Laurențiu Țigăeru Roșca
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 5, cu 58.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
27 februarie 1970
Profesie:
economist


Contact: Marasesti, str. Republicii nr.68 (zona Piata); 0741 100 123 Consilier Ionuţ Bulancea: 0757 937 932 Consilier Gabriel Ungureanu: 0741 185 124
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15977
scrisori trimise

Scrie deputatului Laurențiu Țigăeru Roșca

ales deputat în județul Vrancea, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Laurențiu Țigăeru Roșca are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 41 Vrancea, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Laurențiu Țigăeru Roșca a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Laurențiu Țigăeru Roșca să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Țigăeru Roșca Laurențiu, ales în judeţul Vrancea, colegiul uninominal nr. 5
 • vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarele: va rog sa luati masuri urgente asupra fabricii de hartie VRANCART LOC.ADJUD,DIN URMATOARELE MOTIVE: de ani de zile aceasta fabrica poluiaza la modul cel mai grav apele siretului care trec prin spatele fabricii cu toate reziduurile ce rezulta din procesul tehnologic de fabricare a hartiei si vad ca Citeşte mai departe…

  Onesti,
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Stimate deputat Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Citeşte mai departe…

  ,
Sari la bara de unelte