Horia Grama
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Covasna, colegiul uninominal nr. 4, cu 30.9% din voturile exprimate.


Data naşterii:
28 februarie 1962
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer mecanic


Contact: str. Mihai Viteazu, nr. 173, întorsura Buzăului, jud. Covasna; str. Gabor Aron, nr. 12, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna; tel.: 0267/316.544; tel. mobil: 0733.558.332; 0745373643 0733558332
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatului Horia Grama

ales deputat în județul Covasna, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Horia Grama are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 15 Covasna, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Horia Grama a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Horia Grama să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Grama Horia, ales în judeţul Covasna, colegiul uninominal nr. 4
 • Violeta a scris cu 7 ani în urmă: Credem in dumneavoastra!

  Stimate deputat Horia Grama, Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  Mangalia, Constanta
 • Oana Tanase a scris cu 7 ani în urmă: Nu legii “Rosia Montana”!

  Stimate domnule deputat Horia Grama, Guvernul condus de Victor Ponta a aprobat recent un proiect legislativ mai mult decat controversat si il va inainta Camerei Deputatilor spre dezbatere si votare in scopul deblocarii proiectului de exploatare aurifera de la Rosia Montana a companiei RMGC – proiect imposibil de realizat in conditii de legalitate, dupa cum Citeşte mai departe…

  Covasna, Covasna
Sari la bara de unelte