Ionuț-Cristian Săvoiu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 7, cu 67.72% din voturile exprimate.


Data naşterii:
8 octombrie 1968
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Vreau o țară ca afară!


Contact: Str.Gării, Nr.35, Oraș Titu, Jud.Dâmbovița Telefon/Fax: 0245/651 108; 0722231929
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Ionuț-Cristian Săvoiu

ales deputat în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 7

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ionuț-Cristian Săvoiu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 16 Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 7 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ionuț-Cristian Săvoiu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ionuț-Cristian Săvoiu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Săvoiu Ionuț-Cristian, ales în judeţul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 7
 • Stimate deputat Ionut-Cristian Savoiu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Moreni, Dambovita
 • Stimate deputat Ionut-Cristian Savoiu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Moreni, Dambovita
 • Predut Marius a scris cu 7 ani în urmă: Rosia montana –

  Dl. Savoiu, va rog chiar ne-am cunoscut ftf. intrucat lucram in acelasi domeniu, va rog sa faceti ceva pt. a stopa proiectul rosia montana. De ce? Pt. ca sanatatea sunt mai de pret decat banii – copii nostri nu tb. sa regrete ce le-am facut! + cine a avut curaj istoria l-a rasplatit … va Citeşte mai departe…

  Titu,
Sari la bara de unelte