Károly Kerekes
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales deputat în județul Mureș, colegiul uninominal nr. 1, cu 43.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
1947
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
avocat


Contact: Târgu Mureș, str.Primăriei, nr.2 Tel: 0265/262.893 Sovata, str. Trandafirilor, nr.2 Tel: 0265/570.635
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Károly Kerekes

ales deputat în județul Mureș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Károly Kerekes are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 28 Mureș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Károly Kerekes a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Károly Kerekes să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

8 persoane au scris deputatului Kerekes Károly, ales în judeţul Mureș, colegiul uninominal nr. 1
 • Domnule Károly Kerekes, Referitor la situatia sau altfel si mai bine spus la proiectul de exploatare din Apuseni, as dori sa imi exprim nelinistea si ingrijorarea prin urmatoarele puncte: 1.) Proiectul nu este in interes national. 2.) Exploatarea prin cianuri si mai ales cea efectuata la suprafata reprezinta o mare primejdie pentru mediul inconjurator, adica Citeşte mai departe…

  Targu Mures,
 • Calin Sandru a scris cu 7 ani în urmă: Impreuna Salvam Rosia Montana

  Stimate domnule deputat Va scriu cu rugamintea de a vota IMPOTRIVA inceperii exploatarii miniere la Rosia Montana ca si impotriva oricaror proiecte care atenteaza la siguranta mediului in aceasta tara in care traim impreuna, si romani, si maghiari. Cu atat mai mult si dl. Borbely cand a fost ministrul mediului a ocolit sa dea aviz Citeşte mai departe…

  Tirgu Mures,
 • Gheorghe Roman a scris cu 7 ani în urmă:

  Am dori sa aflam cand si unde am putea sa ne intalnim cu dumneavoastra, noi, cei din grupul de aparare a Rosiei Montane, pentru a discuta in legatura cu votul dumneavoastra in privinta sustinerii proiectului Rosia Montana sau nesustinerea lui.

  Targu_mures,
 • Alex Cioata a scris cu 7 ani în urmă:

  In calitate de reprezentant politic in parlament, dorect sa-mi exprim dorinta in legatura cu proectul de lege pentru Rosia Moantana. Doresc sa votati negativ in Parlament si sunt sigur ca veti tine cont. Atept sa va faceti opinia publica in legatura cu aceasta situatie.

  Targu-Mures,
 • Tisztelt Kerekes Károly képviselő úr! Minthogy, tudomásom szerint, azt a városrészt, ahol én lakom, ön képviseli a Parlamentben, szeretném tudatni önnel, hogy elvárom , hogy a verespataki ciános aranykitermelést megkönnyítő törvénytervezet ellen szavazzon. Ez morális kötelessége önnek is és az RMDSz-nek egyaránt, tehát örülnék, ha párttársait is erre buzdítaná. Nem akarok hosszú terjedelmű fejtegetésekbe bocsátkozni, Citeşte mai departe…

  Municipiul Targu-Mures,
Sari la bara de unelte