Gheorghe Udriște
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în București, colegiul uninominal nr. 25, cu 23% din voturile exprimate.


Data naşterii:
6 octombrie 1947
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Gheorghe Udriște, candidat ARD în colegiul 25


Contact: Bdl.Drumul Taberei, Nr.18 Telefon/Fax: 021/4131025
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15978
scrisori trimise

Scrie deputatului Gheorghe Udriște

ales deputat în București, colegiul uninominal nr. 25

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Gheorghe Udriște are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 42 București, colegiul uninominal nr. 25 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Gheorghe Udriște a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Gheorghe Udriște să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Udriște Gheorghe, ales în judeţul București, colegiul uninominal nr. 25
 • Stimate deputat Gheorghe Udriște , Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  6,
 • Gabriel a scris cu 7 ani în urmă: Salveaza romania !

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  BUCURESTI sect.3, Bucuresti-Ilfov
 • Va rog prin acest mesaj să vă opuneţi votării proiectului de lege care face din proiectul minier de la Roşia Montana, proiect de utilitate publică şi de interes naţional (în aceeaşi situaţi sunt şi alte proiecte precum cel al exploatării gazelor de şist). Despre utilitatea şi efectele acestui proiect şi-au dat verdictul, prin analize de Citeşte mai departe…

  Sector 6,
 • Jean mihai a scris cu 7 ani în urmă:

  Va rog sa nu aprobati proiectul rosia montana. este scandalos ceea ce se intampla in parlament.

  4, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte