Ioan Benga
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1, cu 54.92% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 septembrie 1954
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
profesor de fizică
Sloganul din campanie:
Alege bine!


Contact: 0744628388
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13369
scrisori trimise

Scrie deputatului Ioan Benga

ales deputat în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ioan Benga are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 11 Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ioan Benga a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ioan Benga să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

1 persoane au scris deputatului Benga Ioan, ales în judeţul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1
  • Alin Sergiu Crisan a scris cu 6 ani în urmă: NU – ROSIA MONTANA

    Va rog frumos domnule profesor sa nu votati legea privitoare la Rosia Montana!!! Ne reprezentati interesele! Acesta este interesul meu si al multora care v-au acordat increderea si votul! Rasplatiti-ne acum! Cu deosebit respect Alin!

    Resita,
Sari la bara de unelte