Ion Bălan
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 4, cu 64.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 aprilie 1954
Profesie:
inginer


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Ion Bălan

ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ion Bălan are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ion Bălan a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ion Bălan să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Bălan Ion, ales în judeţul Tulcea, colegiul uninominal nr. 4
 • Ana Bucur a scris cu 7 ani în urmă: Proiectul Rosia Montana

  Domnule Ion Balan, sunt un cetatean ingrijorat pentru aceasta tara. Va rog frumos din tot sufletul sa votati impotriva proiectului de la Rosia Montana. Stiu ca Tulcea este departe de Rosia Montana, insa asta nu inseamna ca nu imi pasa ce se intampla in restul tarii.Nu uitati ca familiile noastre, copiii nostri nu trebuie sa Citeşte mai departe…

  Babadag, Tulcea
 • FILAT a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montană

  Bună ziua, Vă rog să nu aprobați otrăvirea Roșiei Montana pentru îmbogățirea unor neaveniți și jecmănirea nației noastre prin proiectul de lege pentru exploatarea minereurilor auro-argintifere. A JECMĂNÍ ~ésc tranz. (persoane) 1) A lipsi (complet) de avere; a prăda; a jefui; a despuia; a jupui. 2) A priva (de bani sau de alte bunuri materiale) Citeşte mai departe…

  TULCEA, Tulcea
Sari la bara de unelte