REDEVENTELE SUNT INFIME,O GROAPA IMENSA IN MIJLOCUL TARII PLINA DE CIANURI,SI TOTUL PENTRU CATEVA LOCURI DE MUNCA SI ACELEA VAI DE MAMA LOR!NU SE JUSTIFICA Citeşte mai departe…

  MEDGIDIA,
Sari la bara de unelte