Mihai-Aurel Donțu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Brașov, colegiul uninominal nr. 3, cu 53.93% din voturile exprimate.


Data naşterii:
12 martie 1973
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
economist


Contact: str. Republicii, nr. 90, Rupea, jud. Brașov; tel. mobil: 0725.173.636.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Mihai-Aurel Donțu

ales deputat în județul Brașov, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Mihai-Aurel Donțu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 8 Brașov, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Mihai-Aurel Donțu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Mihai-Aurel Donțu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

5 persoane au scris deputatului Donțu Mihai-Aurel, ales în judeţul Brașov, colegiul uninominal nr. 3
 • Dorel a scris cu 7 ani în urmă: Salvați Roșia Montana

  Sunteți reprezentantul brașovenilor într-un moment în care se ia o decizie importantă pentru țară în ceea ce privește exploatarea aurului de la Roșia Montana. M-am informat și pot să vă spun că această exploatare a aurului de către o companie străină care a mituit tot ce stă în cale pentru a-și atinge interesele, nu aduce Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • Ruxandra a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana!

  Stimate domnule Mihai-Aurel Dontu, Va scriu cu rugamintea de a vota impotriva proiectului legislativ privind exploatarea de la Rosia Montana, propus Parlamentului Romaniei. Doua sunt argumentele pe care le consider importante 1. Pericolul aplicarii tehnologiei pe baza de cianura pentru mediu 2. Ocolirea legislatiei in vigoare prin propunerea unei legi special pentru compania ce intentioneaza Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • Gabriela-Maria Pop a scris cu 7 ani în urmă:

  Bună ziua, Având în vedere noul proiect de lege aprobat de Guvern și trimis în Parlament, pentru începerea exploatării de aur la Roșia Montană, aș dori să știu care este votul dumneavoastră în legătură cu această lege. Având în vedere că mă reprezentați, cred că ar trebui să stiți că nu sunt de acord cu Citeşte mai departe…

  Rupea,
 • Dumitru Alupei a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Rosia Montana

  Buna ziua , Consider ca aveti datoria de a respinge proiectul Rosia Montana , pe care nu-l doreste nici un membru al familiei mele

  Codlea,
 • Ramona Savastru a scris cu 7 ani în urmă: NU Exploatarii Rosia Monatana

  Buna ziua! As fi foarte fericita daca ati respinge proiectul Rosia Montana. Multumesc!

  Brasov,
Sari la bara de unelte